Po nedávnom kyrete čoskoro opäť tehu
🙂 Ahojte, uz niektora pracujete na dalsom tehotenstve? 🙂 Alebo uz nebodaj mate 2// ? Ja sa uz neviem dockat kedy budem znova netrpezlivo testovať 🙂
Ja kyret 2.2.2015 nasledovalo povinne zotavenie (3 menstruacne cykly) po nich // a nasa druha polrocna princeznicka narodena 31.1.2016, odfukuje v postielke 🙂
@moni
@kris557 to je super zienky 🙂 povzbudive 🙂 ...snad to aj nam ostatnym vyde takto..ja osobne sa snazim od toho odputat a nemysliet na plodne neplodne, merat teplotu atd..nechame to na prirodu ak by sa nahodou nedarilo potom zacnem riesit ..prve sa nam podarilo na prvy sup tak hadam aj teraz 🙂 vybozkavajte tie svoje zazraky aj za nas 🙂 :*
@tanietqaa vďaka... i ja si trúfam veriť, že "do tretice všetko dobré" 🙂 dnes mám posledný deň MS a len teraz začnú tie stresy... či príde ovulácia a kedy... a hlavne či ju spoznám podľa typického mokra... pretože teraz sa to úplne všetko pomenilo ☹ a predtým som mala vždy na 7 dc ovuláciu a teraz najnovšie až 16 dc.. tak som zvedavá na túto
@enusamt ja tiez neviem ako to teraz budem mat..ovu som mala vzdy 14dc a cyklus 28 ako hodinky takze netusim ako teraz a ja som aj rada nebudem v krcoch ze teraz musime a hotovo :D lebo mi z toho zacne pridrbavat 🙂 tak to nechavam tak a ak sa nebude dlhsie darit budem skusat vsetko mozne, merat, testovat ;) niekedy to uz snad pride i ked to cakanie je hrooza ..
Baby, treba asi pockat. Maternica je po zakroku oslabena vyckat po kyrete treba 3 cykly. Skor tehu moze opat zle dopadnut alebo aj nie. Je to riziko!
ahojte, žienky.. ako sa vám darí? ja som teraz v riadnom napätí.. tento pondelok na 16 dpo som si spravila test a bol jasne pozitívny 🙂 akurát, že som si určila termín prvej kontroly 30.9 čo budem cca 7+1, kedy by malo byť aj srdiečko.. a teraz som netrpezlivá 😀 a hlavne aj v strese, aby teraz do tretice to už bolo úspešné až do konca
Baby mne lekar po kyrete povedal na prvej kontrole po 6 tyzdnoch od zakroku, ze ak chceme mozeme sa okamzite pokusat o babo, ze vsetko je v najlepsom poriadku. Neskusali sme hned, nechceli sme, tak sme chvilu pockali a podarilo sa na druhy cyklus
Ja kyret 14.4.2015 a 12.4.2016 sa narodil moj syncek, vela stastia vsetkym, ktore tuzia po babatku😘

sice je to par rokov dozadu, ale na povzbudenie..14.4 kyret, 24.5 MS a v juni //..teraz je to najuzasnejsie 4.5rocne chlapciatko na svete...nech to vyjde vsetkym takto! 😵