Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
teraz to uz musi vyst...
kde ste vsetky???silvi ani ty si tu uz dlho nebola???
ahojte 😉 prajem krásnu nedeľu 🙂
prišla som vás kuknúť ako sa máte, lusi držím palčeky nech to už dotiahnete do úspešného konca a všetkým čo sa chystajú na ivf samozrejme tiež moooooc držím palce 🙂 ja sa mám teraz hrozne fajn, už nič neriešim, všetko sa akosi polepšilo, zachvíľu budeme končiť prípravu na adopciu.....len naša megy nám teraz zasa robí starosti, má nejaké chúďa tráviace problémy, každé ráno sa nám pogrcká...máme starosti aj bez detí 😀 všetci okolo mňa zasa tehotnejú ale mne je to už fuk, moja túžba po deťoch momentálne nejak vychlladla 😅
silvi čo máš nové????
Krásny dník všetkým 🙂
@kiara15 tak to asi majú v každom centre inak, ja som pred tým mohla mať mesiac staré interné a teraz zasa 2 týždne, tak asi to záleží od lekárov 😉 tak si si už pripravená 🙂 joj budem ti držať palce, už je najvyšší čas aby k lusi pribudla aspoň jedna tehuľka 😵 pekný pracovný dník 🙂 , ja už sedím v práci, dnes som len do 14:00, tak hádam nejak vydržím, som tu sama kolegyne majú dovolenku
silvi čo je s tebou? 😕 asi nemáš teraz čas, stále robota na záhradke 😉
@megynka no dufam ze to nezmenili lebo by ma piclo co ti poviem ale inuli rok ked som bola operovana v na zaciatku jula vysetrenia mi robili v juny tak mi este platili v auguste tak uvidime vsak som mu pisala ci to nezmenili som zvedava co odpise ☹ ja som dnes bola cely den v praci ale zajtra som do14.00hod 😉 😉 ale dnes som si bola posediet zo spoluziackami zo zakladnej 😉 bolo super 😉 😉
dobré ránko 🙂 tak dnes máme piatok trinásteho, tak nech máte krásny deň a nech sa na vás dnes nenalepí žiadna smola 😉 ja som tak rada, že je tu zas víkend, len keby trval aspoň 5 dní 😀
Ahojte aj ja sa tesim ze piatok sice zajtra idem do prace ale potom uz am konecne vysnivanu dovolenku 🙂 🙂 🙂
silvy ty ako aj ste sa do toho pustili????co sa deje????
Ahojte vsetky vidim ze sem nik ani nenakukne tak ja dnes cestujem na dovolenku vsetky vas zdravym a som tu za takych 10dni majte sa krasne!!!!! 🙂 🙂 🙂 😎 😎 😎 😎
ahojte kocandy...je tu akosi mrtvo ☹
@kiara15 prajem krasnu dovolenku, dobre si oddychni
aj ja idem ako keby na dovolenku, idem z prace na sluzobku do Thajska na jeden tyzden, trocha mam aj obavy... ale tesim sa ked pridem, ideme do Heliosu a snad sa uz dohodneme aj kedy zacneme so stimulkou 🙂
Ahojte ja si uz picham diferil a uz beriem aj gonal na stimulaciu ,dufam,ze nam to vinde a nevyskytnu sa ziadne komplikacie a nedostanem ani hyperstimulacny syndrom.Pozeram,ze vatsina z vas isla na dovolenky tak vam prajem krasne zazitky a hlavne pocasie.tak zatial papa
ahojte tak sme spet z dovolenky 🙂 🙂 bolo super 😉 ako sa máte? lusi ako ? už sa ti to skracuje 😅 silvi sa nevie prihlasit na konika zato teraz nechodí ale už bude začinat ifko .megy čo maš nové?
Tak sa hlasim ze som tu z dovolenky ako sa mi mate??Tak silvinka uz stimuluje??super este jej prajem k jej meninam veeela zdravicka a nech sa jej splni po com tuzi 😉 😉
@belisima10936 tak vitaj medzi nami aj ja zacnem mozno za tyzden uz pichat 😉 😉
@kiara15 ahoj ja uz v utork idem na odber, zatial to vyzera dobre tak dufam, ze to aj dobre dopadne.
@belisima10936 tak drzkam palce a daj vediet ako si dopadla??budem na teba myslet ok???
@kiara15 Dakujem a urcite dam vediet.A kde si bola na dovolenke ak sa mozem spytat? 🙂
ahojte
nejak to tu upada,sakra co to sa deje 🙂
ako tu pokracujete,co je nove,kto nasleduje bude tu uz nova tehulka konecne po mne.......
dufam,ze ano....posielam vam tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂 🙂
Ahojte 😉 som vás prišla mrknúť, myslím na vás všetky, držím palce aby sa vám ivf podarilo a lusi tebe až dobre dopadne pôrod, isto sa už nevieš dočkať,sa teším na prvé foto dievčat 😵 ja nič nové, mali sme ísť na tú dovolenku,ale nemali sme komu dať našu Megy a do psieho hotela som ju dať nechcela, tak sme dovolenku presunuli na jar na budúci rok, veď v emirátoch bude teplo aj vtedy.....skončili sme prípravu na adopciu a čakáme na zapísanie do poradovníka,ale tak nejak mi deti v tomto období vôbec nechýbajú....asi čím dlhšie na ne čakám,tým viac mi to je už jedno
krásny dník všetkým 😉 🙂

@wodanka tak to mas pravdu 😉