Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
lusi dufam,ze si to do seba nehltala 😀 nie ze bude brusko boliet 😉
mali sme navstevu
ozaj lusi ty si neskusala lieky cez mam nemam?nevies ako to tam chodi cenovo?
silvi nekupovala som odtialto ale ja som tam dala ponuku,mam jeden puregon aj pregnyl...plno sa ozvali...preco?
len chcem vediet ci sa da odtial zohnat lacnejsie ako ked ti to predpise,aj mne zostali ale tie urcite potrebovat nebudem,teda myslim si ze mi predpise ine na stimulaciu...
silvi lusi ahojte veru nevenujem sa muzovy on pride az vo stvrtok lebo on robi vonku ale mala som nastevu tak som nemala cas.A ja som varila rizoto a parene buchty 😉
silvi oni predavaju za taku cenu aku kupili,predsa nepredaju za mensiu ked zato dali viac..logika si mylsim..neprerobia natom...
kiari ahoj...hej navsteva,urcite... 😀
lusi vsak som mala den otvorenych dveri 😉 a segra u mna spala tak som si uzivala rocne krsniatko 😉
kiara juuj tak to je krasne 🙂
a marti kde je??? 😅
kiari tak mas laro faro bez muzicka 😀
lusi myslela som si ,ze daju lacnejsie,ved niektore tam pisu ze aj venuju...
marti je asi znicena po vcerajsku, 😔 ☹ chudatko makala cely den ☹
silvi no neviem,mozno ano...ak ma vela peniaze 😀
co robis?mne by trebalo umyt riad ale sa mi nechce... 😝
bola som vo vani,urobila som si cajik,a pozerala som tv,
kasli na riad zajtra ti ho pridem umyt 😀
vazne jooj super... 🙂 asi idem si aj ja lahnut,nedobre sa mi tu sedi.... 😅
tak ja idem,dobru nocku...zajtra popiseme 🙂
lusi dobru a pohladkaj za mna maleho chrobacika 🙂
dobru noc baby...
baby joj keby ste vedeli ako si ho uzivam taky je na zozratie aj ked mu to poviem tak sa smeje 😀
Ahoj holky:
Lusinkaj: Moc držím palečky, ať ti to teď vyjde!!!! A můžu se zeptat, po prvé, ani k transferu nedošlo?, víš, že se tak ptáš, jako kdyby si tím procházela poprvé, a přitom sem četla, že je to tvoje druhé IVF. Nebo jsi jen tak hezky natěšená 😉 A vy jste chtěli teď si zavést jen jednoho drobečka, nebo vám jen jeden zbyl? Ale to neva, ať tak či tak, určitě to vyjde!!! Mám takový pocit. 😉 Držím ti moc palce!!! I já moc doufám, že až my půjdeme podruhé, tak už nám snad také štěstí bude přát. Nám všem!!! Ty budeš taková naše průkopnice, která začne a my pak v tom budeme pokračovat, že jo holky!!!
A jen jestli můžu,.... tak mně radily, že kafe teď pít moc dobrý není, že to není dobrý pro embryjka. A vlasy si umýt jo, ale lepší je, když ti je někdo umyje, aby si neměla moc dlouho ruce nahoře, víš, aby ses nespínala a nenatahovala. A taky mi říkali, že vana ne, jen sprcha a nééé moc horká.
Ale zase jsem nevěla, to že nemám být dlouho ohlá? Jak ti napsala Kiara15. Jako proč, aby se to bříško nekrčilo?
A nevíte, na břiše se spát může? Já to snad ani jinak neumím a taky jsem od prvního dne po transferu na něm hned spala.....jestli se to ale nedoporučeje....(tak možná proto se nám nepovedlo ☹ )
Jinak mě taky tady holky řekly, že po třech dnech po transferu, je už rozhodnuto! Tak nevím. Já jsem silný změny cítila asi tak čtvrtý, pátý den. A to mi i sestřička říkala, že v tu dobu, taky hrozí, že by mohl nastat ten hyperstimulační syndrom, tak možná právě v těchto dnech se v tom bříšku nejvíc děje. Každopádně MOC ti držím palce!!!!
Silvia545: Já teda taky nemám zkušenost s nakupováním léků odsud, ale svým laickým rozumem si myslím, že asi zadarmo to nedají (jedině nějaká šťastná a finančně zabezpečená těhulka) a levněji prodá určitě. Přece jenom, když by ty léky nabízely za stejnou cenu, co koupily, to si je můžeš koupit i za ty prachy i ty a s jistotou z lékárny a bez starostí a čekání. Ale určitě to budou nabízet levněji, aby se toho i zbavily - prostě jak se říká - aby se vlk nažral a koza zůstala celá 😀
Jinak můžu vědět o jaký konkrétní léky ti jde? Nebo jak něco zjistíš, jak to chodí, dej prosím vědět. Možná bych se taky o nějaký zajímala. Děkuji.
Soni1: Ahoj soni, prosím už si zjistila jak fungují ty ovulační testy? Mně by se asi taky hodilo pár informací. Přetím jsme si jen plodný dny počítali podle cyklu, ale to asi stálo za prd. Možná ty testy na ovulaci by nebyly špatný. Tak bych je zkusila. Také máme teď čerstvě po neúspěšném 1.IVF a do toho dalšího by sme to chtěli alespoň zkoušet přirozeně (ikdyž moc šancí, tomu nedávám - manžel má pomalé spermie a já jen jeden vejcovod) Ale i tak. Než skočíme do druhého IVF, tak přece nebudeme používat gumku, no ne? 😀 A přece jen, co kdyby se náhodou skála pohnula..... 😉
lusinkaj pekná témička... 😵
dievčatá snažilky -objímam vás a nech nám to vyjde!!!
my plánujeme KET asi tak o mesiac dva...záleží na tom, ako rýchlo si urobíme všetky testy...už nechcem ísť do toho bez vyšetrení 😔.
antoenata ahoj moja 🙂 A stou kavou mas pravdu ja som ju odstavila pred KET a veru hned som mala uspeny tak nieco na tom bude 😉
walle vitaj a ake vysetrenia ti robia??
ahojte,vcera mi vysiel pozitivny ovulacny test, ale snazili sme sa az dnes...znamena to,ze uz bolo neskoro? dnes som uz mala na ovulacnom teste len jednu ciarku...ale nerozumiem tomu, ved vsade pisu,ze ak je ovulacny test pozitivny, treba sa snazit nasledujucich 12 az 36 hodin, lebo narozdiel od merania bazalnej teploty test ukazuje "dopredu. preco je teda dnes uz len jedna ciarka? 😒
kiara - hematologické vyšetrenie a reprodukčná imunologia v Prahe = veeeeeeeeeeeeeeeeeľmi dôležité
tojka - môj názor - je to možné, mám kámošku, ktorej zistili, že dokonca môže otehotnieť iba v určité hodiny - pár hodín a pamätám sa, ako odišla z roboty, lebo vraj " teraz"! 😀 😅
walle, prepac, asi som nepochopila 😎 ,co je mozne?
toja veru to som neskusala tak ti neporadim 😒
walle mne po potrate spravili genetiku a dokopy nic nezistili vsetko bolo negativne a pricina nevedia si vysvetlit ?teraz neviem co si mam o tom myslet 😒
tojka - možné, že už bolo neskoro na otehotnenie...ale dúfam, že ty nie si tým príkladom...a tebe to vyjde...
kiari - mne po potrate tiež urobili genetiku, ale nie na trombofilné mutácie, tie sa robia, keď žena potratí minimálne 2-3 krát a aj tak si to musíme ustrážiť...a tam som aj mala problém...ak chceš vedieť viac, otvorila som tému Vyšetrenia, ktoré pomôžu k úspešnému IVF, KET...dnes som tú tému posunula na prvú stranu... 😉
walle dik pokukam si ale chapes babo zdravbe a prestane byt srdiecko??
ahojte,antoaneta...co sa tyka spania na brusku to fakt neviem,ale ako ty pises ani ja neviem inak spat od 1 dna po et tak spim...kavu som zatila vypila len jednu aj to taku polovicnu ale mam na nu strasne chut... 😅
tak mi sme chceli si dat vlozit dve emb.ale dr.povedal ze len jedno tak rozhodol za nas ...ved on vie asi preco velmi mu verim,ze rozhodol spravne a ze to spravne emb.je v brusku a uz je zahniezdene 🙂
tak co sa tyka kupania aj ja som pocula ze sa nema,skor sprcha mne to nevadi ja sa stale len sprchujem... 😉
a este ja som pocula ze uz kludne mozem robit vsetko,ako jasne mam si davat pozor ale v pohode lebo je to strasne na psychiku....ved ja nie som chora 😒 😀 ale snad tehu..... 😵
walle,ano pekna tema ma pekny nazov vymysleli sme ju 3 gracie ja,kiara a marti..... 😵 🙂
tak snad ja zacinam a vy ostatne za mnou pekne postupne pokracujete.... 🙂
baby co dnes robite?ja som sama doma uz od pol.9 bola som kupit chlebik,navarene mam...muzik pracuje az do 22.00 taze som sama cely den na nervy oslaim sa tu asi...mala by prist kam.ale este da vediet...dufam ze pride...teraz idem do sprchy lebo moje vlasy nechcite vidiet ako vyzeram... 😀
antoaneta este som ti neodpovedala na otazku co si sa pytala,nie mi sme mali z 12 vajok oplodnene 10 a ja som chcela si dat dve ale doki odporucil len jedno lebo ze som mlada 😵 😀 a ze je to dobre lebo ze sa vsetky oplodnili 😉 tak som dala n neho a snad bude dobre vsetko... 🙂
ano mam uz sa zasebou nieco ivf,ket ale tie stresy,nervy budu stale aj ked by som neviem kolko mala za sebou...
ahojte baby,
lusi tiez som bola v obchode,napratala som pracku...teraz popijam cajik 🙂
kiari o kafe som nevedela ze sa nema ☹ ale ked mne vtedy ozaj chutila,...ked pojdem na 2 ivf...vysadim ju 😀
antoanet ja si tiez myslim ze to baby ponukaju lacnejsie,ved ako si ty sama povedala,ze by si to mohli vybrat priamo na recept,a nie takto rychlo zhanat...ja osobne by som to urcite nedala za taku sumu ako som to kupila,viem ze je to drahe,...ale keby som mala pomoct tak aspon takto pomozem,ze to dam lacnejsie... 😵
antoanet,neviem ako to tam chodi,zatial neviem co budem potrebovat,do centra budem volat vo februari aj tak nemozem skor na 2ivf ako april maj... 🙂
ahoj walle verime vsetky, ze teraz sa nam to uz konecne podari... 🙂
lusi je nasa vodkyna a my vsetky pojdeme pekne za nou do tehulstva 😀
no konecne sa tu niekto ukazal... 🙂 ja som sa konecne osprcovala,umyla vlasy asi o kilo som lahsia 😀
idem si dat polievku a ma prist kam.o 16 tak trosku poklebetime...
ja si tiez chystam umyt vlasy,ale pockam...za chvilu pracka doperie,povesam pradlo a sup na vlasy..
a dobru chut... 🙂
dakujem,uz som spapala...ja pojdem trosku poupratovat kupelnu a pojdem urobit par chlebicky kedze pride ta kam.este u man nebola... 😉

silvi no co robis?ja uz dovaram zemiaky a nech uz dojde muz som hladnaaaa 😒