icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
23. sep 2010

Lusi ahoj 😉 to je pekné,ze nastavajuce maminky 🙂 zatial nic nove,,brusko stale pobolieva,,vcera ma dost aj vajecníky boleli,,raz jeden a raz druhy 😉

belisima10936
23. sep 2010

@kiara15 len som zvedava ze co si pichas. 😉 a citala som ze sa na teba nalepil aj herpes, tak ked tak vsetko teraz chytas tak urcite sa aj miminko dobre uchyti, ver tomu 😉
@silvia545 Urcite si kupis ten pravy testik len sa ty nic neboj, lebo vsetky zle som ja uz hadam vykupila tak teraz vsetky uz budu kupovat len take kde budu dve ciarky, len vas prosim jeden mi nehajte, lebo aj ja chcem taky co mi ukaze dve ciarocky 😀

wodanka
23. sep 2010

ahojte, silvi ktory den si po ET?
ja zacinam byt trocha nervozna z toho vsetkeho, vobec sa mi nechce si pichat tolke injekcie 😒 ale nejako to vydrzim, lebo ten vysledok stoji za to

silvia545
23. sep 2010

belisima10936 tak ked si kupim ten pravy,,tak urcite hned pojdem kupit aj tebe a poslem ti ho 😀
wodanka ahoj 😉 som 7 den po ET,,tiez mam pocity vselijaké 😖 zas ma zacali nejako pobolievat kríze,,aj brusko pobolieva 😉 vcera ma tiez boleli krize,,ale potom prestali,,uz neviem fakt,,co si mam mysliet 😒 aj pravy vajecnik ma vcera dost pichal,,kazdy den je to iné,,aj bolesti,,raz silnejsie,,raz mierne 😉 asi sa z toho uz zblaznim,,to cakanie je fakt o nervy 😉

silvia545
23. sep 2010

baby mna uz asi celkom picne 😀 zas ma zacal boliet pravy vajecník 😉 este ze mame v dedine psychyatricku liecebnu,,tak asi si zajdem tam,,a pockam tam az do vysledkov krvy 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
23. sep 2010

silvi nekontroluj sa tak lebo budes na psychiatrii a nie tehula 😉 😀

silvia545
23. sep 2010

lusi 😀 no dufam,ze budem tehula 😉 a nie ze skoncím na psychyatrii 😀 od zajtra koncím so sledovaním 😀 este sa ta spytam,,aj ty si to tak mala,ze raz ta boleto to a potom zas iné 🙂

lusinkaj
autor
23. sep 2010

@silvia545 tak tak nerozmyslaj nad hlupostami..ty musis byt tehula 😉
jasne niekedy boli to,potom ono a niekedy nic neboli a pootm som bola hysterka ako ty 😀
ale ono nemoze nas stale nieco boliet---vsteko je tak ako ma byt 😉

kiara15
23. sep 2010

@belisima10936 no pichala som ho aj pry prvom aj druhom a dal mi ho aj do 3ivf tak uvidim 😉
@silvia545 jak ti uz zavidim ze si 7den po et mna to este vsetko caka ☹
@lusinkaj ja stale púicham mudrejsia budem az v sobotu ako to pokracuje 😉
@wodanka a ty si uz aj zacala??

lusinkaj
autor
23. sep 2010

@kiara15 aha,tak drzim prsty 😉 a s cim stimulujes?

kiara15
23. sep 2010

dekapeptyl a menopur 🙂

lusinkaj
autor
23. sep 2010

aha,tak nech su vajka kvalitne a nech sa pekne oplodnia 🙂

wodanka
23. sep 2010

silvi uz sa nesleduj, proste si tehulka a hotovo 🙂
kiara ja zacinam zajtra s Dipherelinom

kiara15
23. sep 2010

@lusinkaj diky moc a vy ako babulky posluchaju??
@wodanka tak sa to pomaly posuva co??

wodanka
23. sep 2010

kiara no pomalicky, ale isto... ale este mam skoro mesiac cas, aby som vedela ako to dopadne

belisima10936
23. sep 2010

@silvia545 Ok uz sa teraz tesim , ze mi kupis ten pravy a musim ti dat za pravdu, ze to cakanie je ozaj strasne, ale uvidis tentokrat vysledok za to bude stat 😀
@kiara15 aj ja som brala tie iste lieky aj prvy aj druhy pokus a ten menopur- to je pero? 😅

lusinkaj
autor
24. sep 2010

@kiara15 posluchaju,ale nejak sa im tam paci v brusku nechce sa im na svet...ale ani sa necudujem,komu by sa chcelo do toho hnusneho svetu 😒 😀

kiara15
24. sep 2010

@wodanka to ano ale ujde to ako voda neboj 😉
@belisima10936 nie to neni pero to si miesam 😉
@lusinkaj veru ani ja sa im necudujem 😉 ale aj tak maju este cas 🙂

lusinkaj
autor
24. sep 2010

@kiara15 ano este maju cas..ale keby mne nebolo tak tazko...ale co pre ne neurobim...musim vydrzat 🙂

kiara15
24. sep 2010

@lusinkaj 😉 😉 😉 🙂

lusinkaj
autor
24. sep 2010

@kiara15 niekam by som isla...som sama doma uz od pol.10 a bude do 22:30 ma urve....nudim sa 😀

kiara15
24. sep 2010

@lusinkaj vsak chod nejakej kamoske 😉

lusinkaj
autor
24. sep 2010

@kiara15 ked ja niekoho potrebujem nikto sa neozyva...potom sa ozvu ked je neskoro 😠

silvia545
24. sep 2010

ahojte kocky 😉 tak vy debatujete 🙂 Lusi prídi ku mne na navstevu,,budem rada 😀

kiara15
24. sep 2010

@lusinkaj to poznam aj u mna to tak funguje ked nik tak nik ale ked vsetcia tak naraz to asi tak 🙂 🙂
@silvia545 ahoj ako sa citis?? 🙂

lusinkaj
autor
24. sep 2010

@kiara15 presne tak...ale uz som dohodl stretko idem ku kamoske co som u nej nebola nepamätam este ani teh.som nebola...a len tak sme sem tam si zavolali....o hodku odchadzam 🙂

lusinkaj
autor
24. sep 2010

@silvia545 jaaaaaaaaaaaj silvi,kde to mam prist???? 😀

silvia545
24. sep 2010

Lusi byvam pri Nitre,,tak budes mat dlhsiu vychádzku 😀kiara15 ako sa citim,,tak vselijak,,krize zas pobolievaju aj brusko ako pred ms ☹

kiara15
24. sep 2010

@silvia545 ved to tak moze byt aj ja som to tak mala??to si uz 8den po et??
@lusinkaj a ty kde byvas ak to mas byvas blisie k PD tak pridi ku mne?? 😀 😀

silvia545
24. sep 2010

@kiara15 tak Lusi to ma urcite blizsie k tebe,,no a potom mozte prist obydve ku mne 😀 ano 8 den som,,teraz mi ten cas ide straaasne pomaly 😉 uz som taka hladna,,ze az 😀 dovarím,,najem sa a sup ho do postele 😉 co dobreho varís,,ja gulás 😵