icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
6. okt 2010

@kiara15 hned ako prideme domov,tak napisem 😉 dufam,ze vsetko dopadne dobre 🙂
@wodanka tak moja,,ty si sa nam ale pochlebila 😉 kde si tie folikuly mala schovane,,ty si si ich urcite setrila 😀 drzím prsteky,,nech su vsetky dobrej kvalitky 🙂

kiara15
6. okt 2010

@wodanka to ja uz pomalicky pojdem na krv idem 18.10. 😉
@silvia545 jasne ze dopadne dobre len si chod k dokymu po lieciky 😉 😉

zlatanka30
6. okt 2010

kiarka sa mas, 🙂 🙂 🙂

kiara15
6. okt 2010

@zlatanka30 no zatial vseliak ked neviem co a ako je to hroza 😒

zlatanka30
6. okt 2010

kiarka keby clovek vedel,co ho caka.to by bolo super

lusinkaj
autor
6. okt 2010

ahojt,uz sme domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
co je tu nove?ak bude cas tak popisem co ako prebiehalo....a pridam fotky 😉
silvi,ako si dopadla???hm????myslela som na teba 😉
a vy ostatne baby kiara,megy??ako sa mate?marti ty ako? 😉

silvia545
7. okt 2010

ahojte kocky 😉 uz sme doma,,nase slniecko ma 8,6mm 🙂 na druhy tyzden v utorok alebo v stredu uz idem k svojmu na utz 😵
@lusinkaj ahoooj moja,,tak uz ste doma,,ako sa mate a co bambulky 😉 uz som ich videla na FB u tvojho muzicka,,sú prekráááásne,,blahozelááááám 😉 🙂

kiara15
7. okt 2010

@zlatanka30 to by bolo moja 🙂 🙂
@lusinkaj super ze ste doma sup sem s foteckami uz sa tesim 😉 😉 babulky musia byt zlatunke 🙂 🙂
@silvia545 tak super tesim sa stebou a ty sup do postele sa liecit ok??

megynka
7. okt 2010

ahojte 😉

@lusinkaj vitaj doma 😵 tak si to krásne už užívaš s dievčatkami 😵 teším sa na foto 😵

@kiara15 ako? kedy ideš na krv?....dúfam, že si tehotná 😵

my sme boli včera v Trenčíne pozrieť tie detičky na adopciu....bolo ich dosť veľa ale skoro všetko už staršie a keď sa našlo také do roku, tak to boli väčšinou rómske deti s nejakou retardáciou alebo deti určené len do pestúnskej starostlivosti a nie na adopciu...takže nič a budeme čakať, ale aj tak dobre lebo som nejak prestala pociťovať potrebu mať deti, ani sama neviem prečo 😒

kiara15
7. okt 2010

@megynka este neviem ale dufam ze ano 😉 😉 a stou adopciou si nelam hlavu ono to pride tak necakane a to ti musi to dietatko aj padnut do oka 😉 viem to podla kamosky 😉 a na krv idem 18.10.

megynka
7. okt 2010

@kiara15 joj budem držať palce 😵 😵 😵 a nech sú to dvojičky 😵

kiara15
7. okt 2010

@megynka diky mooc 😉 😉

lusinkaj
autor
7. okt 2010

dakujem vam vsetkym 🙂 prva noc bola strasnaaaaaaaaaaaaa 😒 tak uvidime dnes 😒
silvi z celeho srdiecka blahozelam...cize idem vyprat rifle a posielam ti ich 😉 hhhhhmmmmmm??????
lebo mne su na nic...mam vahu ako som mala pred teh.a urcite pojde este dole,co by nemusela lebo som tenucka ako lata 😀

kiara15
7. okt 2010

@lusinkaj to si stastny clovek ze si sa vratila na svoju vahu 😉 ako to moja stihas?,ci su male dohodnute raz jedna potom druha??

lusinkaj
autor
7. okt 2010

@kiara15 no v nem.bolo ze obe naraz jedli...ale doma od vcera strajkuju raz jedna spi,je..a potom druha..cize je to na nervy 😒 hadam sa to zmeni a bude lepsie..tuto noc sme nespali mozno hodinku vkuse 😒

kiara15
7. okt 2010

@lusinkaj a to ako ich naraz kojis??no asi sa ani necudujem ze si hned schudla 🙂

lusinkaj
autor
7. okt 2010

@kiara15 vies co kojim,ale neviem ci im to staci sem tam dokrmujem...
naraz,no keby aj naraz chceli jest...ale na rokom su hore raz jedna raz druha 😒

kiara15
7. okt 2010

@lusinkaj tak si pomali na seba zvikate 🙂 🙂 joj ale musia byt chutnucke 😉

silvia545
7. okt 2010

@lusinkaj dakujeeem ti moja 😉 jasne posielaj,,uz sa na ne veeelmi tesííím,,uz ich chcem mat na sebe 😀 doma mas teraz rusno,,ale je to nadhera,,dcerky más prekrasne súúú zlatulinkéééé 😉

lusinkaj
autor
7. okt 2010

@silvia545 oki moja tak mi daj adresu napis ip a sa dohodneme...zajtra periem a poslem co najskor ako na dobierku alebo ako???drzim velmi prstyyyyyyyyyyyyyy 😉
@kiara15 su krasne,zlate len nech sa aspon trosku vyspime....

martineluska
7. okt 2010

ahojte lussssssssi vitaj doma aj z krasavicami 🙂 😵 su krasne na fb som kukla 😉 ja sa chystám na jar na zátah 😀 dufam že už uspešný 😉 silvi len tak dalej nech rastie krpček 😉

lusinkaj
autor
7. okt 2010

@martineluska dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉ano su krasne...aj zle sem-tam 😀 plackaju,ale patri to k tomu 😉

martineluska
7. okt 2010

ozaj lusi bola si celkom uspatá? pri cisarskom 🙂

kiara15
8. okt 2010

@lusinkaj veru babule musia aj trosku poplackat ale neboj ked si zvyknu bude dobre 😉

martineluska
8. okt 2010

ahoj kiari 🙂 kedy ideš na krvičku?

silvia545
8. okt 2010

@kiara15 ako mojko,,ako sa cítis 😉 bublinky su uz riadne uhniezdené 🙂
@martineluska dakujem,,veru,,nech len rastie slniecko nase 🙂

martineluska
8. okt 2010

silvi a nevolno 😉 sti už máš?

silvia545
8. okt 2010

@martineluska zatial len tak sem tam mi zostane zle,,ale potom to hned prejde 😉 aj ja sa divím,ze mi nebyva zle,,alebo ma to este len caka 😀 jedine co mam je stale hlad,,stale musím nieco do seba pchat 😀

martineluska
8. okt 2010

to ešte len príde silvi 🙂 a možno ani nie , nie každemu je zle

martineluska
8. okt 2010

kedy si zmeniš profil že tehulka? 🙂 až ked bude srdiečko? 🙂