Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@kiara15 to mi je luto... ☹ a ktory den po ET si? mate aj nejakeho mrazacika?
@belisima10936 na kontrolu idem znova v stredu
ahojte baby mam otazku na vas kedy sa zacina s ivf???ked je aky problem v otehotneni???
@petuska123 ked nemas priechodne vajcovody hlavne
kiari 😠 a maš normalne menzes? lebo si ešte skoro na testík 😕
@martineluska bolesti su uplne ako na kramy ale krvacanie este neni uplne ale je uz si nechcem nieco nahovarat 😒
😔 pre istotu si tak o dva dni urob ešte testik, niektore baby krvacaju a su tehu . dnes si len 9 den od et nie? 😕
@martineluska ano moja len 9den ☹
kiari viem že je to tažké ale zatial to uplne nevzdavaj 🙂 a ked to bude negat tak ket sa podarý musiš mysliet pozitívne a určite sa aj na nás usmeje štastíčko ja tomu verým 🙂
@martineluska dakujem ti si velmi zlata tiez dufam ze mraziacikovia to zachrania aspon dufam 😉
@kiara15 Ahoj moja je mi to velmi luto ☹ , ale ja byt tebou by som si tak o tie dva dni ako pisali baby predomnou ten test urobila lebo fakt moze byt sice malinka sanca, ale je, ze by si mohla byt aj tak teh. a ked nie ako sa hovori nadej umiera posledna. Pojdeme si spolu po nasich mrazacikov, ktory budu pre nas nastavjuce maminky ty pravy 😉
@belisima10936 uvidim ako budem krvacat ale sa mi zda ze to je uz silnejsie a ty kedy ides po mraziacikov?? 😉
@kiara15 ved uvidis, ale silno silno ti drzim palceky aby vsetko dopadlo ok a ja cakam na mrchu a ked ju dostanem pojdem si o 3 tyzdne na KET
@kiara15 mojko moje je mi to velmi luto ☹ tak silno som ti to priala,,viem ako to bolí 😢 ale este mas mrazacikov,ktory na teba cakaju,,teraz to musi preboliet a potom sa uz musis sustredit len na nich 😉 tí budú urcite tí pravy 🙂
lorka dakujeeem 😉
dnes poobede idem k svojmu dr zaniest papiere z centra,,dufam,ze nase slniecko o cosi podrastlo 😉 🙂
Dievcata dakujem vam vsetkym za podporu ste tu vsetky zlate
Dnes o 10:11 • 1 dieťa - snaží sa • Odpovedz 🙂
@kiara15 ani ja nechapem,,ale ma asi aj pravdu,,ze to nemusí byt dobre pre to male,,ved este ten tyzden vydrzíííím 😉 no nejako mi je dnes na figu,,stale sa mi tocí hlava aje mi zle od zaludka ☹ uz aj vcera som tak bola ako na kolotoci a vecer som sedela pri misy 😀 este som pisala,ze zle mi nebyva a uz je to tu 😀 ledva som prisla od dr domov,,som myslela,ze vlezem niekde za strom a povracam sa,,ale som to nejako predychala a vydrzala az domov 😉

No tak babulky vseeeetkym vam dakujem za drzanie palcekov ale sa to aj tak nepodarilo som stoho velmi sklamana za cala som krvacat a aj som si robila test a bol negativny neviem co k tomu dodat mam vas vsetky rada a dakujem za podporu ☹ ☹