icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
19. okt 2010

@kiara15 jooooj tak velmi ti prajem,,aby ta bublinka tam bola a po tolkych rokoch trapenia si bola konecne stastna 🙂 aj zazraky sa deju a ty budes jeden z nich 🙂 drzím ti vsetky palce aby krvicka dopadla dobre a hcg stupalo 😉 nepytala si sa ake bolo hcg 😉 tak len pekne este oddychuj 😉 🙂
@wodanka supeeer,,nech sa len pekne bublinky delia a nech sa pekne u teba uchytia 😉 drzím palceky a myslím na teba 😉
@lora2 je mi to luto 😔

lora2
19. okt 2010

@silvia545 ďakujem, no život musí ísť ďalejˇ. Život nie je iba prechádzka " ružovou záhradou", sú to aj prekážka, ktoré musíme zdolavať. Hlavne pre kôli, tým ktorých najviac ľúbime.

belisima10936
19. okt 2010

@wodanka No ako bola si v tom Heliose? dufam, ze vsetko je ok a emryka su ako na tom kedy ides na Et.?

belisima10936
19. okt 2010

@lora2 Tiez mi je luto, ze sa ti to nepodarilo, ale aspon, ze mas este mrazacikov takze sanca tam este stale je 😀 Ja sa teraz tiez pripravujem na KET a tak som plna ocakavani a silno dufam, ze nam to uz konecne vinde.

wodanka
19. okt 2010

@belisima10936 v Heliose mi pichli nejaku injekciu aby sa mi netvorila tekutina v brusnej dutine, tak sa citim uz troska lepsie.. na ET by som mala ist bud zajtra alebo vo stvrtok, ak bude vsetko s embryjkami OK.. rano volam a uvidim

martineluska
19. okt 2010

ahojte.... kiari hovorila som ti že nadej umiera posledná 😉

kiara15
19. okt 2010

@silvia545
@martineluska velmi vam dakujem ale moc sa mi tomu nechce verit 😉 som stoho na prasky 😒

kiara15
19. okt 2010

@lora2 moc ma to mrzy a som podobne na tom ako ty 😒 ale musime verit tym nasim mraziacikom 😉

belisima10936
19. okt 2010

@wodanka Tak silno drzim palceky aby bol transfer uspesny a co ti povedali na tu hrcku, ze co to bolo?

wodanka
20. okt 2010

@belisima10936 ta hrcka bol zevraj moj vajecnik, ze po tej stimulacii sa tak zvacsil, ale teraz je to uz v pohode, citim sa ovela lepise...ta injekcia mi pomohla
dnes rano som opat volala a vyvoj je rovnaky ako minule... 6 embryjok sa nejako moc nevyvija, nedava im skoro ziadnu sancu, jedno je dnes na urovni stvrteho dna aj ked je uz piaty, ale len jedno jedine sa zatial vyvija tak ako ma a po to si, ak sa nic nezmeni zajtra pojdem... 🙂

kiara15
20. okt 2010

@wodanka super zajtra si pojdes po drobceka a davas si vlozit 1??

wodanka
20. okt 2010

@kiara15 asi mi ich viac ani nezostane, takze si dam len jedneho

kiara15
20. okt 2010

@wodanka neboj ostane mne tiez na 3znamky hovorila ze stoho nic nebude a z3 sa zmenil na poslednu chvilu na 2takze vsetko je mozne 😉

silvia545
20. okt 2010

@wodanka tak zajtra je tvoj velky den 🙂 drzím palce aby sa u teba drobcekom pacilo a veeelmi 😉 😵
@kiara15 bol to urcite pre teba sok,,neskusala si si urobit testík? 😉
@belisima10936 ta tvoja mrska si nejako dava nacas 😀 to bude urcite poslednaaaa a dalsia az za 9 mesiacov 😉 😵

dnes idem na utz,,som objednana az na 15 45hod.,dufam,ze nase slniecko o cosi podrastlo a bude aj srdiecko,

lusinkaj
autor
20. okt 2010

@silvia545 drzim prsty vsetky ktore mam 🙂 inac ako sa mas,citis???
silvi,kedy si bola na poste lebo mi este nic neprislo,diki... 😵 🙂

silvia545
20. okt 2010

@lusinkaj dakujeeem 😉 minuly tyzden vo stvrtok som bola na poste,,tak tomu nechapem,,zajtra sa zbehnem opytat k nam na postu,,co sa stalo 😲

lusinkaj
autor
20. okt 2010

@silvia545 uz nemusis moja,uz mi dnes prisli..dakujem vsetko je v poriadku 🙂

wodanka
20. okt 2010

@kiara15 dakujem za povzbudenie, ja sa len troska obavam, lebo aj minule to takto dopadlo, tak sa teraz neviem zbavit toho zleho pocitu...
@silvia545 to si prajem aj ja 😉

silvia545
20. okt 2010

tak kocky moje uz som domka,,utz dopadol dobre,,srdiecko bije,,drobcek ma 11mm 😉 🙂 dalsia kontrola az 23.11. na odber krvicky 🙂
@lusinkaj jaaaj,,uz som bola prelaknuta,,ze sa niekde stratili 😀 tak je vsetko ok 😉
@wodanka splní sa ti to 🙂 ver tomu 😵

lusinkaj
autor
20. okt 2010

@silvia545 nieeeeee uz je to ok 🙂 len klasika nasa slov.posta 😀

kiara15
20. okt 2010

@silvia545 veru sok je do teraz a rozmyslam co sa stalo 😒
@wodanka nemysli na to co bolo minule jasne 😉 😉

belisima10936
20. okt 2010

@kiara15 Ahoj a ako ste sa dohodli v Heliose ? kedy zacnes brat lieky na KET? uz beries ci aj pri dalsej mrche?
@wodanka Ahoj nebojkaj sa jedno embryko mas iste a stale je nadej, ze sa nieco zmeni a ostane aj mrazacik, zajtra silno silno srzim palceky, aby bolo embryko to prave a mrazacika pouzijes casom ako mladsieho surodenca 😀 a som rada, ze ti je uz lepsie, ze ti ta hrcka ustupila 🙂
@silvia545 No to mas pravdu, ze si dava na cas, ale najlepsie na tom je ze som zacala papat jedno cez druhe a potom mi byva strasne zle, lenze nie rano, ale vecer.

kiara15
21. okt 2010

@belisima10936 zacinam pri dalsej mrche a ty kedy?? 😉

belisima10936
21. okt 2010

@kiara15 no aj ja ved teraz ju uz cakam a nie a nie prist, akurat od vcera tak uplne slabucko spinim a tak som si dnes volala do Heliosu a vraj ak aj zajtra budem spinit mam si uz nasadit lieky 😀

kiara15
21. okt 2010

@belisima10936 takze ty uz do toho ides a kolko mas mraziakov??

wodanka
21. okt 2010

pekny den vsetkym...tak uz som doma s jednym vlozenym embryjkom, ziadne dalsie uz nemame, vzdali to...ale to neva lebo toto jedno bude u mna najblizsich 9 mesiacov 🙂 😵

gabinkaa
21. okt 2010

ahojte dievčatá, som tu nová, teraz začíname 2. IVF po prvnom neúspešnom, mrazáčikovia nám nezostali 🙂

gabinkaa
21. okt 2010

@wodanka držím palčeky, aby sa bolo silné a nepustilo sa svojej maminy celých 9 mesiacov, tfuj - tfuj 😀

wodanka
21. okt 2010

@gabinkaa dakujem ..kam chodis do centra a kedy ste boli prvy krat?

belisima10936
21. okt 2010

@kiara15 ano ano pomaly sa uz chystam a mame iba jednoho a pevne verim ze toho praveho mrazacika 😀
@gabinkaa Vitaj medzi nami a uz aj nieco pichas?
@wodanka Blahozelam nastavajuca maminka a verim, ze to jedno jedine co vydrzalo bude akurat to prave a takze sa nam tu uz budes krasne zagulatievat, silno silno ti drzkam palceky 😀