icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

gabinkaa
4. nov 2010

@kiara15 snažím sa, len neviem či mám niečo cítiť, niektoré baby vraj cítili.......

zlatanka30
4. nov 2010

@gabinkaa nemusis nic citit.a nestresuj sa babuliatka to citia.ani ja som nic necitila a bola som.ale nedopadlo to dobre

belisima10936
4. nov 2010

@kiara15 ahoj som rada, ze sa zaujimas 😀 , vcera som bola na kontrole a transfer bude ak sa preberie v utorok 🙂 uz teraz sa velmi tesim a vsimla si si ze v Heliose je novy doktor?

gabinkaa
4. nov 2010

@zlatanka30 snažím sa nestresovať, niekedy aj nemyslieť, aj chodím do robotky, ale iba na 4 hodinky, si myslím, že je to lepšie ako sa doma umárať, čo sa u Teba stalo, keď to nedopadlo dobre?

zlatanka30
4. nov 2010

@gabinkaa aj sa to uchytilo aj testy boli s dvoma//,ale potom si to rozmyslelo a odislo to ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😒 😒 😒 😒 😒 😒 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

gabinkaa
4. nov 2010

@zlatanka30 to je mi ľúto, budeš skúšať ďalej? držím palčeky

zlatanka30
4. nov 2010

@gabinkaa neviem ☹

gabinkaa
4. nov 2010

@zlatanka30 nie je to jednoduché pre ženu z každej strany a hlavne čakanie či zákrok bude úspešný, čas veľa vyrieši ak ho máme, ja už moc nie ☹

kiara15
5. nov 2010

@belisima10936 a ja som si myslela ze 2.11.si mala mat vklad?,asi som to zle citala?? 😀 tak supert ano vsimla som si ho ako sa ti pozdava??celkom ujde ale on je taky iny ako Krajko vsak??

@gabinkaa
ani ja uz nemam casu a toto je uz moje posledne 😒

gabinkaa
5. nov 2010

@kiara15 máš stále menej rokov ako ja 😉

zlatanka30
5. nov 2010

@gabinkaa ved ja uz tiez nemam vela casu hra proti nam

gabinkaa
5. nov 2010

@zlatanka30 to je zlé, že čas je náš nepriateľ, ja ho skúšam dobehnúť

belisima10936
5. nov 2010

@kiara15 JA som ho len zahliadla takze ani popravde neviem aky je, ale prvy dojem- viac sa mi pozdava Krajko a som strasne zvedava kto mi bude robit transfer 😒

wodanka
6. nov 2010

holky moc Vam drzim palce, aby to vyslo 😉 ja som bola vo stvrtok v Heliku na krv a sono a len mi potvrdili co som vedela uz davno, ze to nevyslo..

kiara15
7. nov 2010

@gabinkaa ano ?no ale ja uz nenam dalsi pokos ☹

@belisima10936 aj mne sa viac pozdava Krajko ale uvidim kto aj mne bude pri transfere 😉 nehame sa prekvapit 🙂

kiara15
7. nov 2010

@wodanka je mi to luto skoda 😒 a ako ste sa rozhodli??

gabinkaa
7. nov 2010

@kiara15 to ano, my si dokonca všetky pokusy platíme sami, o to je to horšie

wodanka
7. nov 2010

@kiara15 to je v pohode, ved ja som to vedela uz predtym, ze to nevyslo a nakolko nemame ani nic zamrazene, museli by sme ist od zaciatku, ale to moc nechcem. Jedine co sme sa rozhodli je, ze ideme do Iscaru v MT a skusime sa popytat na ine moznosti

kiara15
7. nov 2010

@gabinkaa tak klobuk dolu no potom ste na tom ok??no moc mi nie 😒 toto nas taktrochen vystavilo ☹

@wodanka a na ake moznosti?,ale ono niekedy treba zmenit to je jasne 😉

gabinkaa
7. nov 2010

@kiara15 neviem či sme na tom OK, určite by sme boli pri pozitívnych testoch

zlatanka30
7. nov 2010

@gabinkaa neboj sa bude to ok.skoda,ze taketo nieco nedokazem povedat sama sebe ☹

gabinkaa
7. nov 2010

@zlatanka30 držím Ti palce aby si to mohla o sebe povedať a aby všetko bolo O.K.

wodanka
7. nov 2010

@kiara15 ja by som mozno chcela skusit IVF bez hormonalnej stimulacie, proste len jedno vajicko, ktore dozreje v danom cykle, a taktiez chceme dat spravit detailnejsie vysetrenie spg / DNA spermii, ci su v poriadku a ako posledne je aj darcovstvo...ale to sa uvidi podla vysledkov

belisima10936
7. nov 2010

@wodanka Velmi ma mrzi, ze to nevyslo, ale treba skusat dalej ved predsa raz to vist musi 😉
@kiara15 mne spominala embryologicka, vraj pokial chcem niekoho konkretneho aby mi urobil transfer, tak vraj sa mi budu snazit vist v ustrety.Ale ved uvidim kto mi ho bude mat robit a ako sa rozhodnem a co tvoja mrcha uz dorazila? 🙂

silvia545
8. nov 2010

ahojte kocky 😉 prajem krasny den,,aj ked u nas je uprsany 😠 dlhsie som tu nebola,,ale myslím na vás 🙂 mam osobne problemy,,svokra zacala dost vyskakovat a mat mudre reci 😠 zatial vobec nevedia,ze budeme mat babatko,,a ani im to nemienime povedat 😉 neviem ako to bude dalej pokracovat,,ale je to uz velka sila co si dovoluje,,zatial som kludna,,ale neviem dokedy 😀
@kiara15 ako sa mi mas 😉 kedy ma dorazit mrska 🙂
@belisima10936 tak zajtra si ides po drobceka,,drzíííím moc prsteky 😉
@gabinkaa ako pokracujes,,kolky den si po ET 🙂

belisima10936
8. nov 2010

@silvia545 ahoj Silvii, no veru som ta tu uz davno nevidela, je mi luto, ze ta svokra vytaca aj ja to poznam ale hadam sa stiahne a ano zajtra si uz idem po drobca ak sa mi preberie, co teda dufam, ze ano, vsak sa zajtra ozvem a aj u nas prsi.Je to take fajne pocasie na spanie.

zlatanka30
8. nov 2010

@gabinkaa dakujem snad to bude ok po dnesku 🙂

gabinkaa
8. nov 2010

@silvia545 dnes som 8. deň a ráno som si robila testík a dve čiarky som nevidela ☹

gabinkaa
8. nov 2010

@zlatanka30 to dúfam, že budeš mať všetko O.K.

silvia545
8. nov 2010

@belisima10936 dufam,ze sa stiahne,,uz to trva 2 roky,,chvilu bolo pokoj,,ale zacala znovu 😠 uz som povedala aj muzickovi,ze ona neprestane dovtedy,,kym jej asi nedam jednu po papuli 😀 normalne si to pyta,,hadam,ze potom bude pokoj,,ked ju preplieskam 😀 keby si vedela,,co rozprava,,tak by si to urcite na mojom mieste spravila aj ty 😉
@gabinkaa je mi to luto 😢 ale este pockaj,,urcite je este skoro,,ja som testla az na 11 den 😉