icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
10. nov 2010

@karlito2 jaj tak vam drzkam palceky a teraz kde pojdete?,

karlito2
10. nov 2010

@kiara15 ideme to ešte raz skúsiť v Reprofite,a keď sme mali soft protokol môžeme ísť hneď ďalší mesiac do stimulácie. Je to pre nás finančne zvládnuteľné a hlavne sa obidvaja kurírujeme vitamínovo.

belisima10936
10. nov 2010

@karlito2 Vitaj medzi nami a dufam, ze po tolkych pokusoch co ste podstupili sa vam to raz podari.
@kiara15 Neboj moja tebe to vinde 😉 len nemylsi na nic zle 😉

martineluska
10. nov 2010

ahojte baby prišla som vas kuk že čo nové ... a čitam že 😒 nič dobré 😠 kedy sa to už konečne otočí?
@kiara15 držim ti veeeeeeeeelmi palčeky aj na rukach aj nohách nech si po ket tehulka. 😉
@belisima10936 😒 to ma mrzý ale neboj tretí pokus bude uspešný 🙂 musíme bojovat dalej až kým nebudeme tehulky 😉
@karlito2 ahoj karlito prosim ta a nemohla by si mi napisat kolko vas vyšiel finančne ten soft v repfofite? aj mi sa tam chystáme na jar na naše 4 ivf 🙂

martineluska
10. nov 2010

@silvia545 ako sa máš naša tehulka?

belisima10936
10. nov 2010

@martineluska dakuejm a aj ja dufam, ze do tretice vsetko dobre dopadne 🙂

wodanka
10. nov 2010

@belisima10936 my sme im nic nehovorili, nie je to potrebne.. je to len Vase rozhodnutie, kam pojdete na dalsi pokus. Bola by som rada keby nam v Iscare sprava analyzu DNA spermii a taktiez predimplementacnu diagnostiku embryjka. V Heliose to prve ani nerobia a od toho druheho nas odhovarala doktorka, zevraj je to zbytocne v nasom pripade 😒 a taktiez robia aj Soft IVF a do toho by som rada isla, ak to bude mozne.

lusinkaj
autor
11. nov 2010

Ako sa mate babule?stale na vas myslim,len nemam cas 😀
silvi ako???kiari a ty?? 🙂
dnes som sama s malymi este som nebola...stale niekto prisiel dnes zatial nikto 😀 ale zvladla som to zatial tak uvidim ako bude dalej 🙂

belisima10936
11. nov 2010

@wodanka Ak ta mozem porposit mozes mi vysvetlit tie pojmy? Co je DNa spermii a ta predimplantacna diagnostika embrya a co je to Soft IvF a ak sa mozem spytat vy mate aky problem? u nas je ten ze manzel ma malo a k tomu este aj lenive spermie 😒

kiara15
11. nov 2010

@karlito2 takze reprofite sa to financne da?,asi kolko ta to vychadza?,
@belisima10936 diky dufam ze sa rozmrazy aspon jeden 😉
@martineluska dakujeeem mooc 🙂 🙂 ako sa mas?,

martineluska
11. nov 2010

@kiara15 ahoj všedko po starom, akurát viac starostí mám 😒 ale nebudem sa stažovat 🙂

karlito2
11. nov 2010

@kiara15
@martineluska ahojte, stimulácia soft , ICSI , narkóza stojí 13 000KČ, + za každe vajíčko 1000KČ, + odbery krvi 3600KČ, predĺžená kultivácia ktorú pri soft protokoloch moc neodporúčajú + 6000KČ. Keď nedôjde k transferu tak sa namiesto 13000 platí len 6000. Samozrejme lieky, ktoré môže prepísať aj váš gynekológ pokiaľ sú to neni inj typu puregon, menopur ...atď, ale tie sa dajú zohnať zase na MK.
@belisima10936 Ďakujem pekne a prajem ti tiež veľa šťastíčka

kiara15
12. nov 2010

@karlito2 takze cirka 20000kč 😉

@martineluska vsak asi tie starosti mame vsetky ale co mozno by sme sa nudili keby neboli 😉

belisima10936
12. nov 2010

@kiara15 musis im riadne dohovorit, ved ty si mamina a teba musia posluchnut 😀

belisima10936
12. nov 2010

@karlito2 Ahoj mohla by som sa ta spytat ako casto by som tam musela chodit? ked by som tam chcela ist na kratky protokol 😕

karlito2
12. nov 2010

@kiara15 asi tak nejak , my sme platili 17 600KČ 😝

karlito2
12. nov 2010

@belisima10936 my sme tam boli 3x. Prvý krát sa dohodli na protokole, s tým že som sa mailom potom dohodla od kedy začínam s tabletkami a hneď som sa objednala na sono, ktoré bolo na 7. deň cyklu, potom sme išli 2.krát na odber , a tretí na transfer.

kiara15
13. nov 2010

@belisima10936 vsak ja sa snazim tak dufam ze budu stastny pri maminke 😉
@karlito2 tak to vychadza este lacnejsie ako u nas cez poistovnu 😉

belisima10936
13. nov 2010

@karlito2 a stimulaciu ti nijako nekontrolovali? a ako vedeli, aku davku si mas pichat?A Kiara ma pravdu teba to vyslo este lacnejsie ako nas cez poistovnu.Super cena nato, ze si ako samoplatitel.

wodanka
14. nov 2010

@belisima10936 pytala si sa na tie pojmy..takze diagnostika DNA spermii by mala ukazat, ci spermia prenasa vsetky potrebne informacie na to, aby sa mohlo oplodnene vajicko dalej vyvijat... ak ich nema tak vyvoj sa zastavi... prediplementacna diagnostika sa robi uz na embryu a ta by mala ukazat ci nie je nejako poskodene a ci nehrozia nejake poruchy... soft IVF podla mojej info je IVF bez vyraznej hormonalnej stimulacie a malo by sa odobrat len jedno vajicko, ktore Ti normalne dozreje pocas cyklu...
inak u nas je tiez problem so spermiami, je ich malo, zleho tvaru a aj pohybu ☹

belisima10936
14. nov 2010

@wodanka Dakujem ti za tvoju odpoved u nas je ten isty problem ako u vas ☹ a ktory den mate tu konzultaciu a este sa ta chcem spytat, vysetrenie DNA spermii to kde robia a kolko to asi stoji nevies? A este raz ti dakujem za odpovede , zasa som o nieco mudrejsia 😉

karlito2
15. nov 2010

@belisima10936 na sone som bola na 7.deň a odvtedy som začala dopichávať puregon. V softe nie sú až také veľké dávky preto sa tam nerobí taká 2-dňová kontrola krvi a sono. Puregonu som pichala len 3 dávky.

kiara15
16. nov 2010

a 😒 tu uz nik nechodi kde ste kto??

belisima10936
17. nov 2010

@kiara15 ahoj ja chodim 🙂 a ako sa ti dari??? 😢

kiara15
18. nov 2010

@belisima10936 aspon ty volako tu ostalo ticho 😉 ja sa mam ako pred ketkom nervy uz pracuju ako to dopadne ci sa bublinky rozmrazia a tak 😒

belisima10936
18. nov 2010

@kiara15 a kedy ides na KET? a neboj mam citaka ze tebe sa preberu a budme optimistiky a dufajme, ze sa aj uchytia 😀

belisima10936
18. nov 2010

@wodanka ahoj no ako uz si bola na konzultacii? a ako bolo? 🙂

belisima10936
18. nov 2010

@silvia545 Silviii ako sa mas a co nove? 🙂

silvia545
18. nov 2010

@belisima10936 ahoooj,,mam sa zatial fajn 😉 len som taka strasne unudena z toho nic nerobenia 😖 ze ma naozaj uz nic nebavííí 😀 😀 zostala som leniva 😀 len stale navstevujem wc,co musím stale cikat 😉 ani poriadne nemozem nohy z domu vytiahnut,,lebo hned musím ist na wc 😀 uz ani zle mi tak nebyva,,len sa musím krotit s jedeníííím,,lebo stale musím nieco do seba tlacit 😵 a ty ako co mas nove,,ako ste sa rozhodli dalej 😉 🙂

silvia545
18. nov 2010

@kiara15 ajooooj mojko,,myslím na teba 😉 kedy ti vychadza KET 😉 a nezabudni byt kludna,,teraz to urcite vyjde 😵