Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte baby moje ako sa máte? 🙂 nejak je tu ticho 😝 sem tam kuknem a nič 😉
@martineluska ahoooj 😉 drzkam vsetky prsteky aby ti to vsetko dobre dopadlo a hlavne sa dockala vytuzeneho dietatka 🙂 kedy ides presne na konzultaciu 😉
@silvia545 ahoj moja ideme teraz 15 teho 🙂 tak som zvedava že čo dohodneme 😝
@martineluska budem na teba mysliet,,nech vsetko dobre dopadne 😉 preco si zmenila centrum 😉
@silvia545 moja iba koli peniazom lebo v iscare robia aj ten soft ivf a kedže všedko hradime tak musime ratat euráče 🙂 a soft je lacnejší cca 1000 eur aleeee ked sa mi tam nebude páčit tak pojdeme do brna 😎
@martineluska ahojj tak tiez ides koli peniazom a v iscare iba 1000eur??to sa mi nezda??tam je toho viac nie?,ja tiez pozeram kde to lacnejsie vide uz aj Zlin som pozerala to mi doky poradil 😉
@silvia545 a ty ako sa mas ze si sa aj ukazala??
@kiara15 no pozerala som ich cennik a ivf soft cca 1000 eur som počítala to je tá minimum stimulacia potom su len 2_3 vajká 🙂
@martineluska aha,,FC teda nerobí soft ivf 😉 to je jasne,,treba tam,,kde su nato peniasky,,mna len v GF vyslo 1 ivf tolko a este o trosku viac,,ako vy teraz date ako samoplatci 😉 aj ked bude menej vajok,,ale nech aspon jedno stojí za to a zabojuje ako to moje jedno jediné 🙂 cez den je tichucko,,len sem tam zakopka,,a potom si to v noci vynahradza 😀 kope o 106,,raz je tam raz tam 😀 tak sa mi zda,,ze budem tahat nocne aj ked sa narodí,,lebo to ma chrustik maly otocene,,cez den spí a v noci halabusí 😀
@kiara15 ahoj mojko 😉 mam sa dobre az na to trpnutie prstov a krce v rukach 😖 je to fakt velmi nepríjemne a dost to aj bolí,,ked prídu krce 😉 mali sme doma dost roboty,,prerabali sme v celom dome elektrinu,,mali sme stare hlinikove kable a doslo mi dost doplacat za elektrinu,,skoro som infarktovala 😠 tak co sme mali odlozene na kocik a ine veci sme dali za doplacku,,material a za robotu,,tak teraz sme na mizine 😖 ledva clovek nieco usetrí v dnesnej dobe a hned je to prec 😒 a ty ako,,muzík este nepolavil 😉
@martineluska ale tych 1000evri je aj z liekmi lebo mne sa to nezda??kamoska ma cenik a vychadza mni to viac
preto pozeram Brno alebo Zlin 😉
@silvia545 tak mas toho vela moja no take necakane vydavky su na infarkt ale co my si vzdy nejako poradime muz este nepolavil ale sa snazi aby som na to nemyslela ale ja aj tak to mam stale na mysli inak je zlaty 😉
@kiara15 a pozerala ivf soft? 😝 no v utorok budem mudrejšia 🙂 tam sa stimuluje len tabletkami a to mi može aj moj ginekolog predpísat na recept
@kiara15 takže asi 1000 eur bez liekov 🙂 pravdepodobne 😅
@silvia545 už sa ti to kráti moja zachvílu budeš kočikovat 😀
@martineluska veru moja 😀 ide to rychlo,,uz teraz som taka leniva,,este ma cakaju okna poumyvat k velkej noci,,lebo od prerabky elektriny sme s dcerou len vsade prach poutierali a okna sa mi uz nechcelo,,tie su tiez zaprasene,,ale najviac asi zaluzie,,tie mi idu na nervy 😠 nejako to zvladnem asi jeden den jedno okno pri mojej terajsej lenivosti 😀
@kiara15 to ti verím,ze na to myslís,,lahko sa hovorí,ze nemysli ale nejde to 😉 ja stale tak rozmyslam,,co by bolo dalej,,keby sa nam to nepodarilo,,vidís aj sa podarilo a myslienky mam ine a hlavne myslím na teba a na marti,,aby sa aj vam to uz konecne podarilo 😉 uz by sa mohol pan bozko nad vami zlutovat a dopriat vam to velke stastie 🙂 ja kazdy den dakujem panne marii,,ze sa nam to podarilo a asi budem dakovat do konca zivota 😉
Odkaz pre všetky snažilky v Košiciach. Ja mám skúsenosti s pánom doktorom Hermanom, no 2 pokusy a nič, žiadne skúmanie prečo.... Proste som bola len zákazník, ktorý prinesie bobáčiky do jeho vrecka. Tak som sa rozhodla podstúpiť posledný pokus - 3 u pána doktora Hredzáka. Aj keď pán doktor je malovravný ale máte pocit, že vie čo robí a robí to super. A tak sa to podarilo na prvý šup a mi máme chlapčeka, ktorý je bystrí, zlatučky a tešíme sa z neho. A ešte jedna rada. Ak už máte po 3 pokusoch a chcete mať bábo. Bylinka Vitex jahniaci je tiež super. Upravuje hormonálnu rovnováhu , pije sa pred ovuláciou tak isto aj alchymilka, ktorá zas pripraví maternicu na uhniezdenie. A možno aj bylinky pomôžu k ďalšiemu bobčekovi tak ako mne.
@martineluska Takze to vide aj viac ale v cechach to vyde aj z liekami asi podobne ak nie menej 😉
@silvia545 dakujeme ti ze myslis aj na nas ved aj my na teba ale uvidime ako to pojde dalej ja uz ani neviem co chcem som zo vsetkeho zmetena 😒
Ahoj Dorotka. Alchemilku môžeš piť 2 šálky na deň, do ovulácie, čiže do času keď pôjdeš na IVF (do času vloženia oplodnených vajíčok). Držím palce a verím, že o 9 mesiacov, to bude najkrajší čas vo vašom živote.
@kiara15 to ti verím,,mozno,ze to chce viac casu a nabrat vela novych síl 😉 hadam potom aj muzík zmakne a pustíte sa do dalsieho boja 🙂 ja uz pomaly zacínam mat strach z porodu 😲 cím dni ubudaju,tym viac na to myslím a rozmyslam ako to dopadne 😉
@martineluska tak ako si dopadla 😉
@dorotka66 ahoj 😉 ja som alchemilku tiez pila do dna ET,,potom uz nie 😉 vraj moze vyvolat potrat,,na maternicu je velmi dobra,,pila som ju asi 2 mesiace pred IVF okrem dni,ked som mala ms 😉
@silvia545 ahoj tak konzultaciu mame za sebov 🙂 doktorka príjemná spermio na prd 😅 ale ine sme ani nečakali 😝 zobrali nam krv na protilatky a ešte niečo take že aku mam rezervu vajíčok že vraj nejaky hormon to ukaže 🙂 sono ok aj ovulka prebehla 🙂 a teraz mam príst na 10 den cyklu na dalšie sono zatial budu aj vysledky krvi hotove a potom šup do toho 😝 už sa aj celkom teším aj bojím 🙂 takže asi máj začiname 😎
@kiara15 tolko som toho musela doktorke porozpravat 😀 že som sa na peniaze ani neopitala 😝 dufam že to zvladneme 😅
@miluska54 ahoj aj ja som bola u dr Hermana a ako hovoris ze pre neho sme len klientky...Pristup ku pacientom hrozny,Mala som zmrazene u neho 18 embijky a ked som chela ist po tom na prenos tak povedal ze nic nemam ze vsetko uhynulo ale zabudol na mensiu vec ze laborant ktory mi tie embria mrazil a naopak bol moj sused a hovoril ze boli v poriadku a ze proste z toho sa dnes robi biznis..No tak ci tak to bol hrozny zazitok..A este mi povedal ze...ved nevadi ze odumreli ved ste mlada tak mvymente kohutika a nemusite sem chodit..no huj hedenAle pre vsetky snazilky..ja som mala 2xIVF a 1X IUI vsetko bez uspechov a nakoniec som otehotnela spontanne na jar..brala som vitaminy ze sa pripravim na leto a sup a boloto 😀
@martineluska ahojky, tak to sa tesim, ze to tu niekto zasa rozbehne 🙂 My budeme asi este musiet pockat, prisli mi vysledky z Prahy z imunobiologie a nieco tam nasli. Nie som z toho vobec jasna, ale zjtra idem do CAR tak sa dokiho opytam, co to tam je. A medzicasom si mam dat spravit este vysetrenie na stitnu zlazu... som z toho nejaka smutna, ale snad sa to potom konecne pohne spravnym smerom
@wodanka ahoj no veru skusime ale nechcem sa do toho tak vžývat 🙂 necham tomu volný priebeh bude jak bude 😝 snád sa už konečne zadarý 😒 a iscare je celkom v pohode doktorka je prijemna mlada baba, takže sme pokecali a aspon nás neoblbovala 🙂 a chcem ešte aspon 5 kíl schudnut do stimulky 😅 takže zumba a cica nežer 😀 to istí 🙂
@wodanka neboj poriešite tu imonologiu a potom sa podarý 😉 možno to bol dovod neuspechov a aspon to možete riešit 🙂
@martineluska tak super,,ze sa ti v car pacilo 😉 takze maj lasky cas a ja dufam,ze to bude ten spravny cas a embryjku sa bude u teba pacit a konecne zostanes tehulkou 🙂 velmi ti to zelam 😉
@dorotka66 alchemilku si mohla stale pit,,az do ET 😉
@silvia545 no dnes som volala ohľadom predoperačných výsledkov či sú a sestrička povedala, že všetko je ok. tka som naozaj rada. nedávno som bola prechladená a bála som sa. no a maternica bola posledne v dobrom stave (po ultrazvuku) tak verím, že ma podrží 😀 pozerám, že budeš mať doma blíženca, ja jedného mám a narodky má presne na tvoj termín 🙂 tak držím palce.

dakujem vam dievcata 😢 vo stvrtok ma moje fazulky opustili, dnes je uz pondelok...myslela som, ze to bude kazdym dnom lepsie, ale nie je...citim sa taka prazdna 😢