Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
dobre rano...teda to moje dobre nie je, neprezilo ani to posledne embryo, takze nie je co vkladat... 😢 😢 som z toho rozcarovana a nekonecne smutna, ziadne dalsie ivf uz neplanujem
@wodanka ahoj mojka tak to mi je fakt luto 😔 ale nevzdávaj sa a u vás je problém len spermio? ako u nás?
@martineluska zatial to tak vyzeralo, ze problem su len spermosky, ale teraz to uz vychadza aj na nekvalitne vajicka...ale tie mozno suvisia s mojimi polycystickymi vajecnikmi.. fakt neviem, co si mam o tom mysliet ☹
@wodanka Ahoj je mi to velmi luto, tiez som ti silno drzala palce aby si sa aj ty uz konecne dockala vytuzeneho miminka a ak sa mozem spytat aj ti nieco zistili na tej predimplantacnej genetike?
@silvia545 ja pracujem ale dlho som bola doma, teraz planujem dovolenku, a dufam, ze nanu aj pojdeme pretoze som v skusobnej a bojim sa ze mi nedaju dovolenku , no ale ved uvidim.A vy sa aj niekam chystate na dovolenku?
@belisima10936 dakujem..na genetike nezistili nic, nakolko sme sa k nej ani nedostali. Na treti den bolo schopne len jedno embryo, ostatne mali malo buniek. A na jednom embryu nie je dovod ju robit.
@belisima10936 chceme ísť tete do čiech do Dečína,má už dosť rokov,tak na Slovensko si už netrúfa cestovať 😉 aspoň sa trošku odreagujeme a podarí sa nám trošku nemyslieť na to čo sa nám stalo ☹ ale bude to ťažké,,lebo nemyslieť na to sa vôbec nedá,,stále to mám v hlave a niekedy si pripadám ako keby som bola cvok ☹ nie a nie zmeniť myšlienky 😢 peniašky musíme šetriť na dalšie ivf a verím.že toto dopadne už dobre a ja sa budem konečne tešiť a držať v náručí svoje mimi 🙂
dnes som bola u veštkyni a povedala mi dobré správy 😉 takže dieťatka sa dočkáme a všetko dobre dopadne,,videla tam krstiny a svadbu,,ale len takú malú v kruhu rodiny 😉 no po tolkych rokoch by už bolo na čase sa zobrať 😀 budem veľa cestovať,videla tam nejakú budovu do ktorej budem chodiť a v tej budove aj nejaky čas pobudnem,,tak to bude asi nemocnica,,kde budem chodiť do rizikovky a mozno pred porodom tam aj zostanem 😉 povedala mi veľa dobrych správ a to ma konečne aj potešilo 😉 ked som bola u nej predtym ako som ešte nebola tehu so synčekom,,tak mi tiež povedala,že budem mať dieťatko,,ale krstiny pri synčekovi nevidela 😢 tie tam boli až teraz 😉 ale aj tak môj anjelik zostane navždy mojim vytúženým dieťatkom a nikdy ho neprestanem milovať a nikdy na neho nezabudneme 😉
@wodanka nemozem tomu uverit som stoho velmi smutna to akoze co sme mi tu??neusmeje sa stastie ci co??normalne som stoho mimo velmi mi je stoho zle nechapem ☹ ale kolko krat sa stalo to ze embrikam sa nedari v skumavkach ale v prirodzenom prostredi aj jedna co mala len jedno dala si ho vlozit na 3den a uz ma maleho na svete 😉 a co planujes??
ahojte,sme po druhom IVF,ak sa to druhe aj tak da nazvat,lebo pri OPU vraj neboli vajicka...na dalsie mame ist v septembri...ale chvilami stracam silu
@wodanka a u vas uz vobec nepripada dalsie ivf?
@silvia545 moja niesi cvok, kazda zena by to isto vnimala tak isto ako ty. A dobre, ze niekam pojdete mozno ti to aj prospeje a prides na ine myslienky. A ja verim ze sa vam treti pokus isto vydari, kedze vam vysiel aj druhy isto vinde aj treti.A ty budes statsna. A ty si bola u vestici? Aj ja by som isla, len sa velmi bojim toho co by mi povedala a tak radsej nejdem 😉 Viem ze keby nechcem tak zle by mi nepovedala, ale radsej sa neham osudom prekvapit a budem dufat, ze ma osud pre mna nieco dobre nachystane.
@miminkad ahoj nevzdavaj sa a bojuj dalej a pri prvom ivf si mala vajicka?
@belisima10936 pri prvom som mala 6,z toho pat zrelych a minimalnu stimulaciu,pri tej istej stimulacii pri druhom boli dva folikuly prazdne a na druhom vajecniku zas tak male,ze sa ani neoplatili napichovat
@belisima10936 nepripada, mali sme tri a vsetky boli rovnako neuspesne a zlyhali na tom, ze emryjka sa prestali vyvijat..teraz sme mali aj darcovske spermie a ani tam to nevyslo.. ☹ takze mame problem s mm spermoskami a asi aj s kvalitou mojich vajicok, ked ich bolo tak vela. V pondelok idem do Iscare a uvidime, co povie doki.
@belisima10936 čo chodím k tej veštkyni,,tak zatiaľ sa mi veľa vecí od nej splnilo 😉 takže jej aj verím a dúfam,že aj teraz bude mať pravdu a nám sa podarí mať dieťatko,ktoré nám navráti šťastie 🙂 inak dá sa jej aj napísať a ona ti potom napíše,čo ti vyveštila,,neviem koľko berie eur,,predtym brala 10 eur a teraz peniaze odo mňa nechcela,,mam jej nabudúce kúpiť cigarety 😀 je od nás z dediny a chodí k nej veľa ľudí 😉 chcela som k nej ísť neskôr,,ale už som nemohla čakať a som rada,že som išla,,aspoň trošku mi zahojila moje boľavé srdiečko 😉 neboj sa ísť k veštkyni,,ony dobre vedia čo majú povedať a ako to povedať a keby videli niečo zlé,,tak by ti to povedali tak,aby ťa nevyľakali 😉 a kam sa chystáte na dovolenku? 😉
@kiara15 ahooj mojko 😉 ja som si tiež veľa krat vravela to isté,,kde je to šťastie 😖 ako by sme boli v nejakom začarovanom kruhu a to šťastie sa k nám nemôže dostať ☹ jedine Lusi,tá je konečne šťastná a veľmi jej to prajem 🙂niekedy fakt nemám chuť ani žiť,,nič ma nebaví 😒akoby som tu boľa na silu ☹
@kiara15 snad sa Ti ho podari presvedcit, aby ste to skusili znova. Ja mam problem v tom, ze moj mm od zaciatku augusta ide pracovat do Nemecka a ja som planovala za nim prist koncom roka uzivat si na tri roky matersku. IVF nam nevyslo, dieta je v nedohladne, mm odstahovany a ja sama bez neho tu nic nevyriesim ☹
ahojte holky, tak ja mam najnovsie spravy z Iscare, kde nam doki povedal, ze my s mm asi tazko budeme mat vlastne dietatko, moje vajicka su nekvalitne a o manzovych spermiach ani nehovorim. Mame si vybrat bud darcovske vajicka alebo rovno embrya. Tak som nas objednala do Reprofitu v Brne, o mesiac mame ist na prvu konzultaciu. Tak az sem sme to dopracovali 😒
a este ma doki potesil, ze ta hrcka co mam napravo dole, je pruh a ze mam ist k chirurgovi a dohodnut sa na operacii... no co, ked sa dari, tak sa dari 😒
@wodanka ahoj moja na reprofit su dobré ohlasi určite tam niečo vymyslia a dočkáte sa babetka 😉 ak sa nám nepodarý ket tak aj mi ideme tam 🙂 a ten pruh 😠

ahojte babule... ET zatial nebol, volam este zajtra rano, to bude uz 6. a tym padom posledny den predlzenej kultivacie. Zatial sa to posledne este vyvijalo, ale ze uvidi sa zajtra rano. Toto som tu uz mala dvakrat predtym, vzdy zostalo len jedno, to sa vlozilo a neujalo. Pre mna to uz vsetko skoncilo 😢