icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

pici
25. sep 2011

@denda1301 uz som o tom pocula...

denda1301
25. sep 2011

@pici

@makovicka53 a ešte som ved zabudla dlhodobo som pila alchemilkový čaj 😵

pici
25. sep 2011

@denda1301 to ja napriklad kvoli endo nesmiem tieto vecicky... aj ked estrofem je asi toto vsetko dokopy len v tabletkovej hormonalnej forme

denda1301
25. sep 2011

@pici ja som brala aj estrimax 3x1 (to je to iste ako etrofem) toto bolo len na také doplnenie 😉

pici
25. sep 2011

@denda1301 ja beriem 3x2 :D

makovicka53
26. sep 2011

@silvia545 ahojky kiezby si mala pravdu...🙂 dakujem

makovicka53
26. sep 2011

@denda1301 ahojky drzim palce ... rast🙂 ..lenze mne nic nezabera ani vinko ani alchemilkovy caj...neviem preco...dokonca ani hormony na podporu rastu...nechapem...skusam teraz gynex a matersku kasicku v tabletkach uvidim ked pojdem na sono...inak ja som mala posledne mrchu len 1 den a to normalne asi nie je...podla doktorov je to v poriadku ...☹

denda1301
26. sep 2011

@makovicka53 neboj určite sa dočkáš.Ešte máš málo rokov,hlavu hore 😉

pici
26. sep 2011

@makovicka53 no to je zvlastne ze ta sliznica ti nechce rast... a mala si aj hormony... v centre ti nepovedali nic blizsie?

makovicka53
27. sep 2011

@denda1301 dufajme ...no zas az tak malo nie 😉

makovicka53
27. sep 2011

@pici mal som aj hormony...ved prave ze v CAR mi povedali ze nechapu preco to nerastie...vraj je to geneticky dane...ma skoro porazilo ...nevedia mi nikde pomoct...

pici
27. sep 2011

@makovicka53 treba skusat vsetko mozne.... neskusala si tu bylinkarku?

makovicka53
27. sep 2011

@pici ..vsak skusam...az mi z tych roznych vyrobkov narastla cysta...alebo je to pozostatok zo stimulky...dnes som 6DC a ma boli riadne lava strana cize lavy vajecnik kde som mala cystu ktora udajne zmizla ked som bola posledne na sone...mam ist na zmeranie sliznice ale az 14DC len rozmyslam ze pojdem este tento tyzden nech sa mi na to pozre...mrchu som mala len 1 den...uz mam obavy z tych vsetkych liekov...a ty ako pokracujes?🙂

pici
27. sep 2011

@makovicka53 ja teraz beriem estrofem na sliznicu a okolo 10teho by mal byt vklad ak bude vsetko v poriadku
ja mam zase z tychto koktejlov asi urcite naspat endo, lebo ma neskutocne boli brucho pri menzese... ze skapat idem. co uz to je asi dan.... budeme riesit neskor

makovicka53
27. sep 2011

@pici drzim palce

icir
29. sep 2011

Ahoj, máme za sebou už tri neúspešné tehotenstvá. Všetky sa skončili vždy +/- v 8 týždni tehotenstva. Prvé otehotnenie bolo spontánne. Druhé bolo umelé - zavedením spermií. Tretie bolo umelé - oplodnením vajíčka a následným vložením embrijka.
Všetko čo sa týka vývoja plodu prebiehalo podľa lekárov vždy absolútne bez problémov a všetko bolo v poriadku. Keď sa ale priblížil čas (7-9 týždeň) kedy má nastať akcia srdiečka plodu tak sme vždy zažili veľké a bolestivé sklamanie
Nikdy sme na monitore sonografu nemali šťastie vidieť ani počuť akciu srdiečka nášho veľmi vytúženého dieťatka
Potom vždy nasledovalo to smutné ... návšteva gynekologického lôžkového oddelenia a následné čistenie. Veľmi nás to už psychicky a čiastočne aj fyzicky ubíja... Prešli sme všetkými možnými vyšetreniami, testovaním, pozorovaním... s jednoznačným výsledkom - obaja sme v poriadku. Pichali sme si do bruška, vkladali a užívali sme už všetky možné lieky a nič....
Zvažujeme ešte návštevu ľudových liečiteľov - ale čo nám poradia keď všetky vyšetrenia boli v poriadku a plod nie a nie donosiť???
Viete nám prosím niekto poradiť? Máte tiež niekto takúto negatívnu skúsenosť? S akým výsledkom...?
Myslíme si, že sme už s lekármi urobili všetko a snáď nič nezanedbali... a napriek tomu je všetka snaha zatiaľ márna (veríme, že len doposiaľ)
Veľmi pekne vám ďakujeme za vaše cenné rady a prípadnú pomoc, prajem vám príjemné popoludnie.

zuzana2981
29. sep 2011

@icir ahoj, neviem, ci som ta spravna na radu, ale skus liecitelku, napr annu kopacovu, je tu taka tema, zadaj jej meno. Vela zenam pomohla. Aj ked ja k nim nepatrim. Ale kamaratka tiez chodila liecitelovi, posielali ju na umele. A do mesiaca otehotnela a uz je v 5 mesiaci. Niekedy su lekari kratki na prirodu a vtedy je dobre siahnut po bylinkach. Aj mne uz trochu pomohli

icir
30. sep 2011

@zuzana2981 Ahoj - velmi pekne dakujem za radu a pomoc 😉

silvia545
5. okt 2011

@martineluska no ahoooj moja 😉 tak ako zlatko,,zajtra je tvoj velký den,,držíííííím ti moooc a moooc všetky prsty čo mám,,aby si už konečne bola štastná a aby sa drobčekovi u teba veeeelmi páčilo 🙂 myslím na teba 😉 😵

martineluska
5. okt 2011

@silvia545 ahoooj veru zajtra 😉 nervy mám v prdelke 😅 sliznicu mám kráásnu tak dufam že to bude ok 🙂 zlatko a január je tu zachvílku takže ani sa nenazdáš a už budeš stimulovat 😉 🙂

silvia545
6. okt 2011

@martineluska joooj verím ti,že nervy pomaly pracujú,to sa inak ani nedá 😉 supeeer,že sliznica je krááásna,,drobčekovy sa určite bude u teba pačit 🙂 veru,ten čas,ale letí,ani sa nenazdám a budem stimulkovat,,hlavne,že som už na tom lepšie po psychyckej stránke a do januara budem hádam ešte lepšie na tom,,musím byt fit 😉 čakám info o drobčekovy 😀 tešíííím sa aj za teba 😉 🙂

martineluska
6. okt 2011

@silvia545 ahoooj takže jeden drobček je už u mna 😉 druhý to vzdal 😒 teraz dlhééééééééé čakanie 😝 ale už som si nejak zvykla 😅 som rada že si už na tom lepšie zlatko aj ked je to tažké si silná žena a babetka sa dočkáš 😉

kiara15
6. okt 2011

Ahojte zienky vidi ze sa to tu rozrasta to som velmi rada 🙂 takze
@martineluska veeelmi drzkam palceky tfuj tfuj tfuj .....mojko nech ti to vide 😉 😉 😉
@silvia545 takze zacinas v januari??no super ja chcem ist v decembri na pohovor do toho Brna tak uvidim ako to dopadne 😉
@icir a mate za sebou aj genetiku???mne sa stalo nieco podobne 2x a tiez mi nevedia nist zistit este aj tu genetiku mame v poriadku 😒

ostatne pekne pozdravujem 🙂 🙂 🙂

wodanka
6. okt 2011

@martineluska moc drzim palce, konecne sa to musi podarit
my sme to museli presunut na neskor, mozno november, december...rozhodla som sa zatial pre soft IVF, uz mam doma aj lieky

kiara15
6. okt 2011

@wodanka ahoj vsak aj ja som sa rozhodla pre softku v Brne 😉

silvia545
7. okt 2011

@martineluska moja,teraz bud pekne domka,žiadna praca 😉 pekne oddychuj a mysli na drobčeka a ako ti bude rást bruško 🙂 nožičky pekne hooore až pokial dočiahneš 😀 vydrž do krvičky bez práce,,ja som tiež vtedy nič nerobila,len som oddychovala 😉 dakujem moja,,velmi som sa snažila to všetko prežit,bolo to tažké ☹ ale povedala som si musím sa dat dokopy a byt fit pre dalšieho drobčeka,pre dceru,ktorú mám a pre priatela 😉 aj ked navonok som vyzerala ok,,ale vo vnutry mi išlo srdce puknut od bolesti 😢 plakala som len vtedy,ked som bola sama 😢 ako prechádzali dni,tyždne tak sa mi postupne ulavilo 😉

silvia545
7. okt 2011

@kiara15 ahoooj mojko 🙂 v januari na konzultaciu a potom ešte počkat na schvalenie ziadosti,,tak hadam februar bude náš 😉 joooj to som rada,že mužíček podlahol 😀 možno budeme aj stimulkovat spolu 🙂
@wodanka nevadí,že ste to presunuli,ked to ma vyjst,tak to vyjde skor,či neskor 😉 nech sa to len podarí 🙂 ty si jaka šikulka,,už aj liečiky pripravené 😵 aké budeš mat? 😉

icir
7. okt 2011

@kiara15
ano genetika je v poriadku... aj hemato vysetrenie... atd. vsetko je OK. len ten prekliaty 8. tyzden ☹

kiara15
7. okt 2011

@silvia545 no este neni na sto percent ale ja to uz tak berem 😵 ja inak na ziadost nemusim cakat lebo uz nepojdem cez poistovnu 😉

@icir tak tomu nerozumiem aj vam robili genetiku embrika co si potratila??

wodanka
7. okt 2011

@kiara15 tak to sa tam mozno stretneme 😉
@silvia545 kupila som si tu na MK Puregon (najma kvoli aplikacii a z minula mam aj pero, ktorym sa to picha). Ten vyber bol viac menej na mne. V CAR mi odporucili to najlacnejsie, aby som vela neplatila, ked uz som si vycerpala vsetky tri pokusy hradene poistovnou