Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@silvia545 mna to tiez vela krat napadne...a najma v poslednej dobe, ked vsetky moje zname, ale naozaj vsetky maju male babanka, resp. cakaju dietatko a mozno ani polovica nevie, ako k tomu prisli a neplanovali to 😖 chcem verit, ze ten dalsi rok bude uspesni uz aj pre nas, musi byt
@silvia545
@wodanka Ahojte kocky..mozem sa pridat?Ja mam ten isty problem.....sice sa chystam len na prve IVF, ale som strasne sklamana, ze nemozem mat babo normalnou cestou.Niekedy sa s tym neviem vyrovnat, presne ako vy pisete, ked vsetci su tehotni, ani neviedia ako , a ja nic..kopa liekov, kopa vysetreni atd atd...a doteraz kazdy mesac strasne sklamanie.Este je to tym horsie, ze robim anestezu, a ide ma porazit , ked vidim tie .ani to neviem pomenovat...co aj 2 x za 4 mesiace pridu na interrupciu, niektore este aj s usmevom....strasne mi je to luto dakedy a totalne ma to nici psychicky.Mm sice tvrdi, ze sa musim odosobnit, ale to sa naozaj niekedy neda.....Neviem , ci sa s tym niekedy zmierim.
@linda81 cim skor sa tym zmieris, tym skor prijmes fakt, ze to vsetko co robis, ma svoj vyznam a tie kvanta liekov ti prinesu aj vytuzene babatko. to ze to prirodzene nejde mrzelo aj mna.. ale co? ved ako vidis je nas tu kopec... nie si jedina... nema zmysel riesit kto chce ist na UPT a kolko krat... kto deti vobec nechce a podari sa to h ned... to su zbytocne zatazujuce polemiky, ktore brania sustredit sa na IVF a psychicky byt velmi pozitivne naladena
@linda81 ahoj,vitaj medzi nami 😉 to ti teda verím,že musíš mat poriadne nervy,ked to maš pred sebou a vieš,čo sa bude diat 😖 že inym je doprané mat dietatko a dajú si ho preč 😠 a my musíme prejst tolkymi bolestami,sklamaniami,nervamy ☹ kedy idete na ivf? 😉 ako napísala pici,pre ivf je velmi prospešné mysliet pozitívne,žiadne nie a negatívne myšlienky nepomožu,,tak už teraz dopredu mysli nato,že sa to podarí,mysli na dietatko ako ho budeš mat v brušku a hladkat ho,rozpravat mu,,to tiež pomáha 🙂
ahojte ja som mala 12 a vsetko sa mi ujalil dnes mi vlozili 2 a 10 som si dala zmrazit, tak som zvedava. Nastastie budem chodit do roboty aby som na o nemyslela lebo idem 24.10.na krv len sa skorej obavam toho hyperstimulacneho syndromu:( Mate niektora s tym skusenosti?
@veselavrba ahoj,,snaž sa vela ale vela pit,,aj ked to bude nasilu aspon denne 4 litre 😉 po vklade by si mohla aspon 2až 3 dni oddychovat doma,nenamahat sa a mat vyložene nohy 😉 vajíčok si mala dost,pekna uroda a ešte sa aj všetky ujali 🙂
@silvia545 dakujem no snazim sa pit len je to teda dost. Urcite dam vediet ako som dopadla 🙂
@silvia545 Ahoj ...dakujem...ideme v novembri.Musela som ist este na MRT kvoli vyluceniu prolaktinomu, dnes som sa strasne zlakla, pretoze prolaktinom sice nemam, ale mam nieco ako vaskulopatia, mala som to uz pred 2 rokmi na MRT, ked som bola s podozrenim na sclerosis multiplex.Bola som na nervy, ze co teraz, ale v CAR povedalim ze pokracujeme podla povodneho plan, ked nemam ziadne klinicke prejavy.Dnes som dostala dekapeptyl injekciu a beriem chlormadinon....stimulka ma zacat 26.10.
@kiara15 my sme tam isli s tym, ze chceme darovane vajicka a oplodnime ich mm spermiami, na co nam dokina povedala, ze to s mm spg nema vyznam. Tak nam ponukla soft IVF (ze moje vajicka by mohli byt kvalitnejsie ako pri normalnom IVF) a darcovske spermie. To sme nakoniec zmenili tak, ze uvidime aky bude mat mm spg v den odberu, ak bude dobry oplodnime ich jeho spermiami, ak nie tak mame vybraneho darcu a budeme oplodnovat darcovskymi.
Inak je to celkom fajn. Vsetko s nimi komunikujem po maily a ani na ultrazvuk tam nemusim ist (mozem ist k mojej doktorke a poslat im vysledky mailom) a taktiez nepotrebujem ziadne predoperacne vysetrenia 😉 Takze sa s nimi najblizsie uvidim asi az pri odbere vajicok Nie kazdemu to vyhovuje, takyto pristup, ale ja som maximalne spokojna zatial.
ahojte baby moje prišla som vás kuknut 😉 ja som taka zdutá z toho utrošu že hruza 😠
@wodanka moja prosím ta kolko vás bude stát finančne ivf soft z darcom v reprofite? lebo ked teraz nebudem tehu tak ideme aj mi tam 🙂 pravdepodobne 😉 spermio aj mi mame na h...o 😝
@martineluska ja ani poriadne neviem, ale malo by to byt do 1000 EUR...dam potom vediet 😉 ale Ty to urcite potrebovat nebudes, lebo budes tehu uz teraz.... 🙂
@wodanka dufam 😉 a potom vám každý den budem posielat tehu vírusíky 😉 🙂
@martineluska 😀 nie každy den budeš posielat tehu vírusíky,ale každu hodinu 😀 😀 aj si už testla alebo budeš čakat do krvičky 🙂
ahojte mozem sa k Vám pridat? som momentalne po neuspesnom ivf, tak by som sa rada s Vami podelila o pocity a pokecala. mrazaciky nam bohuzial neostali ☹ takze niekedy zaciatkom bud. roka sa pustime znova do boja a dufam ze tentokrat to dotiahneme do uspesneho konca 🙂 Všetkym drzim palce.

@kiara15 😀 to sme my ženy,chlapy nestihnu povedat ani posledné slovo 😀
@wodanka ja stále rozmyšlam,prečo je k nám osud taky kruty ☹ prečo to tak je,prečo my čo tak velmi tužime po dietatku,ho nemožeme mat ☹ a také,čo si ani nezaslúžia byt matkami,,také sa len obtrú a hned sú tehu 😠