icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
8. okt 2011

@kiara15 😀 to sme my ženy,chlapy nestihnu povedat ani posledné slovo 😀
@wodanka ja stále rozmyšlam,prečo je k nám osud taky kruty ☹ prečo to tak je,prečo my čo tak velmi tužime po dietatku,ho nemožeme mat ☹ a také,čo si ani nezaslúžia byt matkami,,také sa len obtrú a hned sú tehu 😠

wodanka
8. okt 2011

@silvia545 mna to tiez vela krat napadne...a najma v poslednej dobe, ked vsetky moje zname, ale naozaj vsetky maju male babanka, resp. cakaju dietatko a mozno ani polovica nevie, ako k tomu prisli a neplanovali to 😖 chcem verit, ze ten dalsi rok bude uspesni uz aj pre nas, musi byt

linda81
8. okt 2011

@silvia545
@wodanka Ahojte kocky..mozem sa pridat?Ja mam ten isty problem.....sice sa chystam len na prve IVF, ale som strasne sklamana, ze nemozem mat babo normalnou cestou.Niekedy sa s tym neviem vyrovnat, presne ako vy pisete, ked vsetci su tehotni, ani neviedia ako , a ja nic..kopa liekov, kopa vysetreni atd atd...a doteraz kazdy mesac strasne sklamanie.Este je to tym horsie, ze robim anestezu, a ide ma porazit , ked vidim tie .ani to neviem pomenovat...co aj 2 x za 4 mesiace pridu na interrupciu, niektore este aj s usmevom....strasne mi je to luto dakedy a totalne ma to nici psychicky.Mm sice tvrdi, ze sa musim odosobnit, ale to sa naozaj niekedy neda.....Neviem , ci sa s tym niekedy zmierim.

pici
8. okt 2011

@linda81 cim skor sa tym zmieris, tym skor prijmes fakt, ze to vsetko co robis, ma svoj vyznam a tie kvanta liekov ti prinesu aj vytuzene babatko. to ze to prirodzene nejde mrzelo aj mna.. ale co? ved ako vidis je nas tu kopec... nie si jedina... nema zmysel riesit kto chce ist na UPT a kolko krat... kto deti vobec nechce a podari sa to h ned... to su zbytocne zatazujuce polemiky, ktore brania sustredit sa na IVF a psychicky byt velmi pozitivne naladena

kiara15
9. okt 2011

@wodanka takze reprofit brmno? 😉 a ides na tu soft stimulku??

kiara15
9. okt 2011

@linda81 jasne ze sa mozes pridat si tu vytana 🙂 vsetky sme tu co tuzime po malinkom a nist preto sa potrebujeme vyzalovat jedna druhej a posilnit 😉 A kam do centra chodite??

silvia545
10. okt 2011

@linda81 ahoj,vitaj medzi nami 😉 to ti teda verím,že musíš mat poriadne nervy,ked to maš pred sebou a vieš,čo sa bude diat 😖 že inym je doprané mat dietatko a dajú si ho preč 😠 a my musíme prejst tolkymi bolestami,sklamaniami,nervamy ☹ kedy idete na ivf? 😉 ako napísala pici,pre ivf je velmi prospešné mysliet pozitívne,žiadne nie a negatívne myšlienky nepomožu,,tak už teraz dopredu mysli nato,že sa to podarí,mysli na dietatko ako ho budeš mat v brušku a hladkat ho,rozpravat mu,,to tiež pomáha 🙂

silvia545
10. okt 2011

@wodanka musíme verit,že bude úspešny 🙂 nádej zomiera posledná 😉 a pojdeme pekne rad radom,kazda z nas,,nech je buduci rok náš tehulkovsky 🙂

veselavrba
10. okt 2011

ahojte ja som mala 12 a vsetko sa mi ujalil dnes mi vlozili 2 a 10 som si dala zmrazit, tak som zvedava. Nastastie budem chodit do roboty aby som na o nemyslela lebo idem 24.10.na krv len sa skorej obavam toho hyperstimulacneho syndromu:( Mate niektora s tym skusenosti?

silvia545
10. okt 2011

@veselavrba ahoj,,snaž sa vela ale vela pit,,aj ked to bude nasilu aspon denne 4 litre 😉 po vklade by si mohla aspon 2až 3 dni oddychovat doma,nenamahat sa a mat vyložene nohy 😉 vajíčok si mala dost,pekna uroda a ešte sa aj všetky ujali 🙂

majkl81
Odpoveď bola odstránená
veselavrba
10. okt 2011

@silvia545 dakujem no snazim sa pit len je to teda dost. Urcite dam vediet ako som dopadla 🙂

wodanka
10. okt 2011

@kiara15 ano Reprofit Brno a soft IVF..dufam, ze v novembri najneskor decembri idem na to 😉 sa to mozno aj stretneme
@silvia545 presne ako pises, nadej zomiera posledna...ja skusim este to soft a ak sa nezdari, tak sme rozhodnuti pre darovane embrya

kiara15
10. okt 2011

@wodanka mozno 😉 a uz si sa obiednala

linda81
10. okt 2011

@silvia545 Ahoj ...dakujem...ideme v novembri.Musela som ist este na MRT kvoli vyluceniu prolaktinomu, dnes som sa strasne zlakla, pretoze prolaktinom sice nemam, ale mam nieco ako vaskulopatia, mala som to uz pred 2 rokmi na MRT, ked som bola s podozrenim na sclerosis multiplex.Bola som na nervy, ze co teraz, ale v CAR povedalim ze pokracujeme podla povodneho plan, ked nemam ziadne klinicke prejavy.Dnes som dostala dekapeptyl injekciu a beriem chlormadinon....stimulka ma zacat 26.10.

wodanka
11. okt 2011

@kiara15 nie som objednana teraz, ja som uz bola na prvej konzultacii a teraz komunikujem s doktorokou len cez mail. Najblizsiu navstevu by som mala absolvovat az pri ultrazvuku pred odberom.

kiara15
11. okt 2011

@wodanka ty si sla k doktorke??mne odporucaju Stecla tak este uvidim .Tak to tam super funguje ze sa tam za kazdym nemusi chodit 😉 a uz si zacala aj stimulku ci nie??

kiara15
11. okt 2011

@linda81 a do ktoreho CAR chodis??budem drzat palce nech to dobre dopadne .To by som aj ja bola na prasky keby som takym dacim presla 😒

wodanka
12. okt 2011

@kiara15 ja som nemala ziaden tip na doktora, mne to je v podstate jedno ku komu idem. Stimulku som este nezacala. Chcem do toho ist az niekedy v novembri, mozno decembri.

linda81
12. okt 2011

@kiara15 Ahoj...chodim v Potsdame, lebo zijeme v Nemecku.Zatial sa dobre citim, len strasne vela jem z tych hormonov🙂

kiara15
12. okt 2011

@wodanka no tak to sa uz blizi november je tu cibi dup 😉 😉 😉 tak drzkam palce 🙂 a poradili vam tu soft stimulku??
ci co ste debatovali?,

@linda81 aha tak to si daleko 😉 no mi nieco hovor o tom jedeni a priberani na mna sa snad prilepila aj voda 😀 a teraz nie a nie schudnut 😒

wodanka
13. okt 2011

@kiara15 my sme tam isli s tym, ze chceme darovane vajicka a oplodnime ich mm spermiami, na co nam dokina povedala, ze to s mm spg nema vyznam. Tak nam ponukla soft IVF (ze moje vajicka by mohli byt kvalitnejsie ako pri normalnom IVF) a darcovske spermie. To sme nakoniec zmenili tak, ze uvidime aky bude mat mm spg v den odberu, ak bude dobry oplodnime ich jeho spermiami, ak nie tak mame vybraneho darcu a budeme oplodnovat darcovskymi.
Inak je to celkom fajn. Vsetko s nimi komunikujem po maily a ani na ultrazvuk tam nemusim ist (mozem ist k mojej doktorke a poslat im vysledky mailom) a taktiez nepotrebujem ziadne predoperacne vysetrenia 😉 Takze sa s nimi najblizsie uvidim asi az pri odbere vajicok Nie kazdemu to vyhovuje, takyto pristup, ale ja som maximalne spokojna zatial.

martineluska
13. okt 2011

ahojte baby moje prišla som vás kuknut 😉 ja som taka zdutá z toho utrošu že hruza 😠
@wodanka moja prosím ta kolko vás bude stát finančne ivf soft z darcom v reprofite? lebo ked teraz nebudem tehu tak ideme aj mi tam 🙂 pravdepodobne 😉 spermio aj mi mame na h...o 😝

wodanka
13. okt 2011

@martineluska ja ani poriadne neviem, ale malo by to byt do 1000 EUR...dam potom vediet 😉 ale Ty to urcite potrebovat nebudes, lebo budes tehu uz teraz.... 🙂

martineluska
13. okt 2011

@wodanka dufam 😉 a potom vám každý den budem posielat tehu vírusíky 😉 🙂

silvia545
16. okt 2011

@linda81 ahoj 😉 tak sa ti to pomaly blíži 😀 hlavne mysli pozitívne 🙂 ja už tiež čakám,,už aby bol december a januar konzultácia a ideme znovu do bojaaa 😵

silvia545
16. okt 2011

@martineluska 😀 nie každy den budeš posielat tehu vírusíky,ale každu hodinu 😀 😀 aj si už testla alebo budeš čakat do krvičky 🙂

silvia545
16. okt 2011

@kiara15
@wodanka tento lad už musíme konečne prelomit,čo sme sa narodili preto,len aby sme trpeli? 😠

mojusa
16. okt 2011

ahojte mozem sa k Vám pridat? som momentalne po neuspesnom ivf, tak by som sa rada s Vami podelila o pocity a pokecala. mrazaciky nam bohuzial neostali ☹ takze niekedy zaciatkom bud. roka sa pustime znova do boja a dufam ze tentokrat to dotiahneme do uspesneho konca 🙂 Všetkym drzim palce.

kiara15
16. okt 2011

@wodanka ved prave aj mne sa to paci kamoska ide volat v pondelok kedy by sme mohli ist na konzultaciu tak som stoho zostala nervozna ako co bude 😉
@silvia545 presne tak vsak uvidim po prvom stretnuti ake to bude 😉 a tzy ako postupujes?,