Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
😕 veru a stale zvyšuju všedko ,asi nas malých podnikatelov chcu zničit ale čo už aj tak pojdem na matersku 😀 dufam 😅 už idem do roboty lusi zatial ahoooj a opatruj sa 😉
silvi co je stebou,badam ze nejak poslednu dobu sa vyhybas koniku???co sa stalo? 😒
ahoj lusi,
som rada ze si uz ok 🙂 dnes som mala perny den...ten sneh ..mala som co robit,stale odmetat...keby nie tak nas zafuka 😀 konecne prestalo..venovala som sa dcere..dostala menstr.a mala v noci bolesti...niekedy ma a nic jej nieje a vcera zas mala bolesti,tak dnes som ju nechala doma..varim jej alchemilku a zensky caj..polepsilo sa 😵 budem musiet s nou ist zenskemu aby jej na to nieco dal,neviem ci da nejake lieky ale jej spoluziackam predpisuju antikoncepciu...tak uvidim...len aby sa jej to nevratilo..lebo ja viem aka to je bolest..a urcite aj ty 😉
silvi,no este ze tak...ze si sa z toho vykrutila... 😝 no veru poznam to velmi dobre ja som mala ms raz taku ze som nevedela o nej,raz taku ze som sa zvyjala 😒 ale mne stale pomoze to ze si dam na brucho teple,taky vankus co napustis teplou vodou...toto je super vec...a samozrejme ibalgin 😒
my mame doma elektric.vankus..len akosi neviem kam som ho podela...dala som jej ibalginy..najprv jeden ..slabo zabral..potom druhy..ale aj tak sme sa moc nevyspali..som jak omacka 😒 uz pride laska z prace tak idem mu nalozit..zatial papa 🙂
silvi...no tak aj el.vankus by mal byt dobry...lebo mne ten vankus s vodou horucou velmi pomaha... 😉
a co si dnes varila?
no dnes bolo leco s parkami a vajciami..rajcinova polievka...zajtra chcem gulas...az budu mat maso,lebo dnes sa mi nechcelo ist do tej chumelice 😉 no ked nebudu mat tak nemam sajnu 😲
tak ja som dnes vyhodila segedin,pol.knedlika...uz to nechceme urcite mesiac... 😒 tak som si narychle vyprazila rybie prsty,som mala v mraznicke a urobila zemiaky k tomu...ale fuuuuuj uz to nechcem strasne ma pali zaha,a vsteko mam v krku... ☹
ahojte lusi super ze sa zotavujes len sa pekne vyliec 🙂
ahojte,ja som neodolala urobila som test...pozrite album su tam krasne // ciarky...a viete ake su silne na zivo?hned sa objavili.... 🙂
lusi krasne 🙂 gratulujem 😵 😵 😵 tesim sa s tebou...moc ti drzim prsteky aby ste sa mali dobre a dotiahli to do sameho konca 🙂 este raz GRATULUJEM...tak zajtra uz len krv to potvrdi..jupíííííííí 😀 😀 😀
dcerka ma zapal vajecnikov,dnes bola u lekarky...boze len sa bojim aby aj ona nemala problemy s tehotenstvom...este je mlada a uz toto...
a manzelik ako?,,,stastlivec je to... 😉
silvi dakujem...je to uzasny pocit,tie // ciarky sa tam hned objavili...a take su silne... 🙂 v kuse na test pozeram 😀
len sa musim nadalej modlit aby vsetko dobre dopadlo... 🙂 aby sme mali krasne babo 🙂
no manzel je rad,uz tiez velmi chce 🙂
neboj lusi babenko bude kraaaaaaaaaaasne 🙂 aj ja sa modlim uz ani neviem kolko rokov...no vela 😵 ale zatial ma nevyslisali ☹ hovori sa ze boh je spravodlivy..no ja nejako prestavam tomu verit..my co tuzime po babetku,tolko si vytrpime pokym sa nam ten sen splni....a su take co im boh dopraje a nevedia si to vazit..odhodia to...podla mna to je velka nespravodlivost...
no a teraz uz ta len nasledovat... 😀
no presne tak,jaj tiez to vravim,ten co chce ma problemy a ten co nie sup hned a ma a vyhodi,nestara sa o to...alebo aj 4 ma deti...alebo aj viac... 😒
ale musime verit... 🙂
vies ty uz mas aspon jedno velke...ale mi co nemame ani jedno...co mame hovorit?
ahoooj lusi krasne čiarky mááááš aj ja chcem také 😵 ahoj silvi 🙂
to viem lusi..ale dceru som mala s manzelom...a s priatelom by sme chceli vlastne...dufam,ze tento rok sa to uz konecne podari 🙂
jasne silvi chapem ta...neboj bude dobre...musime verit...
marti ahooooooooooj....dakujem...ak zajtra bude potvrdene hcg hned vam posielam ttttttt virusiky aby ste sa pripojili
ahoj marti...ahooooj marti...
aj my raz budeme mat take iste//...//.. 😀
jasne budete mat...nebojte sa...ale tie // to je najmänej nadalej nech vsetko ide tak ako ma 🙂
no ale posli ich straaaaaaaaasne vela aby sa usli kazdej 😀 😀 😀
marti ako bolo v praci?zakazniciek dost?
silvi nic sa neboj...od zajtra kazdy den posielam...hone,hodne 🙂
😒 nejak som unavená dnes nejak sa mi nič nechce zajtra idem aj ja na krv na tu moju pečen prepitu 😀 a dohodnut sa na tu hematologiu 🙂
tesime sa 😉 len aby nenastala nejaka chumelica a virusiky k nam nepridu 😀 😀 😀
marti aj ty mas pecen prepitu,nic si z toho nerob aj ja... 😠 😀
lusi na večer sa zas pozbieralo predchvilov som prisla domov 🙂
marti zajtra uz ides do fc na vysetrenie?
marti no ta super..aspon sa ti dari,mas dobre trzby.. 😉
silvi nie teraz idem len k mojej obvodnej dr do ferti idem 3 marca 😉 lusi mohlo by byt aj lebšie ale nestažujem sa ved je krííííza 😀
no toto to su ti podnikatelia...cim viac a viac.. 😀 😀

no tak to je zaklad...ak zostane...len ten najom,odvody by mohli byt menej 😉