Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ja som unavená sedim pri pc a skoro zaspím 😔 až ma oči bolia 😝 pojdem aj ja do vane musim si oholit nožky len ani to sa mi nechce. napchala som sa špenatovím privarkom do prasknutia 🤐
marti ja som sa tiez fajne najedla,ale teraz som to trosku spalila...sme si dalu take kratke tutu mutu 😀 🙂
😀 baby zabudla som vam napisat ža pečenove testy mám v poriadku 😉 všedko mam ok že vraj mám tabulkové vysledky dr sa sama čudovala že pečen sa mi upravila sama bez liekov 😉 pila som len aloe gel 😅
lusi takže tutu mutu ti jedna 😀
marti tak to je super... 😉 taze uz len spermijky a sup ivf 🙂
veru dufam že nejake budu spermijky do mája 😅 lusi a vi ste mali aj napichovane spermijkami vajká?
nie nemali 😉 sme to icsi 😉
tak ste mali celkom dobré spermijky teraz nie?
no tak tak 🙂 kamoska mi volala kecali sme pol.hodku az ma ucho boli 😉
Ahoj holky!!
Dlouho jsem tu nebyla, nějak mě ta pracovní morálka zmáhá a dny mi připadnou nějaký čím dál kratší, nebo co. Nějak nic nestíhám. Holky, nestihla jsem si Vás dočíst, takže sem s žhavými informacemi! Jsem jedno velké ucho!!!
Ale objevila jsem tu jednu úžasnou novinu!!! Lusinkaj se zadařilo!!! Ty jo, a tak vysoké hcg, no to je super!!! Juchůůů!! Moc moc gratuluju, ať se mimískovi u tebe líbí a drží se tě až do konce. Ty jo, to je skoro jako malý zázrak, jeden bobeček a povedlo se!! Ten tvůj doktor opravdu asi věděl co dělá!!! 🙂
A co vy ostatní kočenky? Nějaká další novina? Jakpak jste daleko, něco se změnilo? Nebo stále ještě nic nového jako u mě. Taky Vás teprve všechno čeká až někdy někdy.....?
antoaneta dakujem pekne 🙂 ano zadarilo sa s jednym bobcekom,ale nic nieje vyhrate este mam plno pred sebou teraz sa musim modlit aby vsetko islo tak ako ma 🙂
Ahojte,ani tu nikto nieje???ta kde ste vsetky??? 😒
tak baby hodnota hcg je 8990 taze je to super 😉 tesim sa 😉 uz len utz nech pekne ukaze,potvrdi a nech je vsteko tak ako ma byt... 😉 idme na utz 18.2.tak hadam vydrzim dovtedy 😉 😀
ahoj lusi to je super že to stupa 😉 aspon si sa trochu upokojila že je všedko ok 🙂
no presne marti som trosku spokojnejsia... 🙂 uzasny pocit ale aj tak sa tesim na utz 🙂
ked pojdeš na ultrazvuk to už bude určite aj srdiečko 😀 a potom si už možeš riadnu odfuknut 😀
tak dufam,ze bude uz srdiecko...na toto som zvedava 🙂
😉 lusi bude tam inak to ani nemože byt a basta 🙂 inak ako sa citiš? nie je ti na vracanie? 😀
nie vobec mi nieje na vracanie...jedine to co doteraz wc,unavane,papam o sto sest...prsia tvrde,bolia 😵
tak asi nebudeš grckajuci tip 😀
no asi nie...nie kazdy...uplne je to individualne 😒
😀 ved ano kolke ani nevedia že su tehotné nič im nieje a pritom su už v 8 tt 😝 a mna už od 6tt rano napinalo jak besné mužik kukal že čo mi je a vydíš ako to dopadlo 😔
no ta vidis ale vies u vas bol problem zle spermijky a proste ak to je zle telo to da radsej prec....len skoda ze vam nato neprisli skor...
ahojte babulky tak ja tiez väcsinou v praci len sem tam sa sem dostanem chodim dost unavena mne sa to uz krati ja idem uz pondelok na konzultaciu 😉
ahoj kiara za chvilu to aj mi rozbehneme 😉 😅
kiara ahoooj,jooj super tak budete ma nasledovat... 🙂
posielam vam vela ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt virusiky 🙂
marti veru mi to urcite tiez rozbehneme po lusiii 😉 😉
lusi dakujeme budeme potrebovat este sa ich naposielas 😉
jooooj veru potom neskor este poposielam teraz sa rozcvicujem 😀 😵
lusi veru len sa rozcvicuj 😀 a ako inak sa citis??

no co robkate baby???marti ahoooooj 🙂