icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
10. feb 2010

v pohode sa citim,nic zvlastne...som unavena,chodim na wc casto...prisa nevravim take su tie zlazy navrete,hnusne... ☹

kiara15
10. feb 2010

lusi ved aj mna dost boleli a potom ked sa zase stahovali no hruza 😒

martineluska
10. feb 2010

baby majte sa pekne idem kukat panelak a aj mužik už za chvilu dojde domov 😉 ahoooooooooooj 🙂

antoaneta
10. feb 2010

Lusinkaj: to je super, tak vysoké číslo!!! Teď ještě krásný obrázeček na ultrazvuku 😀
jo, a taky jsem si jeden tttttttttttttttt....... 😀 chytla, už abysme je potřebovaly, že jo holky!!!
Ale super, čas utíká rychle a nám se to taky blíží! Kiara: držím palce! Ať je hezké pondělí a samé dobré zprávy a pak žádná zdržovačka! Mě to čeká až asi až za měsíc!!

ivkapalkova
10. feb 2010

Ahojcek, je tu niektooo?????hallooooo

lusinkaj
autor
10. feb 2010

Dobru nocku marti 😔
ja som tu este na chvilku 🙂

silvia545
11. feb 2010

ahojte babulky,
lusi blahozelam krasne hcg 🙂 srdiecko bude byt o sto sest..tak sa hovori 😀
lusi vcera som sa neozvala..bola som mimo...ako som ti spominala tak som bola s dcerku u zenskeho..vysetril ju a potom som bola sokovana..povedal ze nema v poriadku vajecniky..ze vyzeraju ako 30 rocnej zeny..to bol sok..len som nanho pozerala o com vlastne hovori..nasadil jej tabletky o pol roka na kontrolu a za 2 tyzdne este na krv..nechapala som ako to je mozne ..preboha ved bude mat len 17 rokov a uz taketo problemy..chudatko moje..nechcite vediet ako som sa vcera citila..poplakala som si ale tak aby ma nevidela..nechcem aby aj ona v zivote prezivala to iste ako mi co tuzime po babetku..je este mladucka a uz toto...dufam ze jej tie tabletky pomozu a pri dalsej kontrole bude uz lepsie... 🙂
takze moc my to teraz prida na psychike..co sa mam pripravovat a byt fit na 2 ivf..tak teraz mi to este zhorsilo..teraz aby som rozmyslala co bude o pol roka ake bude mat vysledky..neprajem nikomu...preco to boh dopustil..celu noc som sa len prehadzovala astale som nad tym rozmyslala...som hotova.. ☹
idem teraz do obchodu ale neviem co budem varit..zatial papa 🙂 🙂

ahoj marti..kiari..ivkapalkova 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
11. feb 2010

ahojte 😉
silvi tak toto mi je strasne luto 😒 drzim prsty dcere aj tebe aby si to zvladla 😒 a taka otazocka ona uz mala pohl.styk?nic sa neboj ono sa to da do poriadku uvidis lieky pomozu...nad takym nerozmyslaj ze bude prezivat to co mi teraz,ak by aj ano tak stym nic nespravis...proste taky je zivot...ani mi by sme si to nikdy nepovedali,ze takym niecim budeme musiet podstupit...hore hlavu vsteko bude dobre 😉
a este?neprechladla niekde vies ako teraz tie dievcata nosia kratke bundy hole krize,brucho..lebo inak si to neviem vysvetlit ako taka mlada take moze mat... 😅
ty sa das dokopy pride konecne jar,zacne pekne pocasie a neboj sup do ivf.. 🙂

ja dnes varim polievku gulasovu manzel ma zase poobede zase sama.. 😉

silvia545
11. feb 2010

lusi este nie nic nemala..pred rokom sme boli u lekara povedal ze vsetko je ok maternica vajecniky pekne sa vyvijaju..a zrazu toto..lusi to bol pre mna poriadny sok..nechapem tomu..behom roka sa to takto obratilo..no s tym oblecenim mas pravdu..ale ved vidis sama ako tie dievcence chodia oblecene..niektore co som videla no hroza..napominala som ju..ale uz davnejsie sa poriadne oblieka..dufam ze lieky zaberu a bude vsetko ako ma byt..len este je to cerstve a stale to mam v hlave..nie anie to pochopit... ☹
inak ja varim zemiak.kasu,maso na stave so zeleninou a Nikolka chcela kapustne halusky so slaninkou..takze dnes mame dva chody.. 🙂

lusinkaj
autor
11. feb 2010

no veru tak to urcite zapricninilo to obliekanie,hole krize a brucho...taze pekne na nu kric nech sa oblieka 😉
no tak vy mate fajne dnes...ja len gul.polievku 😉

silvia545
11. feb 2010

no ja uz navarene..najedena..nejaka som ospala...v noci som toho vela nenaspala ☹
oci sa mi zatvaraju ledva pozeram 😀 ozaj lusi chodis aj na face book?ja tam chovam rybicky kocky psov..trocha sa odreaguvam 😀
no jak keby som toho nemala doma dost.. aj doma este chovame hydinu 😀 😀

lusinkaj
autor
11. feb 2010

tak ja som sa fajne napapala...ale aj fajne pospala ale jasne zase tel.ma zobudil ale citim sa tak fajne vyspata 🙂
ano som na faceb.ale ja nehram tam tie hry ja sa v tom nevyznam.... 😀

silvia545
11. feb 2010

tak ste si pekne pospinkali obaja 🙂 ja spim po sediacky.. 😀
to neni tazke co hram ja..happy akvarium a happy pets je lahke..tam si len zbieras peniaze a kupujes si macky atd..nabytok..kvety hocico...skus to..aspon sa trosku odreagujes 😉
ak ma vyhladas tak som napisana..Milos a Silvia Cevelovi... 😉 😉

lusinkaj
autor
11. feb 2010

ok tak si ta najdem... 🙂 no vies co velmi sa mi do toho nechce ani pustat... 😉 dalsia droga... 😀

lusinkaj
autor
11. feb 2010

uz som pridala tak si ma uloz 🙂

silvia545
11. feb 2010

lusi aspon nebudem sama zavisla..budeme dve 😀 😀 a je to dobre na odreagovanie sa..ked som bola na fb tak nie a nie ti odoslat spravu,stale ma len pripajalo odpajalo..tak ani neviem ci si dostala spravy..poslala som ti ale 4 😉

lusinkaj
autor
11. feb 2010

nieco som dostala...ale aj mne blbol najprv odoslalo potom nie...ale celkovo fb je taky na figu... 😅

kiara15
11. feb 2010

ahojte babulky 😉

silvy som sokovana co citam ako to mohlo byt pred pol rokom ok a po polroku nie???ale verim ze lieky zaberu a bude to ok.

antoaneta veru mas pravdu nech uz sme na tahu ale sme si vsetky slubili ze ideme po lusi slapajach 😉 😉 😉

lusinkaj
autor
11. feb 2010

kiari neboj budes pokracovat posielam ti ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt virusiky 🙂

kiara15
11. feb 2010

lusi ja viem vsak uz sa umna nieco pohne v pondelok 😉 a co si robila cely den???

lusinkaj
autor
11. feb 2010

vies co ja sa cely den nudim...no nie len dnes ale stale...väcsinou som sama,muzik pracuje a ja uz salim doma 😀

silvia545
12. feb 2010

ahojte baby,
KIARI diky..dufam aj ja ze po pol roku nam povedia ze sa to polepsuje..ani ja som tomu nechapala ako je to mozne este stale to mam v hlave..utesujem sa len s tym ze co ak sa nahodou nejako mohol pomylit..ved je je odrazu velky skok.. 😉
veru tak kiari pojdeme v lusinkinych slapajach..teraz ich je vidiet,ked nam stale snezi 😀 😀

lusi pc je v poriadku..zly bude modem..zajtra pojdeme do orangu..co povedia 🙂

lusinkaj
autor
12. feb 2010

ahojte,tak ja som bola na krv so stitkou,vysledky 23.2 tak hadam budu ok.... 🙂
boli sme s manzelom na nakup,taku chut som dostala na kys.rybu teraz som zjedla a uz ani neviem ze som jedla... 😀 som ale hlados 😀
no tak silvi asi bude v tom problem,tak chod sa spytat

silvia545
12. feb 2010

lusi tak rybicky ti zachutili?no ved teraz jes za dvoch ty hladosko 😉 len nech ti chuti.. 😵
mna boli brusko mam dostat mrchu a nie a nie sa mi spustit..hroza 😲

lusinkaj
autor
12. feb 2010

boze mi sme hladosi a spachtosi... 😀 teraz som vstala,spala som skoro 3 hod. 🙂 😵

martineluska
12. feb 2010

ahojte ja som teraz došla z roboty 😒 mna dnes strašne bolia kríže za chvilu by som aj menzes mala dostat. spala som len v tričku či nie ztoho ma bolia 😕 rano som mala tričko až v krku a chrbat celí vonku 😝 inak ako sa máte? krasavice a tehulka naša 😀

lusinkaj
autor
12. feb 2010

marti 🙂 tehulka dobreeeeeee si myslim papame o sto šesť 🙂
tak dnes pekne sa pritulit k muzikovi 😉

martineluska
12. feb 2010

takže papate a spinkáte 😀 to je dobre aj to je tehu priznak 😉 nemam nanho naladu 😀 ani tulit sa 😅

lusinkaj
autor
12. feb 2010

preco?mate doma len obraz? 😒

martineluska
12. feb 2010

😀 nie lusi predkramová depresia 😀