icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
13. feb 2010

ahojte,krasnu sobotu vam prajem 🙂
dnes som sa zle vyspala,celu som sa prehadzovala muz bol na nocnej... 😒 teraz som nejaka taka vsetko mi vadi,volala mi mama ze idu na navstevu a ja a naco.... 😀 😒

kiara15
13. feb 2010

peknu sobotu zelam 😉

marti aj ja uz kramujem som stoho na nervy 😒

lusinkaj
autor
13. feb 2010

kiara ahoooj 🙂

martineluska
13. feb 2010

ahojte 🙂

kiara15
13. feb 2010

lusi ahoj mojko ako sa citis??

marti ahoj ty ako??
ja som dostala vcera tak bude super valentin 😒

martineluska
13. feb 2010

ja mam dostat 17 teho ale kríže ma bolia už teraz 😝

lusinkaj
autor
13. feb 2010

kiari dobre sa mam...tak som sa fajne vyspala teraz od 16 do 18 ci pana musim kazdy den poobede spinkat 😵

kiara15
13. feb 2010

lusi super ale aj ja som driemkala furt ked som bola tehu 😉

marti ja som mala dostat 14 a dostala som uz 12zacalo mi to chodit skor
😒

lusinkaj
autor
13. feb 2010

kiari akoze fajne je si tak pospinkat... 🙂 predsa vidno ze sa nieco deje v tom tele... 🙂
uz sa neviem dockat utz.... 🙂

martineluska
13. feb 2010

mne zas neskor dojde furt musim povedat mojmu ginekologovy že až na 35 až 38 dni mi chodí od kiretu 😠

martineluska
13. feb 2010

lusi a ti sa už so mnov nebavýš či čo 😀

lusinkaj
autor
13. feb 2010

ale marti jak ze nieeee 🙂 😀 ahoooooj zlatko 🙂

martineluska
13. feb 2010

no že si sima konečne všimla už maš tehotensku demenciu 😀

lusinkaj
autor
13. feb 2010

kiari a marti vy ked ste boli na utz vam bilo srdiecko a potom prestalo a odislo alebo ako to bolo u vas???

martineluska
13. feb 2010

lusi mne v 7 tt bylo srdiečko ale v 8tt prestalo ☹ ale to nebude tvoj pripad moja bud kludná 😉 🙂

lusinkaj
autor
13. feb 2010

jasne moj to nebude moj je silny bojovnicek a vydrzi urcite 9 mes.ja len zo zvedavosti sa pytam,lebo nepamätam si... 😒

kiara15
13. feb 2010

lusi mne bilo v 6tt a 7tt prestalo 😒 len ja so stale krvacala takze teba sa to netyka 🙂

marti mne zase na 25dc od kyretu 😒

lusinkaj
autor
13. feb 2010

jasne...dobre uz sa nepytam take...u man vsetko zatial ok tak verim ze ja utz bude dobry vo stvrtok... 🙂

kiara15
13. feb 2010

lusi nemysli na take blbe veci mysli na dobre ok:??

lusinkaj
autor
13. feb 2010

jasne ja na take nemyslim,ja len na dobre ja som pozitivne naladena cely cas...verim,ze je vsetko ok... 🙂 aj bude nadalej.. 🙂
baby co zajtra varite???

kiara15
13. feb 2010

lusi ja este ani neviem cakam ze do rana ma nieco napadne 😉

lusinkaj
autor
13. feb 2010

tak ja nakoniec..polievku,fasirku taku roladu ze dam tam zeleninku a to stocim a dam zapiect...zemiacky a cvikla k tomu 😉

lusinkaj
autor
13. feb 2010

Prajem vam dobru nocku 😔 🙂

lusinkaj
autor
14. feb 2010

Prajem krasneho Valentina... 😵 😵

silvia545
14. feb 2010

ahojte kocky.
prajem vam KRASNEHO VALENTINA 🙂 🙂 🙂
KIARI ja som na tom ako ty..tiez som to dostala 😠 takze vecer nic nebude 😀
ja dnes varim polievku..pecene bravcove a zemiaky..uhorkovy salat..prajem vam dobru chut k obedu 😉

lusinkaj
autor
14. feb 2010

silvi fajnota co varis,tak ja tu faisrku tocenu dala som tam aj zeleninku,vajicko k tomu zemiaky a cvikla...samozrejme polievka 🙂 co dnes budete robit?ja urcite poobede povinne spanok uz teraz ma taha... 😀 😵

silvia545
14. feb 2010

ahojte,
tak prave popijam kavicku..ale nejako ma bere spanok 😉 nejaka som dnes leniva..nic sa mi nechce 😀 😀
lusi este si si neskusila dat take male kaficko,no ja neviem ci by som vydrzala lebo ja kavu strasne rada 🙂
co ste dostali od muzickov na valentina?
ja velke plysove srdce,dezert a kvety.. 🙂

lusinkaj
autor
14. feb 2010

tak som si uz pospala,ale len tak trosku bo mi mojom muzovi sa neda... 😒 ale no prepacim mu,trebalo mi aj an wc... 😝 silvi za to obdobie som vypila 1 kavu 3v1 toto kakauko a raz v aide s kamoskou ak som bola tak som si dala presso ale vobec mi nechutilo,asi pol.som len vypila....ale mam uz trosku chut na kavu ale neviem ci by som vypila... 😒 musim skusit... 😉
mi si nic nekupujeme...mi mame darcek v brusku 😵 😵

silvia545
14. feb 2010

jaj lusi ano to je najkrajsi valentinsky darcek 🙂 dufam ze aj ja takto o rok sa budem tesit z takeho krasneho darceka 🙂 🙂 a co muzik otravuje?ma chutky? 😀

lusinkaj
autor
14. feb 2010

silvi presne tak,prvy valentin s takym darcekom 🙂
moj muzik no velmi by chcel,ale vie ze nemoze tak len tak sem-tam rypne.... 🙂 pochyta ma a to mu musi stacit 😀 😀 😵