icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
14. feb 2010

to ano lusi treba si davat pozor 🙂 no musi to vydrzat a obetovat sa pre svoje dietatko..a ozaj lusi co by ste chceli mat dievcatko alebo chlapceka? 🙂 jaaj mne by to bolo jedno..len keby to uz bolo..moj chce synacika 🙂

lusinkaj
autor
14. feb 2010

no veru musime vydrzat ci chceme ci nie 😉
nam je to uplneeeee jedno,len nech uz to konecne je 🙂 😵 ja som stale chcela syna a moj muz sa nikdy nevyjadril taze je mu to jedno...ale sa mu snivalo ze mali sme dievca 🙂 😉

lusinkaj
autor
14. feb 2010

tak dnes sa lucim,idem si lahnut 😀 dobru nocku 😔 😵

kiara15
14. feb 2010

tak prajem vsetkym pekneho valentina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

silvi veru lepsie si ta mrcha nevedela naplanovat 😉

silvia545
15. feb 2010

ahojte kocky,
kiari tak je lepsie si to teda nevedela naplanovat 😠 vzdy pride vtedy kedy nema 😠 dufam ze sa raz spameta a nepride celych 9 mesiacov..mohla by ist na dovolenku 😀 😀

lusi muzicek mava uz pekne snicky 😉 to aby si uz zacala nakupovat vybavicku pre dievcatko 🙂

lusinkaj
autor
15. feb 2010

ahojte,dnesnu noc som prekonala v chodeni na wc 4 krat som bola a od rana ma pobolieva brucho tak zvlastne,ako keby aj na ms...moze to byt tym ze sa zväcsuje matrenica? 😉

silvia545
15. feb 2010

ahojte kocky,
lusi normalne si ma vyplasila 😲 a brusko ta uz nebolelo?mozna to bude aj tym zvacsovanim..len sa neboj vsetko bude ok 😉 kedy mas ist k doktorovi? 🙂

lusinkaj
autor
15. feb 2010

silvi neviem co to bolo,ale trvalo to len tak rano...ale uz je dobre,tak urcite je to tym zväcsenim mater.kazdy mi vravi 😉 k dr.idem vo stvrtok 🙂

kiara15
15. feb 2010

pekny den zelam 🙂 🙂

lusi ano maternica sa ti zvecuje a vies babo si tam robi pristor 😀

silvy no ale uz by mi mohla aj skoncit 😒

Dnes som bola v care no a brali mi krvicku na horm.profil a na protilatky ci coto proti embrikam?,ziadost si mam dat tak v maji lebo ze po novom uz ziadost ma byt len pol roka 😒

lusinkaj
autor
15. feb 2010

kiari no tak verim,ze teraz sa tam deju veci... 🙂 no aj teraz ma sem-tam pobolieva nema zajtra zavolat radsej dr.?
no to co som spominala ze ziadost len pol.roka plati

kiara15
15. feb 2010

lusi ano mala si pravdu lebo kamoska s inej temy mi hovorila ze rok ale teraz mi doky hovoril ze sa to zmenilo tak preto a neboj tie bolesti su v norme po ivf

lusinkaj
autor
15. feb 2010

tak dufam kiari mala som pokoj tak okolo obedu ale teraz zase ma zacalo pobolievat,najlepsie ak sedim a mam vylozene nohy... 😉 taze idem umyt riad a vylozit nohy 😝

kiara15
15. feb 2010

lusi presne pekne lezkaj a odychuj 😉

lusinkaj
autor
15. feb 2010

no hej,ale ked vies som vkuse doma,ziaden pohyb tak sa ani nechce mi... 😝

kiara15
15. feb 2010

ja viem ved aj ja som tak bola .clovek si povie ze bude lezat ale to sa eda

lusinkaj
autor
15. feb 2010

no presne tak...ale stale si pospim poobede,lebo to by som nevydrzala...a nic take ani doma nerobim...fakt len ak pozmyvam a jedine zajtra chcem uz konecne prezliest postelne,bolo by na case 😀

kiara15
16. feb 2010

lusi ahoj aj si volala dokymu?? 😉

lusinkaj
autor
16. feb 2010

kiari nie nevolala som dokimu,je to lespie ale jedna baba mi pisala ze ej to normalne citala na nete to proste sa stahuje zväcsuje maternica 🙂

martineluska
16. feb 2010

ahojte ako sa máte? 😉

lusinkaj
autor
16. feb 2010

marti ahooj,mame sa celkom dobre a ty? 😉

martineluska
16. feb 2010

ja sa mam celkom fajn len som teraz dost zaneprazdnená aj robota aj domacnost 😝 aj teraz varím na zajtra 🙄

lusinkaj
autor
16. feb 2010

co fajne varis?daj typ...ja som dostala chut zajtra asi budu halusky s bryndzou 😝

martineluska
16. feb 2010

zapacovanu pečenu krkovičku a dusené zemiaky k tomu na želanie mojho manželíka 😉

lusinkaj
autor
16. feb 2010

ooo fajnota 🙂 ja uz nechcem mäso,stale len mäso uz mi ide na nervy... 😒

martineluska
16. feb 2010

lusi mi sme maly od nedele pizzu domacu šampionovu tak moj muž už chce masooooo 😉 a mala som na dva dni aj kapustovu polievku všedko sme už spustošily 😀

lusinkaj
autor
16. feb 2010

jaaaj tak to je ine...mi sme malo mäso este tam aj trosku od nedele je..ale ja od kedy som tehu tak viac ako 2 dni to iste jedlo nezjem... 😀 😝 a dostala som chut na hal.s bryndzou...aj ked si predstavim kolko roboty je stym...

martineluska
16. feb 2010

veru aj bryndzove su fajn možno v sobotu urobým aj ja 🙂 😀

lusinkaj
autor
16. feb 2010

marti no ja mam rada bryndzove len je stym babracka... 😉 ale co nenarobim,kvoli teh..prizn.pre babo 😵 😀

martineluska
16. feb 2010

😀 aj ja už chcem mat tehu priznaky zatial je to u mna iba pažravost ☹ 😀

lusinkaj
autor
16. feb 2010

joooj neboj budes mat urcite raz... 😉 rad radom nemozme vsetky naraz... 😉 😵