Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
no veru musime vydrzat ci chceme ci nie 😉
nam je to uplneeeee jedno,len nech uz to konecne je 🙂 😵 ja som stale chcela syna a moj muz sa nikdy nevyjadril taze je mu to jedno...ale sa mu snivalo ze mali sme dievca 🙂 😉
tak prajem vsetkym pekneho valentina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
silvi veru lepsie si ta mrcha nevedela naplanovat 😉
ahojte kocky,
kiari tak je lepsie si to teda nevedela naplanovat 😠 vzdy pride vtedy kedy nema 😠 dufam ze sa raz spameta a nepride celych 9 mesiacov..mohla by ist na dovolenku 😀 😀
lusi muzicek mava uz pekne snicky 😉 to aby si uz zacala nakupovat vybavicku pre dievcatko 🙂
ahojte,dnesnu noc som prekonala v chodeni na wc 4 krat som bola a od rana ma pobolieva brucho tak zvlastne,ako keby aj na ms...moze to byt tym ze sa zväcsuje matrenica? 😉
ahojte kocky,
lusi normalne si ma vyplasila 😲 a brusko ta uz nebolelo?mozna to bude aj tym zvacsovanim..len sa neboj vsetko bude ok 😉 kedy mas ist k doktorovi? 🙂
silvi neviem co to bolo,ale trvalo to len tak rano...ale uz je dobre,tak urcite je to tym zväcsenim mater.kazdy mi vravi 😉 k dr.idem vo stvrtok 🙂
pekny den zelam 🙂 🙂
lusi ano maternica sa ti zvecuje a vies babo si tam robi pristor 😀
silvy no ale uz by mi mohla aj skoncit 😒
Dnes som bola v care no a brali mi krvicku na horm.profil a na protilatky ci coto proti embrikam?,ziadost si mam dat tak v maji lebo ze po novom uz ziadost ma byt len pol roka 😒
kiari no tak verim,ze teraz sa tam deju veci... 🙂 no aj teraz ma sem-tam pobolieva nema zajtra zavolat radsej dr.?
no to co som spominala ze ziadost len pol.roka plati
lusi ano mala si pravdu lebo kamoska s inej temy mi hovorila ze rok ale teraz mi doky hovoril ze sa to zmenilo tak preto a neboj tie bolesti su v norme po ivf
tak dufam kiari mala som pokoj tak okolo obedu ale teraz zase ma zacalo pobolievat,najlepsie ak sedim a mam vylozene nohy... 😉 taze idem umyt riad a vylozit nohy 😝
no presne tak...ale stale si pospim poobede,lebo to by som nevydrzala...a nic take ani doma nerobim...fakt len ak pozmyvam a jedine zajtra chcem uz konecne prezliest postelne,bolo by na case 😀
kiari nie nevolala som dokimu,je to lespie ale jedna baba mi pisala ze ej to normalne citala na nete to proste sa stahuje zväcsuje maternica 🙂
ja sa mam celkom fajn len som teraz dost zaneprazdnená aj robota aj domacnost 😝 aj teraz varím na zajtra 🙄
co fajne varis?daj typ...ja som dostala chut zajtra asi budu halusky s bryndzou 😝
zapacovanu pečenu krkovičku a dusené zemiaky k tomu na želanie mojho manželíka 😉
lusi mi sme maly od nedele pizzu domacu šampionovu tak moj muž už chce masooooo 😉 a mala som na dva dni aj kapustovu polievku všedko sme už spustošily 😀
jaaaj tak to je ine...mi sme malo mäso este tam aj trosku od nedele je..ale ja od kedy som tehu tak viac ako 2 dni to iste jedlo nezjem... 😀 😝 a dostala som chut na hal.s bryndzou...aj ked si predstavim kolko roboty je stym...
marti no ja mam rada bryndzove len je stym babracka... 😉 ale co nenarobim,kvoli teh..prizn.pre babo 😵 😀
joooj neboj budes mat urcite raz... 😉 rad radom nemozme vsetky naraz... 😉 😵

to ano lusi treba si davat pozor 🙂 no musi to vydrzat a obetovat sa pre svoje dietatko..a ozaj lusi co by ste chceli mat dievcatko alebo chlapceka? 🙂 jaaj mne by to bolo jedno..len keby to uz bolo..moj chce synacika 🙂