icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
2. mar 2010

ahojte baby,
HU HU HU..MARTI... KIARI...tvrdo pracujete? 😉
tak ja od rana makam..zacala som umyvat okná..dufam ze nebude prsat..lebo vzdy ked ich umyjem na druhy den prsíííí 😀 😀 😀

LUSINKA dufam ze je vsetko OK...myslim na teba a na drodcekov...budete v poriadku 🙂 🙂

ajush
2. mar 2010

Lusi dlho som Ťa nečítala , takže si v nemocnici.Držím palce. Nakoniec tie moje výsledky z krvi,ktoré boli pozitívne sa nakoniec pri poslednom testovaní ukázali ako negatívne.Takže idem opäť do boja.
Pozdravujem Vás,teraz je pre mňa aktuálna asi táto téma.
2 týždne dozadu som mala ET , na 10 deň som začala krvácať a aj keď HCG bolo pozitívne,včera už spadlo

silvia545
2. mar 2010

ahoj ajush,
ja som tak isto mala hcg pozitivne...potom som zacala krvacat ☹ nechcela som tomu ani verit...ale zivot je taky a my ho nezmenime 😉 musime uz len verit 😉 kedy sa chystas do dalsieho boja?a co ti povedal lekar na to ze ked si mala hcg pozitivne...myslim tym ze ci ti to vysvetlil a urobia ti este nejaké vysetrenia?lebo mne musia urobit vysetrenie krvi na zrazanlivost 🙂

lusinkaj
autor
3. mar 2010

ahojte,tak som doma 🙂 ale som unavena z tej nemocnice,nevyspata tak idem si lahnut a zajtra sa ozvem...bobacikovia su tam obaja 🙂 a ja sa musim dat do poriadku tie pec.testy su este zvysene ved za 3 dni bratia liekov sa neda aby sa znizili...tak musim brat lieky a dr.ma musi kontrolovat aby bolo vsetko ok.... 😉 🙂

krivka5
3. mar 2010

lusi...vitaj domka!uz sme mali o teba strach.dufam ze si uz v pohode?

strelka11
3. mar 2010

ahoj lusinkaj 😉 vitaj konecne doma 🙂 🙂 🙂 prajem ti aby sa ti tie pecenove hodnoty co najrychlejsie znizili a bolo vsetko OK a mohla si sa z radostou dalej tesis so svojich dvoch bobacikov 😵 😵 😵

lusinkaj
autor
3. mar 2010

dakujem vam velmi krasne kiara a strelka 😉 aj ja verim,ze bude vsteko dobre lebo uz by som to neprezila 😅

strelka11
3. mar 2010

ako sa citis lusi?.....a zistili z coho sa ti to tak zvysilo?

lusinkaj
autor
3. mar 2010

citim sa tak vselijak,som unavena dufam ze sa fajne vyspim na svojej posteli 🙂 a bude dobre....
nie v tej nemoc.mi nic nezistili len to ze su zvysene 😅

strelka11
3. mar 2010

zaujimave....a pripustili aspon ze by to mohlo byt z tych hormonov?
no najlepsia je vzdy svoja postielka,tej sa nic nevyrovna 😉 😉 😉

lusinkaj
autor
3. mar 2010

n to hej,ze moze byt z toho ale to nie v nemoc.mi povedali ale jeden dr.znamy... 😉
no tak ja uz idem do postielky,predychat to a zajtra pochodit po dr.dufam ze budem mudrejsia 😉

strelka11
3. mar 2010

len si odychni lusi,a nech to mas co najskor v poriadku papa 😉

martineluska
3. mar 2010

ahoooooooooooooooj lusi teraz som prišla k pc 😀 tak už si doma a som rada že si ok 😉 Ja som dnes bola podat žiadost v centre už teraz len čakat kedy to schvalia že vraj odkedy sa zlučily poistovne to trva dlhšie 😒 ale dufam že do aprila to príde 😅 lebo na konci aprila možem pravdepodobne začat stimulku 🙂 jaj som rada že si už tu 😀

martineluska
3. mar 2010

mužíkovi mojmu nerobily spermio že vraj až potom ked doberie lieky a už bude schvalená žiadost 🙂

kiara15
3. mar 2010

ahojte babulky no super lusi ze si uz doma len sa pekne vyspinkaj na svojej posteli aj ja ked som prisla tak som sa nemohla dospat 😉

silvy uz som ako tak fit ale este trosku soplim volako som nachladla 😉

martineluska
3. mar 2010

ahoj kiara ako sa máš?

kiara15
3. mar 2010

marti ahoj ja uz lepsie ale stale mylim na ivf ako to dopadne uz som rozhodnuta na ten september 😉

martineluska
3. mar 2010

kiara aj ja myslím na ifko aj sa celkom teším ale aj bojím -bojím 😅 dufam že tento rok bude uspešnejší pre nás všedky 🙂 ešte musíme počkat na manželov spermio v apríly a ked sa to nezlepšilo tak asi budeme musiet darcovské 😔 dufam že toho sa vyhneme aj ked moj muž je aj stým zmierený 🙂

silvia545
3. mar 2010

ahoj kocky,
lusi to som rada,ze si doma a hlavne v poriadku aj deticky 🙂 tak sa pekne vyspinkajte 🙂

kiari aj ja v poslednom case byvam stale nachladnuta ☹ cim si asi teraz davame na seba vacsi pozor..tak tym to je horsie ☹ ja tiez pokaslavam a nadchu mam 🙂

lusinkaj
autor
4. mar 2010

ahojte,ako sa mate? 😉 marti super,ze uz mas podanu ziadost tak sup nech je schvalena a hop sa do ivf... 🙂
silvi a ty kedy?kiari ty si natom ako??? 🙂

martineluska
4. mar 2010

ahoj ja sa mám celkom fajn a ked už bude schvalena žiadost tak sa budem mat ešte lebšie 😀 a ty ako?

lusinkaj
autor
4. mar 2010

neboj bude schvalene raz dva...mam sa uz dobre,len nech lieky zaberu a nech uz nie su ziadne komp.nech si uzivam tehotenstvo...skoro nic nejem mi je zle 😝 😀

martineluska
4. mar 2010

😉llusi do 12tt ti može byt zle potom už bude lepšie neboj potom si budeš tehu už len užývat 😉 😀 No že vraj dlhšie trvá schvalenie žiadosti odkedy sa spojily poistovne 😠 tak dufam že viac jak mesiac to nebude trvat 😅 na konci aprila by som chcela začat stimulku 🙂

lusinkaj
autor
4. mar 2010

tak dufam,ze to prejde... 😉 je to neprijemne 😒
no tak super,neboj bude to rychle a budes sa vytesovat....

martineluska
4. mar 2010

veru len nech sa to podarý aj nám konečne 🙂 teraz je také obdobie zas ,že každá baba je okolo mna tehotná tak ma to viac láka íst čím skor 🙂

lusinkaj
autor
4. mar 2010

verim ti....ja s atiez etsim,tak hadam bude dobre vsetko 🙂

martineluska
4. mar 2010

aj grckáš?

lusinkaj
autor
4. mar 2010

nie to nie,chvala bohu....len mi tak zle z jedla...

martineluska
4. mar 2010

idem kukat panelák 🙂 ahoj 🙂

lusinkaj
autor
4. mar 2010

papa 🙂 aj ja idem...som unavena 🙂