Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Lusi dlho som Ťa nečítala , takže si v nemocnici.Držím palce. Nakoniec tie moje výsledky z krvi,ktoré boli pozitívne sa nakoniec pri poslednom testovaní ukázali ako negatívne.Takže idem opäť do boja.
Pozdravujem Vás,teraz je pre mňa aktuálna asi táto téma.
2 týždne dozadu som mala ET , na 10 deň som začala krvácať a aj keď HCG bolo pozitívne,včera už spadlo
ahoj ajush,
ja som tak isto mala hcg pozitivne...potom som zacala krvacat ☹ nechcela som tomu ani verit...ale zivot je taky a my ho nezmenime 😉 musime uz len verit 😉 kedy sa chystas do dalsieho boja?a co ti povedal lekar na to ze ked si mala hcg pozitivne...myslim tym ze ci ti to vysvetlil a urobia ti este nejaké vysetrenia?lebo mne musia urobit vysetrenie krvi na zrazanlivost 🙂
ahojte,tak som doma 🙂 ale som unavena z tej nemocnice,nevyspata tak idem si lahnut a zajtra sa ozvem...bobacikovia su tam obaja 🙂 a ja sa musim dat do poriadku tie pec.testy su este zvysene ved za 3 dni bratia liekov sa neda aby sa znizili...tak musim brat lieky a dr.ma musi kontrolovat aby bolo vsetko ok.... 😉 🙂
lusi...vitaj domka!uz sme mali o teba strach.dufam ze si uz v pohode?
ahoj lusinkaj 😉 vitaj konecne doma 🙂 🙂 🙂 prajem ti aby sa ti tie pecenove hodnoty co najrychlejsie znizili a bolo vsetko OK a mohla si sa z radostou dalej tesis so svojich dvoch bobacikov 😵 😵 😵
dakujem vam velmi krasne kiara a strelka 😉 aj ja verim,ze bude vsteko dobre lebo uz by som to neprezila 😅
ako sa citis lusi?.....a zistili z coho sa ti to tak zvysilo?
citim sa tak vselijak,som unavena dufam ze sa fajne vyspim na svojej posteli 🙂 a bude dobre....
nie v tej nemoc.mi nic nezistili len to ze su zvysene 😅
zaujimave....a pripustili aspon ze by to mohlo byt z tych hormonov?
no najlepsia je vzdy svoja postielka,tej sa nic nevyrovna 😉 😉 😉
n to hej,ze moze byt z toho ale to nie v nemoc.mi povedali ale jeden dr.znamy... 😉
no tak ja uz idem do postielky,predychat to a zajtra pochodit po dr.dufam ze budem mudrejsia 😉
len si odychni lusi,a nech to mas co najskor v poriadku papa 😉
ahoooooooooooooooj lusi teraz som prišla k pc 😀 tak už si doma a som rada že si ok 😉 Ja som dnes bola podat žiadost v centre už teraz len čakat kedy to schvalia že vraj odkedy sa zlučily poistovne to trva dlhšie 😒 ale dufam že do aprila to príde 😅 lebo na konci aprila možem pravdepodobne začat stimulku 🙂 jaj som rada že si už tu 😀
mužíkovi mojmu nerobily spermio že vraj až potom ked doberie lieky a už bude schvalená žiadost 🙂
ahojte babulky no super lusi ze si uz doma len sa pekne vyspinkaj na svojej posteli aj ja ked som prisla tak som sa nemohla dospat 😉
silvy uz som ako tak fit ale este trosku soplim volako som nachladla 😉
ahoj kiara ako sa máš?
marti ahoj ja uz lepsie ale stale mylim na ivf ako to dopadne uz som rozhodnuta na ten september 😉
kiara aj ja myslím na ifko aj sa celkom teším ale aj bojím -bojím 😅 dufam že tento rok bude uspešnejší pre nás všedky 🙂 ešte musíme počkat na manželov spermio v apríly a ked sa to nezlepšilo tak asi budeme musiet darcovské 😔 dufam že toho sa vyhneme aj ked moj muž je aj stým zmierený 🙂
ahoj kocky,
lusi to som rada,ze si doma a hlavne v poriadku aj deticky 🙂 tak sa pekne vyspinkajte 🙂
kiari aj ja v poslednom case byvam stale nachladnuta ☹ cim si asi teraz davame na seba vacsi pozor..tak tym to je horsie ☹ ja tiez pokaslavam a nadchu mam 🙂
ahojte,ako sa mate? 😉 marti super,ze uz mas podanu ziadost tak sup nech je schvalena a hop sa do ivf... 🙂
silvi a ty kedy?kiari ty si natom ako??? 🙂
ahoj ja sa mám celkom fajn a ked už bude schvalena žiadost tak sa budem mat ešte lebšie 😀 a ty ako?
neboj bude schvalene raz dva...mam sa uz dobre,len nech lieky zaberu a nech uz nie su ziadne komp.nech si uzivam tehotenstvo...skoro nic nejem mi je zle 😝 😀
😉llusi do 12tt ti može byt zle potom už bude lepšie neboj potom si budeš tehu už len užývat 😉 😀 No že vraj dlhšie trvá schvalenie žiadosti odkedy sa spojily poistovne 😠 tak dufam že viac jak mesiac to nebude trvat 😅 na konci aprila by som chcela začat stimulku 🙂
tak dufam,ze to prejde... 😉 je to neprijemne 😒
no tak super,neboj bude to rychle a budes sa vytesovat....
veru len nech sa to podarý aj nám konečne 🙂 teraz je také obdobie zas ,že každá baba je okolo mna tehotná tak ma to viac láka íst čím skor 🙂
verim ti....ja s atiez etsim,tak hadam bude dobre vsetko 🙂
aj grckáš?
nie to nie,chvala bohu....len mi tak zle z jedla...
idem kukat panelák 🙂 ahoj 🙂
papa 🙂 aj ja idem...som unavena 🙂

ahojte baby,
HU HU HU..MARTI... KIARI...tvrdo pracujete? 😉
tak ja od rana makam..zacala som umyvat okná..dufam ze nebude prsat..lebo vzdy ked ich umyjem na druhy den prsíííí 😀 😀 😀
LUSINKA dufam ze je vsetko OK...myslim na teba a na drodcekov...budete v poriadku 🙂 🙂