Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
veru lusi uz aby bolo teplucko,lebo tato zima nejako dlho trva 🙂
megy,ty potvorka...takto sa nam vyhybas prace 😀 😀 😀 neboj megy,ked budeme tehule,tak aj ty si budes snami takto vykecavat 😉 uz aby to bolo 😉 jaaaj,neviem ozaj sa nejako viac tesim na 2 ivf,,,ako na to prve 😉 zeby to nieco znamenalo? 😀
silvi veru nech je teplo...tesim sa na leto,dufam ze si budem uzivat 😎
aj ja som sa tesila na 2ivf a pozri 🙂 😵
ahoj holky,
já dnes byla na konzultaci. jestli chci dalšího drobečka,tak musím na 4.IVF. Ty peníze,co nám řekli,jsou fakt velké. Probereme to doma a když se shodneme,tak do toho půjdeme cca květen-červen.
slunicko kolko to vychadza ako samoplatca??drzim ti prsty
39tis + léky.
když si zvolím obyčejné injekce a merilon nebo jak se to jmenuje,nevím. tak cca 15tis jěště za léky.
takže jsme cca na 55tis.
sluníčko, je to naozaj veľa peňazí, my sme boli ako samoplatcovia v Prahe a teraz máme ešte jeden pokus na Slovensku cez poisťovňu, ideme do toho tiež 4-krát ale asi až v auguste 😉 ale ak by sa podarilo tak to stojí za to 😉 🙂,
silvi, to je fakt dobré znamenie, že sa tešíš, ja sa tiež už neviem dočkať ale ešte si najskôr užijem tie 4 týždne 😀 😀 😀 😀 už aby sme boli tehule 😉
lusi, ja ti verím, že to nie je jednoduché ☹ keď si pomyslím ako mi je blbo len keď mi niečo nesadne a keď mi bude takto tri mesiace..... 😝 veď ty namiesto aby si priberala tak ešte schudneš
zachvíľku mám padla, huráááá 🙂
slunicko tak to je fakt velmi vela,velka palka.... 😅
megy a kde ty pracujes ked tak dlho??
lusi, na sociálnej poisťovni, neverila by si, obyčajná úradnícka krysa a musí mať takúto pracovnú dobu 😠 , ale našťastie nie každý deň, ale asi nám to nejak upravia, veď toto je nenormálne 😒
aha,tak to by som nepovedala ze na socialke takto robia dlho...ale asi je to tym ze nie kazdy den...
ahoj slunicko,tak to mi je velmi luto ☹ je to fakt dost penazi 😠 preco prave my musime mat taketo problemy ☹ je vela zien,ktore si ani nezasluzia byt matkami a my sa musime takto trapit 😉
lusi,dufam ze dopadnem tak isto ako ty 🙂
megy tak si uzivaj tie 4 tyzdne...chcela by som ta vidiet ako budes po nich vyzerat 😀 😀 😀 daj foto 😀 😀 😀 veru uz aby sme boli tehulky 🙂
silvi neboj dopadnes....min.dve ti prajem kedze tiez na nich dlhooooooo uz cakas trosku som lezala na gauci... 😵
konečne doma, tieto dlhé dni nenávidím 😠 ja už musím na materskú ☹
verim ti megy zeby si uz najradsej isla na matersku.... 🙂 kolko mate rokov?
joj lusi, už 36 ☹ , už sme skoro za zenitom, nechcem kočíkovať ako stará babka 😒 to sa bude potom každý pozerať, že či som tomu malému mama alebo babička 😠
lusi ty si ale prajna? 😉 pametas sa ked som ti hovorila ze budes mat dvojicky a ty stale nie...nie...len jedno 😀 vyslo mi to coooo 😀 😀 😀 lusi aj keby boli dve...tak radsej ako ani jedno 😉 ty ich uz mas jednym vrzom ako sa hovoríííííí 😀
megy ako to ved mi sme v najlepsom veku 😉 zober si take celebrity,kolko maju rokov a maju este len prve dieta 😉 tak my sme potom take celebritky 😀
jedna zena z nasej dediny ma 48 rokov a minuly rok v decembri porodila zdrave dietatko...tehotenstvo mala bezproblemove 🙂 takze my si to mozeme dovolit este mame pekny vek 😉 no ale keby som mala uz tolko ako ona,tak neviem neviem ci by som sa nato dala 😀 😀
megy nevadi..jasne je to vek niekto uz ma aj 10 rocne deti...ale pride cas ja na teba...
silvi jasne,tak to byva uz s ami to stalo vela krat to co nechcem budme mat... 😀
silvi, jasne my sme ako celebrity 😀 raz keď som ešte učila na učňáku tak sme sa presne s jednou kolegyňou na tom to smiali, že budeme mať deti tak neskoro a budeme ako celebrity a keď nás počul kolega, tak len sucho skonštatoval: no ste vy celebrity celé v r..i 😀 tak aby som tak nedopadla 😀
tak baby osprchovana...manzela vyprevadit na nocnu a ja idem do postele...nieco precitam a hadam zaspim... 😉
prajem dobru nocku 😔 krasne snicky 🙂
Dobre ranko 😉
ja koncim aj zacinam den? 😀 tak idem sa nieco napapat a idem trosku na navstevu ale len tak na hodinku tu nedaleko ku kamoske...trosku poklebetit...manzel spi po nocnej tak co budem robit... 😀
u nas snezi strasne nieco...uz by to mohlo prestat.... 😠
Dobré ránko 😉
ja už zasa v práci, každý je tu nervózny po včerajšku 😠 aj u nás sneží 😠 už sa neviem dočkať kedy bude leto, milujem leto 😉 🙂
tak pekný dník 😉
lusi ty si ako také slniečko, večer nám tu zapadáš a ráno vychádzaš ako prvá 😉 🙂
megy 😀 😀 no veru ja vecer skoro odkvecnem...a rano som skoro hore... 😀
ale idem sa najest uz konecne a pojdem sa obliest...neznasam zimu 😅
ani ja zimu nemusím, ale dnes ma psík zobudil o 04:15 😠 a že chce ísť von, tak som s ňou musela do toho snehu a drahý zatiaľ chystal raňajky, tak sme si moc nepospali 🙄
tak to ti nezavidim...a byvas v byte?
tak ja som najedena len tak trosku,lebo som si robila hrianky ale malo chleba som mala este by som zjedla.. 😀
bývame na byte, mohli by sme aj s rodičmi na chalupe, už ju nanás aj prepísali, ale zatiaľ nám je takto fajn 🙂 robíme si ako chceme a nikto nám do toho nekecá 😉
tak treba ísť na nákup až nie sú drobci hladní 😉
ahojte kocky moje,
tak dcera v skole,drahy v praci...kava vypita 😉 aj u nas snezíííííí...nervy moje 😠 pojdem do obchodu...nieco uvarit...troska popratat 😉 nemam chut ist ani von do toho pocasia 😒 rano pozeram cez okno ci este snivam 😀 snezííííí 😠 no nasadnem na mojho dvojkolesoveho tatosa a sup ho do obchodu 😉 dufam,ze nedostanem smyk 😀 😀 😀
joooj megy ty tak skoro hore,,,ja som sa vtedy este len obracala na druhu stranu 😀 😀 😀
lusi prajem pekne klabosenie u kamosky 🙂
pojdeme na nakup s manzelom ak vstane po nocnej ....ja pojdem o chvilu ku kamoske trosku pokecat a potom pridem...dnes zase dlhoooo robis?
Dobré ránko silvi, ja skoro hore, ale už zasa zaspávam 😔
lusi, dnes som len do 14:00, tak to tu nejak vydržím 😉 idem makať až mi to rýchlo ubehne 😉
silvi dvojkolesovy tatos?bicykel?nebojis sa ze spadnes.... 😀
tak som oblecena...idem do tej zimy sa trosku vyvetrat a poklebetit...uz mi to padne 😀
megy a tebe nech to rychle ubehne.... 😉
tak obedik sa varíííí 😉 masko na smotane,sampiony a cestoviny 😉
lusi ano jazdim na bicykly 😀 veru sa aj bojim...ale co mam robit..obchody mame daleko...my byvame skoro na konci dediny,,,tak musim slapat az do dediny,kde su vsetky obchody,blizko nas nic nieje,,,jedine bar 😀
megy tak dnes mas kratky den 😉 tak nech ti to ubehne 😉

megynka premysli si dvakrat co povies 😀 vracanie nieje vobec dobre,aj ked nevracam ani nechcem...ale ta tazoba na zaludku je strasna...dnes poobede som len na suchych rozkach.... 😀 😅
takto som si to nepredstavovala.... 😠