icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
10. mar 2010

megynka premysli si dvakrat co povies 😀 vracanie nieje vobec dobre,aj ked nevracam ani nechcem...ale ta tazoba na zaludku je strasna...dnes poobede som len na suchych rozkach.... 😀 😅
takto som si to nepredstavovala.... 😠

silvia545
10. mar 2010

veru lusi uz aby bolo teplucko,lebo tato zima nejako dlho trva 🙂

megy,ty potvorka...takto sa nam vyhybas prace 😀 😀 😀 neboj megy,ked budeme tehule,tak aj ty si budes snami takto vykecavat 😉 uz aby to bolo 😉 jaaaj,neviem ozaj sa nejako viac tesim na 2 ivf,,,ako na to prve 😉 zeby to nieco znamenalo? 😀

lusinkaj
autor
10. mar 2010

silvi veru nech je teplo...tesim sa na leto,dufam ze si budem uzivat 😎
aj ja som sa tesila na 2ivf a pozri 🙂 😵

sslunicko
10. mar 2010

ahoj holky,
já dnes byla na konzultaci. jestli chci dalšího drobečka,tak musím na 4.IVF. Ty peníze,co nám řekli,jsou fakt velké. Probereme to doma a když se shodneme,tak do toho půjdeme cca květen-červen.

lusinkaj
autor
10. mar 2010

slunicko kolko to vychadza ako samoplatca??drzim ti prsty

sslunicko
10. mar 2010

39tis + léky.
když si zvolím obyčejné injekce a merilon nebo jak se to jmenuje,nevím. tak cca 15tis jěště za léky.
takže jsme cca na 55tis.

megynka
10. mar 2010

sluníčko, je to naozaj veľa peňazí, my sme boli ako samoplatcovia v Prahe a teraz máme ešte jeden pokus na Slovensku cez poisťovňu, ideme do toho tiež 4-krát ale asi až v auguste 😉 ale ak by sa podarilo tak to stojí za to 😉 🙂,

silvi, to je fakt dobré znamenie, že sa tešíš, ja sa tiež už neviem dočkať ale ešte si najskôr užijem tie 4 týždne 😀 😀 😀 😀 už aby sme boli tehule 😉

lusi, ja ti verím, že to nie je jednoduché ☹ keď si pomyslím ako mi je blbo len keď mi niečo nesadne a keď mi bude takto tri mesiace..... 😝 veď ty namiesto aby si priberala tak ešte schudneš
zachvíľku mám padla, huráááá 🙂

lusinkaj
autor
10. mar 2010

slunicko tak to je fakt velmi vela,velka palka.... 😅
megy a kde ty pracujes ked tak dlho??

megynka
10. mar 2010

lusi, na sociálnej poisťovni, neverila by si, obyčajná úradnícka krysa a musí mať takúto pracovnú dobu 😠 , ale našťastie nie každý deň, ale asi nám to nejak upravia, veď toto je nenormálne 😒

lusinkaj
autor
10. mar 2010

aha,tak to by som nepovedala ze na socialke takto robia dlho...ale asi je to tym ze nie kazdy den...

silvia545
10. mar 2010

ahoj slunicko,tak to mi je velmi luto ☹ je to fakt dost penazi 😠 preco prave my musime mat taketo problemy ☹ je vela zien,ktore si ani nezasluzia byt matkami a my sa musime takto trapit 😉

lusi,dufam ze dopadnem tak isto ako ty 🙂

megy tak si uzivaj tie 4 tyzdne...chcela by som ta vidiet ako budes po nich vyzerat 😀 😀 😀 daj foto 😀 😀 😀 veru uz aby sme boli tehulky 🙂

lusinkaj
autor
10. mar 2010

silvi neboj dopadnes....min.dve ti prajem kedze tiez na nich dlhooooooo uz cakas trosku som lezala na gauci... 😵

megynka
10. mar 2010

konečne doma, tieto dlhé dni nenávidím 😠 ja už musím na materskú ☹

lusinkaj
autor
10. mar 2010

verim ti megy zeby si uz najradsej isla na matersku.... 🙂 kolko mate rokov?

megynka
10. mar 2010

joj lusi, už 36 ☹ , už sme skoro za zenitom, nechcem kočíkovať ako stará babka 😒 to sa bude potom každý pozerať, že či som tomu malému mama alebo babička 😠

silvia545
10. mar 2010

lusi ty si ale prajna? 😉 pametas sa ked som ti hovorila ze budes mat dvojicky a ty stale nie...nie...len jedno 😀 vyslo mi to coooo 😀 😀 😀 lusi aj keby boli dve...tak radsej ako ani jedno 😉 ty ich uz mas jednym vrzom ako sa hovoríííííí 😀

megy ako to ved mi sme v najlepsom veku 😉 zober si take celebrity,kolko maju rokov a maju este len prve dieta 😉 tak my sme potom take celebritky 😀
jedna zena z nasej dediny ma 48 rokov a minuly rok v decembri porodila zdrave dietatko...tehotenstvo mala bezproblemove 🙂 takze my si to mozeme dovolit este mame pekny vek 😉 no ale keby som mala uz tolko ako ona,tak neviem neviem ci by som sa nato dala 😀 😀

lusinkaj
autor
10. mar 2010

megy nevadi..jasne je to vek niekto uz ma aj 10 rocne deti...ale pride cas ja na teba...
silvi jasne,tak to byva uz s ami to stalo vela krat to co nechcem budme mat... 😀

megynka
10. mar 2010

silvi, jasne my sme ako celebrity 😀 raz keď som ešte učila na učňáku tak sme sa presne s jednou kolegyňou na tom to smiali, že budeme mať deti tak neskoro a budeme ako celebrity a keď nás počul kolega, tak len sucho skonštatoval: no ste vy celebrity celé v r..i 😀 tak aby som tak nedopadla 😀

lusinkaj
autor
10. mar 2010

tak baby osprchovana...manzela vyprevadit na nocnu a ja idem do postele...nieco precitam a hadam zaspim... 😉
prajem dobru nocku 😔 krasne snicky 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

Dobre ranko 😉
ja koncim aj zacinam den? 😀 tak idem sa nieco napapat a idem trosku na navstevu ale len tak na hodinku tu nedaleko ku kamoske...trosku poklebetit...manzel spi po nocnej tak co budem robit... 😀
u nas snezi strasne nieco...uz by to mohlo prestat.... 😠

megynka
11. mar 2010

Dobré ránko 😉
ja už zasa v práci, každý je tu nervózny po včerajšku 😠 aj u nás sneží 😠 už sa neviem dočkať kedy bude leto, milujem leto 😉 🙂
tak pekný dník 😉
lusi ty si ako také slniečko, večer nám tu zapadáš a ráno vychádzaš ako prvá 😉 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

megy 😀 😀 no veru ja vecer skoro odkvecnem...a rano som skoro hore... 😀
ale idem sa najest uz konecne a pojdem sa obliest...neznasam zimu 😅

megynka
11. mar 2010

ani ja zimu nemusím, ale dnes ma psík zobudil o 04:15 😠 a že chce ísť von, tak som s ňou musela do toho snehu a drahý zatiaľ chystal raňajky, tak sme si moc nepospali 🙄

lusinkaj
autor
11. mar 2010

tak to ti nezavidim...a byvas v byte?
tak ja som najedena len tak trosku,lebo som si robila hrianky ale malo chleba som mala este by som zjedla.. 😀

megynka
11. mar 2010

bývame na byte, mohli by sme aj s rodičmi na chalupe, už ju nanás aj prepísali, ale zatiaľ nám je takto fajn 🙂 robíme si ako chceme a nikto nám do toho nekecá 😉
tak treba ísť na nákup až nie sú drobci hladní 😉

silvia545
11. mar 2010

ahojte kocky moje,
tak dcera v skole,drahy v praci...kava vypita 😉 aj u nas snezíííííí...nervy moje 😠 pojdem do obchodu...nieco uvarit...troska popratat 😉 nemam chut ist ani von do toho pocasia 😒 rano pozeram cez okno ci este snivam 😀 snezííííí 😠 no nasadnem na mojho dvojkolesoveho tatosa a sup ho do obchodu 😉 dufam,ze nedostanem smyk 😀 😀 😀

joooj megy ty tak skoro hore,,,ja som sa vtedy este len obracala na druhu stranu 😀 😀 😀

lusi prajem pekne klabosenie u kamosky 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

pojdeme na nakup s manzelom ak vstane po nocnej ....ja pojdem o chvilu ku kamoske trosku pokecat a potom pridem...dnes zase dlhoooo robis?

megynka
11. mar 2010

Dobré ránko silvi, ja skoro hore, ale už zasa zaspávam 😔
lusi, dnes som len do 14:00, tak to tu nejak vydržím 😉 idem makať až mi to rýchlo ubehne 😉

lusinkaj
autor
11. mar 2010

silvi dvojkolesovy tatos?bicykel?nebojis sa ze spadnes.... 😀
tak som oblecena...idem do tej zimy sa trosku vyvetrat a poklebetit...uz mi to padne 😀
megy a tebe nech to rychle ubehne.... 😉

silvia545
11. mar 2010

tak obedik sa varíííí 😉 masko na smotane,sampiony a cestoviny 😉

lusi ano jazdim na bicykly 😀 veru sa aj bojim...ale co mam robit..obchody mame daleko...my byvame skoro na konci dediny,,,tak musim slapat az do dediny,kde su vsetky obchody,blizko nas nic nieje,,,jedine bar 😀

megy tak dnes mas kratky den 😉 tak nech ti to ubehne 😉