icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
12. mar 2010

megy no to som si teda uzivala 😀 drahy aj s kamosom nieco robili na pc...tak som bola mimo 😠 to by uz bola pekna dovolenka za tie peniaze...a este sme neratali ani cestu...kolko nas to vyslo 😉 teraz ma vo ferticente bude stat asi 300 eur..je to velky rozdiel oproti gyn fivu 😉 no ta lusi sa mi nejako nezda 😲 ved od rana nedala osebe vediet a ani nepisala,ze sa niekam chysta...mam o nu vazne strach ☹

silvia545
12. mar 2010

megy idem kuk panelak 😉 tak ti prajem pekny vecer a dobru nocku 😉 zajtra sa ohlasim 😉 no co je s tou lusi uz mam taku nervozitu,ze sa jej nieco stalo ☹ dufam ze je v poriadku aj s drobcekami 😉

megynka
13. mar 2010

dobré ránko 🙂
ja sa dnes chystám do školy,strašne sa mi nechce ☹ takže sa tam zdržím len chvíľku, potom na chvíľku pôjdem asi kuknúť tú kámošku čo bola na kyretáži ☹
silvi aj mňa už všeličo napadá, fakt dúfam, že je lusi aj s malými ok 😉 ale ak sa neozve ani dnes, tak neviem 😨
mne je už týždeň zle, vo štvrtok som mala dostať ms a už tretí deň sa mi len rozbieha, len tak aby sa nepovedalo, ešte nikdy som to takto nemala, asi mám fakt rozhádzané hormóny, povedala mi to aj tá pani v ZA 😉 🙂
ale cítim sa stráááááášne unavená, len by som spala,tlak mám asi na nule 😔
prajem vám pekný víkend 😉 🙂 aj keď počasie nie je nič moc 😠

lusinkaj
autor
13. mar 2010

Krasnu sobotu...vsetko je dobre,nebojte sa.... 🙂 😉 drobci krasne rastu...maju 24 mm.som v 10tt,mam vytuzenu teho.knizku 🙂 😵 😵 🙂 pec.testy trosku klesli taze si myslim,ze ak budem dlhsie brat tie lieky bude dobreeeee...ale mam vym.listky na hematologiu,gastroenterl.a uvidime co oni povedia,mozno daju aj ine lieky a bude ste lepsie...
inak baby sok,pre nas....su to dvojvajecne dvojicky 🙂 😉 su samostatne,maju vsetko same...taze jedno mi nemohli dat,aj keby neviem co bolo....lebo z jedneho emb.su len jednova. 😒
vcera som sa neozyvala,nemala som naladu,lebo otec je v nemocnici....tak som tu neprisla,boli sme prec... ☹

silvia545
13. mar 2010

ahojte baby,prajem krasny vikend,
lusi ty potvorka 😀 taky strach som uz mala o teba 😉 som rada ze si ok...aj drobci 🙂 lusi tak to je aj sok pre mna 😲 nemohli ti dat jedno to mas pravdu,ale ako to mohol teda ten dr povedat,ze ti dali len jedno 😉 mala by si sa ho na to opytat,co ti na to povie 😉 to je miu luto ze otec je v nemocnici a co sa stalo 😉

megy aj mne tak meskali mala som dostat minulu sobotu a dostala som to v stredu 😉 to uz nejako dlho trva 😉 tak pekne studuj 🙂

lusinkaj
autor
13. mar 2010

silvi nono kolko krat pridem od dr.domov same prekvapko prinesiem 😉 😀
jasne,v pondelok hned volam do centra sa spytam dr.ako je to mozne ze z jedneho emb.su dvojvajecne nedava to logiku 😀 😅 😅

silvia545
13. mar 2010

lusi to mas pravdu...vzdy prinesies nejake prekvapko 😉 nieze o mesiac nam povies ze nie su dve ale tri 😀 😀 😀 to by bol uz riadny sok...to ti poviem 😲 som zvedava co ti na to dr povie 😉 tak sa mi zda ze ony si tam robia co chcu 😉

martineluska
13. mar 2010

ahojte baby so len na skok lebo idem do roboty 😝 ako sa máte? lusi určite ti vložil len jedno a druhe máš prirodzene že vraj aj take sa stáva proste ty si náš zázrak 😀 večer pridem dufam 😅 ahojte 🙂 😉

lusinkaj
autor
13. mar 2010

nie u nas nieje sanca mat prirodzenou cestou,ale nebudem to tu rozoberat preco mi to vieme s manzelom taze zazrak sa stat nemohol.... 😉 a po dalsie nesexovali sme 😉
tak idme uz pratat lebo tu nic neurobim.... 😀

megynka
13. mar 2010

ahojte ,
tak som doma zo školy, do školy ma doviezol manžel a domov som musela vlakom, lebo ho zasa volali do práce 😠 moje nervy, zas mám na starosti našu labrošku celý deň ☹ už mám z nej totálne vyťahanú ruku 😠
lusi tak som aj ja rada, že ste v poriadku 😉 dúfam,že čoskoro bude v poriadku aj tvoj otec 😉 tak tie vaše dvojičky bude jedna veľká záhada 😉 🙂
silvi, už to prišlo ☹ je mi nanič, bolí brucho,ledva som sa dotrepala z tej školy domov ☹
idem si uvariť kávu a trošku si asi schrupnem 😉 🙂

lusinkaj
autor
13. mar 2010

megy ....ano aj ja verim,ze bude dobre 🙂 a tie nase dvojicky veri zazrak 🙂 som zvedava co povie dr.v centre mu zavolam a sa spytam... 😉
tak si odychni nic nerob...ja uz mam vsteko porobene,naobedujeme sa a odych...potom pojdem do sprchy a pekná sobota za nami 🙂

megynka
14. mar 2010

dobré ránko 😉
vonku škaredo 😖 ja mám po včerajšku pravú ruku dlhšiu 😀 naša labroška mi dala zabrať, nemôžem s ňou ani hýbať 😠 a dnes som vynechala školu, nechcelo sa mi, tak si dnes aspoň trošku oddýchnem 😉 🙂 ani variť sa minechce, asi to nechám na drahého 😉 nech sa realizuje 😀 po obede ideme so psom na cvičák, teda ak nebude veľmi pršať 😠 alebo snežiť 😠 alebo čo sa to tak vlastne robí 😠
a vy ako? želám krásnu nedeľnú pohodu 😉 🙂

lusinkaj
autor
14. mar 2010

Dobre ranko 🙂 tak ja som napapana,zacinam varit obedik,manzel v praci tak som sama.... 😉
u nas vecer snezilo,teraz sa vsetko topi ale vykuklo slniecko 🙂 😉

silvia545
14. mar 2010

ahojte kocky,prajem krasnu nedelu,
tak vcera som mala perny den...bola som u sestranici a domov sme prisli o pol 9 vecer 🙂
co dobreho varite?ja segenin 😉
lusi jasna vec...ved ty vies sama ci sa to da alebo nie 😉 podla mna ti museli vlozit dve...som zvedava ako ti to vysvetlia 😉 ani umna by sa taky zazrak nestal.lebo mi tiez prirodzene nemozeme 😉

megy tak dnes si ruku vymen...aby si ich mala rovnako dlhe 😀 😀 😀 ty sa mas muzik uvari 😉 a co dobreho? 😉

lusinkaj
autor
14. mar 2010

silvi ahoooooooj 🙂 krasnu nedelu aj tebe....ja robim cervenu kapusticku,knedlik a k tomu mäsko som dala upiect do rury....paradj.polievku lebo slepacia uz mi ide hore krkom 😀
presne tak,mi vieme ze tak sa u nas zazrak nemohol stat.... 🙂

megynka
14. mar 2010

silvi, manžel robí restovanú pečeň a slepačiu polievku, ja nič 🙂 dúfam,že mi dá najesť 😀

lusinkaj
autor
14. mar 2010

ja mam rada pecienku s ryzou,mnam....ale som pocula ze v tehotenstve sa nema jest?

silvia545
14. mar 2010

baby tak varite fajn obedy 😉 neviem ci sa najprv nezastavim na obed u megy a veceru si dam u lusi 😀
lusi a preco by sa nemala jest v tehotenstve...o tom som este nepocula 😉

lusinkaj
autor
14. mar 2010

silvi ja ked som bola v nemocke tak jedna baba na izbe vravela zeby v tehotenstve sa nemala jest pecen...ale preco neviem??? 😅

martineluska
14. mar 2010

ahojte tak dnes mám už konečne pokoj obedík sa varí upratane mám a manžel bude po obede kukat formulu tak bude pokoj 😀 dnes mi leze von herpes 😠 ma to hnevá. ako sa máte? budeme mat na obed špíziky a kuraciu polievku. a že vraj sa nemože v tehu papat pečen to viem aj ja len neviem že prečo 😕 😅

martineluska
14. mar 2010

inak dobru chut k obedu 😉

lusinkaj
autor
14. mar 2010

tak ja som uz napapana...fajnotku som navarila 🙂 😵 trosku odychnem,pojdem sa obliest kmotra ma vytiahla ist s nou aj s malym do obch.centra chce mu kupit botasky tak idem trosku,manzel v praci a potom pridem s nim domov... 😉
marti ahooooooooooooooj 🙂 no tak ja som bola prekvapena,ze sa nesmie....bohvie co sa este nesmie a mi to jeme

silvia545
14. mar 2010

tak my sme uz tiez napapany 😉 riad umyty..upratane a teraz veget 😉 lusi urcite sa pokukas aj po nejakom obleceny pre drobcekov...uz si si nieco aj pokupila? 🙂 alebo mas este chvilku cas 😉

megy ty sa nehlasis..tak urcite ti manzel nedal najest 😀 😀 😀

marti take spizy by som aj brala 😀 dala si dobry typ 😉

martineluska
14. mar 2010

no tak sme už napapany do popukania 😀 lusi pekné nakupovanie potom napíš čo si kupila 🙂 silvi ahoj 😉

martineluska
14. mar 2010

megynka dostala si obed? u nas teraz fičí formula tak nemožem ani dýchat moj mm je maniak rozpráva sa z tevkov 😅

martineluska
14. mar 2010

z telkov som chcela napísat 😅

megynka
14. mar 2010

ahojte, dal mi najesť 🙂 už sme boli aj vonku so psom 🙂 a teraz si užijem božský kľud,manžel ide na cvičák, ja som sa rozhodla, že ostanem doma a užijem si dve hodinky pohody 😉 tak si teraz musím zapamätať , že keď budem tehotná, tak žiadnu pečeň! radšej si to asi zapíšem 😉
baby ja mám taký pocit, že keď budem tehotná tak sa budem báť aj najesť aj chodiť aj na WC ísť, aby sa niečo nestalo, ja budem asi hrozná 😅

megynka
14. mar 2010

babenky, ja už by som tak chcela kupovať detské vecičky ☹ , hrozne rada pletiem ale akosi na to nemám čas, ale už mi tak šibe že si asi začnem robiť výbavičku 😉 🙂 zasa ma to akosi chytá 😅
joj začalo pršať, bojím sa , že sa manžel vráti z cvičáku a bude po kľude 😀 ešte že teraz nemáme sexovať 😀 😀 si predstavte, že som ešte nemala kedy vypísať tie papiere na adopciu, ale v pondelak ideme volať tej pani do Trenčína, a hádam keď sa u nej objednáme tak už tie papiere vypíšeme a donesieme jej ich 😉 🙂

martineluska
14. mar 2010

megynka podate papiere na adopciu začneš pliest výbavičku a potom bábo príde samo 😀 ked to nebudeš čakat 😅

megynka
14. mar 2010

marti, bodaj by si mala pravdu 🙂 všetci mi to tak hovoria, ale ja to už prirodzenou cestou nečakám, to je už hrozne dávno, keď som každý mesiac dúfala, že mi to nepríde, teraz ma to už ani nenapadne, ale spolieham sa na to že konečne sa podarí IVF 😉 🙂 no ale aj zázraky sa dejú 😉