Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
tak ja mam nepravidelny mc,som mala zlu stitku...ale u na sje skor muz spg....taze preto ivf 🙂
lusi: ja mám zase menzes, ako hodinky...presne na 28 deň....všetko mám ok, len vidíš, tie vajcovody ☹ ☹
ahojte baby, tak ste sa dnes rozkecali, ale vám je, ja si dávam v práci prestávku a varím kávičku a trošku som počítala, aké dnes máte problémy 😀 😀 😀 ja mám len jeden a to tu sedieť do 18:00 😠 bože dúfam, že od 1.4. nám tú pracovnú dobu nejak rozumne upravia 😉 🙂
tuzim...tak to je kazdy nieco ine....neviem ci je niekto co nema problem,len niekomu sa podrai prir.a pritom mozno tiez nieco ma....to tak isto ako mne dr.v centre povedal,ze on nevidi ziaden problem u mna len štastie 🙂
megy,ahooooj
tužimpobabatku a kedy začínaš stimulku 😉
silvi nám sa už blíži pohovor, tešíme sa 😉 🙂 ja teda neskutočne, musím si ísť popísať otázky lebo sa na nič nespýtam, ja som taký moták, v tom momente keď sa ma spýtajú máte nejaké otázky? ja že nie...všetko jasné jak keby som mala zatmenie mozgu a rozsvieti sa mi až doma 😀 ale teraz sa pripravím 😉
lusi, drobci poslúchajú? už ti tuším ani nebýva tak často ťažko 😉 🙂
Ahoj holky, pokud se vám stejně jako mě nelíbí název Nedobrovolná bezdětnost, tak můžete hlasovat o novém názvu v sekci Modrý koník, diskuse Název skupiny "Nedobrovolná bezdětnost". Samozřejmě napište i pokud se vám název líbí.
🙂
megy: pichám si druhý týžden diphereline 😉
megy no uz je to ovela lepsie,aj ked mne nebolo od zaciatku zle...len par tyzdne ale bolo to strasne...tak hadam,uz nebude nikdy 😀
nedalo sa mi pripojit,zase nieco robili asi,pozbierala som pradlo z balkona a idem sa pustit do zehlenia 🙂
pootm urobim puding som dostala chut 🙂
joj ani ja som sa sem nemohla dostať 😉
tuzimpobabatku, tak sa ti to už blíži 😉 držím palec a uvidíš pribudne ďalšia tehuľka 😉
potom silvi a ja a ostatné a lusi nám všetkým bude dávať rady 😉 už sa teším 🙂
lusi si oddýchni, zasa nejak moc pracuješ 😉
megy ale co si vobec nepracujem,ved od rana som na nete,jedine teraz som uz dozehlila to bola len taka rychlovka 😉
idem zjest polievku a urobit puding a to je sjo 😉
tak dobrú chuť 😉 mňa čaká večer žehlenie 😒 ale tiež z toho urobím rýchlovku 😀
tak aj som urobila poriadnu rychlovku.... 😀 zbytocne sa tym zatazovat.... 😀
máš pravdu, zasa to bude pokrčené a špinavé 😀 a stále to isté dookola 😉
tak pradlo vyvesene,,,slnieko nam vykuklo,,,tak som ho vyvesala von 🙂 pokukovala som po zahradke,,bolo by treba jeden stromcek zostrihat 😉 ale musim sa setrit na vecer 😀
ahoooooooj megy,,,tak ja som tiez taky motak 😀 predtym plno otazok a ked k tomu pride tak hlava duta 😀 a uz ju mam aj teraz a to este neni piatok 😀 😀 😀
pradlo uz dlho nezehlim,,,iba nutne 😀
presne tak 😀 na zaciatku som si dala na tom zalezat,ale teraz uz nie 😀
megynka: ďakujem, dúfam,že otehotniem ako sa hovorí na šupáka 😀 😀
tak puding hotovy 😉 cca hodinka pride manzel a idem sa obj.na ten 3D utz som zvedava co povedia.... 😉
tak silvi, ty už po záhradke nepokukuj 😀 kým ťa chrbát neprestane bolieť 😉 no my ideme vo štvrtok tak sme mali sexík včera 😅 a otázky si pekne napíšeme aby sme na nič nezabudli 😀 😉
lusi, som zvedavá čo povieš na ten utz, to musí byť krása vidieť to mimčo ešte v brušku, ak sa toho dočkám tak budem u lekára asi vždy buliť jak malá 😉 🙂
megy tak nato sa velmi tesim...len som zvedava kedy ma objednaju... 😉
Tak som uz spät...ale nastvana 😠 na stranke na nete maju ze ordinuju od 15 do 18 tak preto som dnes isla poobede lebo aj tak by som tam netrafila,tak akurat manzel prisiel z prace...sestricka u mojho gyn.mi povedala ze nech tam idem osobne a tak sa objednam,ze oni ani nedvihaju tel.tak som posluchla.....
taze dnes som nic nevybavila nikto tam nebol....taze opisala som si cisla z dveri na pev.lin.a zajtra tam budem volat od rana pokial nikto nezdvihne dufam,ze sa dovolam a obj. 😒
lusi, by ma porazilo,tak budúce maminy takto ťahajú hore dole zbytočne 😠
megy ved ja som taka nastvana,kazu ti tam ist osobne a jooooooj....ale dufam,ze zajtra mi niekto dvihne
tak držím palce aby sa to zajtra podarilo 😉 🙂 hádam len budú zdvíhať tie telefóny, to by už bola drzosť keby nie 😠
tak verim,ze budu mam na pevnu lin.tak hadam... 😒
baby zahradka mi nedala pokoj,,,stromcek ostrihany 😀 aj tie ktore som nemala v plane 😀 uz nic nerobim 😉 spravim si caj a veget 😉
megy ty dnes nejako poctivo pracujes 😀 😀 😀
lusi no mna by asi porazilo 😠
silvi ja som si aj myslela že si v záhradke keď si nebola tu 😀 ťa zlákalo to slniečko 😉 ja už nevládzem, veˇdto nie je normálne aby som 10 hodín v kuse čumela do PC a makala 😠
silvi vrav mi daco...ale sa kludnim,dufam ze zajtra sa dovolam a objednam 😒
baby ja asi dostanem infarkt 😠 pradlo co som dnes oprala...zajtra mozem znova ho dat prat 😠 urobila som si caj a isla som zvesit pradlo a mna skoro porazilo 😲 sused co byva o dva domy dalej palil zelinu alebo co to bolo a vsetok dym isiel az k nam na moje pradlo 😠 take nervy co mam 😠 ja mu asi podpalim dom 😀 😀 😀 este aj ja som z toho dymu ako klobasa vyudena 😀
jaaaj silvia tak to dokaze poriadne nastvat 😠 ...
baby, co mate KET za sebou a mali ste zamrazenych viacej embryjok tak oni ich rozmrazuju vsetky pre KET-e alebo len po jednom?

presne tak,ja som si to iste vravela,keby som mala aspon jedno...tak ivf nikdy...ale kedze sa nam nepodarilo,tak muselo nasledovat ivf a to nam pan boh doprial dve....ale radsej ako ani jedno 🙂 😉