icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
22. mar 2010

silvi tak dnes je uzasny den 😀 mna by asi roztrhlo 😠
maryah ja som bola na ket,ale neviem ako to robia,nikdy som sa to nepytala dr.ale asi vsetky lebo ja som mala 5 emb.zmrazene a dali mi len dve a ostatne povedal dr.ze su uz nekvalitne

megynka
22. mar 2010

silvi by aj mňa porazilo 😠 pekne mu to vráť,až vyvesí prádlo tak zakúr a šup dym jeho smerom 😀 😀 😀 ale fakt toto sa tiež bežne stávalo u mojich rodičov na chalupe, mamu čerti vtedy brali a keď má človek otvorené okná tak ten dym nafúka aj do chalupy 😠

silvia545
22. mar 2010

baby ja sa este neviem z toho spamatat 😒 taka som rozculena 😠 asi si pojdem od neho vypytat prasok a avivaz 😀 lebo uz aj ten prach mi dosiel 😀 😀 😀

lusi ja ti poziciam avivaz a ty mne prach 😀

maryah tak s tym ti neviem poradit ☹ ja som mala 4,,dve mi vlozili a dve sa prestali vyvijat ☹

megynka
22. mar 2010

maryah,ja tiež neviem, nikdy nebol KET, nebolo čo mraziť ☹

maryah
22. mar 2010

ono je asi stastie ak sa po rozmrazeni vobec vzchopia...
silvia, ty si bola kedy na KET-e?

megynka
22. mar 2010

maryah, ono je to šťastie v každom prípade, pre mňa by bolo šťastím dopracovať sa aspoň ku kvalitnému embryjku, ktroeé by malo akú-takú šancu na uchytenie

maryah
22. mar 2010

megy ☹
asi ich vsetky rozmrazia... no uvidime 🙂 . mame 31.3. pohovor s embryologiskou tak nam poradi a povie co a ako...

maryah
22. mar 2010

megy, kolko IVF mas za sebou? ja jedno ICSI a teraz hned ideme na KET... potom si dam pauzu lebo je to pre mna a urcite pre kazdu zenu narocne a vycerpavajuce 😒 ...

megynka
22. mar 2010

veď oni už budú vedieť 😉 🙂 aspoň máte novú šancu... a ktovie, možno budeš už tehuľka 😉

silvia545
22. mar 2010

maryah nebola som iba na ET 😉 nemali sme co mrazit ☹

megynka
22. mar 2010

joj baby som vám aj zabudla napísať, vo štvrtok ma tiež išlo poraziť, dosť že nevieme na čo skôr máme šetriť a drahý si to neubrzdil a napasoval do auta pred ním, celý predok má pokrčený, no ale nemohla som mu ani nič povedať keď som ho videla aký je nešťastný, hlavne že sa nikomu nič nestalo 😉

silvia545
22. mar 2010

maryah tak to mas pravdu 😉 je to narocne,, a tak tiez na psychyku 😒 hlavne musime byt fit po psychyckej stranke 😉 leba ta hra velku rolu pri ivf 😉

megynka
22. mar 2010

maryah, ja idem tento rok na 4. IVF - ICSI 🙂 😉

maryah
22. mar 2010

presne, horsie by bolo keby sa niekomu nieco stalo...

silvia545
22. mar 2010

megy hlavne ze ste v poriadku a nic vazne sa nestalo 😉 pokial auto este jazdi je dobre 😉

maryah
22. mar 2010

baby, mame pevne nervy, vsetky tieto veci znasame, kontroly, atd... po nevydarenych pokusoch sa pozbierme a ideme dalej, nic ine nam nezostava... ide jar tak treba sa nabit pozitivnou energiou 🙂
megy, fuha tak to ti veeeeeeeeeeeeelmi drzim palce 😵 😵 😵 😵

megynka
22. mar 2010

auto jazdí na šťastie, bože a to práve teraz keď ideme do Martina na pohovor 😒 no akosi sa tam len dotrepeme, hádam nedostaneme ešte pokutu, že jazdíme na takom aute 😀
maryah, po druhom IVF som bola na dne ale po tom trťom mi to už tak neprišlo, človek si už asi začne zvykať, ale ja verím že tento rok sa to podarí, však silvi,musí 😉 🙂

silvia545
22. mar 2010

maryah tak ver tomu ze mame pevne nervy 😉 ani chlapy by tolko nevydrzali co vydrzime my 😉 proste my mame vydrz a pojdeme za tym az do sameho ciela 😉

maryah
22. mar 2010

presne silvia, chlapy nam toto mozu len zavisiet ...
megy, chodis do heliosu alebo do iscare? ja do heliosu? a kedy idete na pohovor? tento rok sa to podari, je to vo vzduch, stastena nam bude priat 🙂

silvia545
22. mar 2010

megynocka moja jasneeee ze tento rok sa to podari 😉 musiiiii sa to podarit 😉 ved uz dost sme sa natrapili a dufam ze nas uz pan boh konecne vypocuje 🙂

lusinkaj
autor
22. mar 2010

🙂 uuuh,ale ste sa rozpisali.... 🙂 dobre silvi,posielam ti 🙂

megynka
22. mar 2010

silvi ja sa tak teším,že sa čoskoro pridáme k lusi 😵 a maryah ty spolu s nami a všetky ostatné tiež 😉

maryah bola som 2x v Heliose a 1x v ISCARE ale v Prahe a teraz vo štvrtok ideme na pohovor do ISCARu v Martine, ale sme objednaní na 31.3. aj do Heliosu a podľa toho čo nám povedia sa rozhodneme ale ja sa asi prikláňam k ISCARE 😉 🙂

maryah
22. mar 2010

drzim palce nech sa rozhodnete spravne 😵 . aj my ideme 31.3. do Heliosu na krv a UTZ... ozaj megy, ja som z PU 🙂
tento rok je naaaas 😵 😵 😵
lusi, posli virusi 😉

megynka
22. mar 2010

jej maryah, my sme susedky 🙂 no my ideme až na 10:30, tak to vy už budete preč, tesne sa tam minieme 😉 🙂 ja som to povedala, že tento rok sa nám to podarí a basta 😉 ja už chcem ísť na materskú a kočíkovať a kupovať všetky tie rozkošné vecičky pre bábätká 🙂

maryah
22. mar 2010

aj jaaaa... tie malilinke vecicky, vonavucke mydielka a olejceky 😀 . teraz toto vsetko mam u sestri, ta ma takeho 10 mesacneho chlapceka

silvia545
22. mar 2010

dnes to tu ale letííííí 😀 dajako sme sa rozpisali 😉
lusi uz cakam,,,donaska do domu 😀

jaaaaj baby potom sa budeme predbiehat ktora co kupi,,,ake kupi 😀 uz aby to bolo 😉

lusinkaj
autor
22. mar 2010

tak baby posielam vam vsetkym tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt virusiky
a este raz aby ste vsetky dostali tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂 😉

maryah
22. mar 2010

lusi, chytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam a diiiiiiiiiiiiiiiiiik 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
silvia, uz sa na tie dohady o tom, ktora vybavicka je najlepsia velmi tesim 😉

megynka
22. mar 2010

tak baby ja si určite kúpim body pre mimčo s nápisom som splnený sen, videla som to tu niekde na MK, už neviem presne ktorá reklama to bola ale ja si to nájdem 😉 🙂
lusi dík za vírusíky 🙂

lusinkaj
autor
22. mar 2010

baby nieje zaco....len sa pekne oberte 🙂