Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
aj ja uz odchadzam od pc, idem dat sprchu a sup pod paplon k telke 😵
caute zajtra 🙂
pekný večer, dobrú noc a sladké sny 😉 🙂 silvi sa už asi venuje drahému, tak silvinka, pekný a romantický večer 😉 🙂
ahojte babulky ja len takto na vecer ked som furt v praci veru sa mi to tu nepaci kde nas zaradili preco a zaco takto??
dobré ránko 😉 ahoj kiari, tak úspešný pracovný týždeň želám 😉 🙂 keby sme už aj my tak mohli byť doma 😉 🙂 tak ja už naše zaradenie a vôbec to nezmyselné rozdelenie a názov neriešim, dala som si nás do mojich obľúbených tém a kašlem na to 😉
pekný deň všetkým 😉 🙂
krasne ranko prajem 🙂
taze ani dnes nic z mojho prania zimnych veci....napapala som sa a volala mi ta kamoska co som mala ist k nej tak bude rychlo vybavena u zubara tak idem sa umyt,obliest a idem na navstevu....prajem krasny slnecny den 🙂
ahojte,,,prajem krasny den 😉
kiari veru,,animne sa to nepaci,,neviem podla coho to rozdelovali,,,ale urobili to zle 😠
dnes idem dr pre papiere z laparky a mala by som ist krsniatku zablahozelat..dnes ma meniny 😉
lusi tak ides klabosit 😀 tak ti prajem prijemne straveny den 😉
ahojte 😉 mám pauzičku a dávam si kávičku 😉 🙂
tak lusi tu nebude, tá klábosí u kámošky silvi ty si tiež mimo, ostatné kočky asi v práci tak si tú kávu musím zas vypiť sama ☹
ahooooj megy 🙂
chcela som ist dr pre tie papiere,ale pockam na mojho kym pride z prace a potom ma odvezie 😉 nechcem ist na dvojkolesovom tatosovi,aby som nedopadla ako v sobotu 😀 uz sa nam to blizi,,ty stvrtok ,,ja v piatok 😉 nejaka panika ma chyta...ani neviem co mu poviem ked sa bude pytat ze preco prestupujem knim 😲 uplne mam prazdnu hlavu 😀
lusi ty si sa nam ale zakecala 😀
no silvi, čo sa majú čo pýtať, my platíme a oni nech si poriadne robia svoju robotu 😉 mám trošku už takú nervozitu, asi z toho neznámeho prostredia 😀 ale si pamätám ako som prišla prvý krát vyplašená do Heliosu, bože som musela byť vyhúkaná, ten lekár to hneď na mne videl 😀 no teraz už mám nejaké skúsenosti, tak už tam naklušem ako stará zákazníčka 😀 no baby toto bude ale fakt môj posledný pokus 😉 🙂
ahojte ...tak dnes som bola na prvej kontrole, od dneska už okrem diphereline pichám aj fostimon ....a do svaluuu....júúúj
joj tuzimpobabatku, to si vieš pichnúť sama do svalu, to ja by som asi nevedela 😒 no ja som mala vždy len decapeptyl a gonal a to bola pohoda 😉 uvidím čoho sa dočkám teraz 😉 🙂 možno za nejakú dobu napíšem že aj si pichám fostimon a do svalu 😀 😀 😀 joj ale to by som sa asi dosmiala 😉 tak držím palec 😉 🙂
megy, v pohode, mne to má kto pichnúť, okolo seba mám samých zdravotníkov 😀 😀 ...ale bojím sa, do svalu, bože... 😉
tak to je v pohode, no mne by to asi nemal kto pichať, budem pre istotu už teraz niekoho hľadať 😀
megy, ja by som si ani do kože nepichla, nieto do svalu 😕 ...proste ihlu ani cítiť nemôžem!
moja kámoška keď videla ihlu tak odpadávala, a po prvom IVF to už bola pre ňu hračka, IVF síce nevyšlo ale ona si aspoň zvykla na ihly 😀 no my baby vydržíme, sme statočné 😉 🙂
veď hej, sme 😉 ...ja sa len obávam mojej endometriozy, aby mi nespravila šarapatu ☹
babulky, idem do obchodu, tak zatial sa majte, papa
megy bude to posledny a USPESNY pokus 😉 prajem ti to z celeho srdca 🙂
tuzimpob,,,ahoooj,,,aj ja som mala fostimon...zvyknes si 😉 ked mam pravdu povedat,,tak som si vtedy na tie injekcie zvykla,ze mi potom chybali ked som uz nepichala 😀 😀 😀
ahojte,tak teraz som prisla od po.9 co som vykrocila z domu 😀 bolo super,kecali sme,hrali sa ma rocneho syna zlaty,ale huncutik...ale bolo super...teraz idem poumyvat riad manzel sa najedol prisiel z prace...ale mna nejak boli hlava tak asi zalahnem pred telku 🙂
ahojte, kde ste kto??
tuzim...ja som tu na skok.... 🙂
ahojte, aj ja som už tu, aj mňa lusi pobolieva hlava tak si hodím ešte jednu kávičku 😉 🙂
silvi ty si taká narkomanka?! 😀 😀 😀 ale fakt človek si normálne na tie injekcie zvykne 😉
tuzim...tak endometrióza je asi problém, no mám dve kámošky s touto diagnózou a tiež sa snažia, ale každá už má syna a prirodzenou cestou, takže sa dá neboj 😉 🙂
megy tak ja uz radsej si kávu nedam,jednu som vypila staci.....ale mohla by uz prestat boliet 😒
lusi, to máš z toho klábosenia s kámoškou 😀 veľa informácii naraz 😀 ale nie, možno máš niečo s tlakom, skús pospať 😉 inak to je hrozné keď si tehotná a niečo ťa bolí a nemôžeš si dať tabletku a je pobolesti, musíš len čakať kým to prejde 😒
ved to,ze nic sa nato neda dat...uz aj nejak na zaludku mi je....dufam,ze to nebude hna.... 😒 nerada by som.....
asi mi nerobi dobre tak dlho byt prec z domu.... 😀 😀
baby a my co sme sa dohodli s tymi hlavami,,,aj mna boliiiii 😀
papiere uz mam,,,zajtra ich pojdem prefotit 😉 sestricka mi hovorila ze maju teraz dve pacientky po UO 😉 jednej sa to podarilo na 2 krat,,,a tej 2 na 3 krat 😉 ta 2 bola 2 krat v martine,,teraz prestupila do BA do ISCARU a tam sa jej to podarilo 😉 este mi popriala vela stastia aby sa mi to podarilo 😉 a este nieco baby,,,ked pojdeme na ivf tak nemame nikomu hovorit ze kedy pojdeme a kam chodime,,,ze sa to nemusi podarit lebo mozu byt okolo nas ludia ktory by nam to nepriali 😒 to som nevedela,,,len dcerkyna majsterka to hovorila aby mi to povedala,,,ze ona uz o tom pocula a je v tom aj pravda 😉 tak odteraz nepovieme nikomu ani slovo 🤐 🤐 🤐 len my budeme o tom vediet 😉 si myslim ze ani jedna z nas nebude taka aby to niekomu nepriala 🙂
rozmyslam aj ja nad kafe,,ale neviem ci potom zaspim 😀
už si si zvykla na domáce prostredie a vzduch 😀 ozaj a dovolala si sa dnes k tomu lekárovi?
lusi len nehovor o hnacke 🤐 nieze to aj nas chytíííí 😀 😀 😀
silvi tak to je super,ze uz si tak pokrocila...ale o tom som aj ja pocula,ze su ludia co su neprajni....ale hadam,medzi nami sa nikto taky nenanjde lebo mi sme si tiez cez to presli taze vieme co je podstupit ivf 😒
taze ja ti drzim prsty len pre teba ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 😵 😵
tak dufam,ze z toho nic nebude nerada by som sedela na wc.... 😠 ☹

na dnes sa s vami lucim,davam uz pauzu od pc...tak pekny vecer,dobru nocku 😔 zajtra som tu zas 😀 🙂