Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi, tak presne to ma už veľa krát napadlo a bude to pravda, že v našom okolí môže byť niekto kto nám to nepraje a potom sa nám nedarí, na túto negatívnu energiu ja verím a tiež som si povedala, že to nikomu už nepoviem, aj keď v práci sa asi dovtípia,ale vám to poviem, veď my si tu predsa nič zlé neželáme a jedna druhej dávame len pozitívnu energiu 😉 🙂
tak super lusi, tvoja snaha a námaha bola odmenená 😉 🙂
tak to ano,ale trvalo to...len nechapem naco tie tel.su ked ich nedvihaju 😒
lusi dakujeeeeem 😉 vsetky som ich pochytala...dam si ich pod vankus,,,aby boli blizko mna 😀 veru len my vieme kolko sííííl nas to stojiii mat babatko 😉 druhy to nepochopia 😒 aj ja mam take priatelky ktore hovoria ze ony sa mi cuduju co vsetko podstupujem len kvoli tomu aby som mala babo,,,ze ony by uz dietatko nechceli aj keby mali druhych muzov 😒 myslela som si o nich svoje a uz s nimi ani tak nekomunikujem 😉
ani ja uz nikomu nic 🤐 usta si dam zalepit 🤐 ty kokso ono sa to normalne rymuje 😀
jasne silvi majdu sa take co by ivf nepodstupili...lebo si myslia ze ivf je neviem co,ze to nie ich dieta bude alebo joooj ma to tak nastvalo....jedna pisala raz na nete ani neviem kde som sa dostala na aku stranku...ze tie deti su bez imunity ani neviem co este...by som jej nakopala presne tam 😠 😠
baby, tak som vypila kávu a hlava ma bolí ešte viac, asi skúsim ibalgin 😒
lusi tie bbaby čo takto trepú sú asi totálne vymleté 😒
megy moja rec.... 😠 😠 ale vies co to len ta povie,co nevie co je to nemoct mat deti...ze na nu hodia ogenene slipy a je tehotna 😠 sorry za vyraz 😠
ale mi co mame problem sme radi ze sa nam takto podari,ved su to nase deti 🙂
presne tak baby,,jak moja mama hovori ze su take co sa o nich chlap len obtrie a uz su v tom 😠 a este si nezasluzia mat ani deti 😉
megy mne ibalgin vobec nepomahal,,tak mi v lekarni poradili qarelin 😉 ten je dobry ahned zaberie 😉
baby, čo si myslíte? trocha sa bojím tej mojej endometriozy, mám ju ževraj v zač. štátiu, dúfam, že sa mi podarí IVF?..
tuzim...tazko povedat ci sa podari ci nie...lebo endom.je strasne svinstvo...ale drzime prsty 😉
tuzim,,,moja kamoska ma to iste,,,dvakrat bola na laparke,,,2 krat jej to vyoperovali,,,skusali to pol roka a nic,,tak sa rozhodla ist na ivf a nakoniec ju jej priatel nechal a chudatko bola z toho zronena ☹ lebo dost si vytrpela a nakoniec jej toto spravi ja by som ho obesila za g..e 😠
baby, ibalgin zabral a môj drahý mi nalial fernet - citrusový 😀 no neviem 😀 aby ma zasa nezačala bolieť 😀
tuzim...fakt neviem, ale keď je to v začiatočnom štádiu tak sa hádam podarí 😉 veď tei moje kámošky už mali endometriózu dosť pokročilú a otehotneli prirodzene, je pravda že teraz pri druhom sa im nedarí IUI ani IVF, ale oni majú ešte aj iné problémy, treba myslieť pozitívne 😉 🙂 budeme držať palce, každá z nás to má neisté ale ja verím, že tento rok sa to podarí 😉 🙂 už to tu píšem skoro každý deň,však silvi 😉 🙂
megy ibalgin a fernet..dobra kombinacia 😀 nieze budes mat potom halusky 😀 😀 😀
no a kazdy den to budeme opakovat aby sme nato nezabudli jaka je nasa povinnost 😀 ze tento rok budeme TEHULKYYYYYY 🙂
správne silvi, musíme si to vsugerovať 🙂 ja som si na maturách, čo už bolo dávno, 😀 želala jednu tému, ale tak strašne som ju chcela, celý deň som si to opakovala, že tú tému musím vytiahnuť a čo sa nestalo, tému som si vytiahla 😅 tak to aj teraz tak musí byť 🙂
musííííí to uz byt a basta figli na bicykli 😀
lusi kde si nam odisla na wc 😀
idem rychlo navstivit sprchu 😀
tak ja som sprchu už navštívila, fernet vypila,hlava zatiaľ nebolí, pes zaspal pod stolíkom, a môže sa začať pekný večer 😀 pekný večer aj vám a dobrú noc 🙂
pojdem aj ja kuk panelak a odsudene 😉 prajem pekny vecer so svojimi polovickami 🙂 a dobru noc 😔
lusi drobcekom posielam vela vela pusiniek 😉
baby vy sa nezdate,pisete o sto šest len na chvilu odbehnem.... 😀
fernet?mnam dala by som si..... 🙂 ja ked vidim nejaky alkohol juuuuuuuuuuuuj slinky mi idu.... 😀 to su tehu...chutky co?
aj ja sa lucim,idem k telke....dobru nocku 😉
dobre ranko a pekny den prajem 🙂
ako ste sa vyspinkali kocky moje? 😉 kavicka vypita,,,ranna droga je vo mne 😀 slniecko nam svieti 🙂 troska popracem a poobede pojdem krsniatku poblahozelat 😉
dobre ránko 🙂
ja vyspinkaná ale ešte by sa dalo keby som mohla, kávička už tiež dopitá 😉 a tak ma dnes čaká už len šichta do 18:00 ☹ to je môj celodenný program,ešte že mám zajtra voľno 😉
inak po fernete a ibalgine som spala jak zabitá 😀
krásny deň 😉
Ja vam prajem este krajsi den 🙂 u nas tiez slniecko pekne svieti,sme sa naranajkovali s manzelom,poobede ide do prace a ja na lofy-fogy 😀 😀 idem s kmotrou do obchodu,vybrat jej synovi oblek na 1sv.prijimanie....taze zase nie som doma 😀
zajtra tiez nebudem,ale to idem po lekaroch pobehat a poobede by som chcela tie zimne veci konecne poprat 😀
čaute kočky, ja som si svoju rannú kávičku dopila, neviem čo sa to so mnou deje, ale kávu som nikdy nemusela a teraz každé ráno sa na ňu nejak teším 🙂 ...žeby predtehotenské chúťky?? 😉 ...že ešte nikde nič, ale neva, treba veriť 😵
megy tak hovoris ze si sa dobre vyspinkala?no neni divu 😀 po tej kombinacii 😀
lusi tak na dnes uz mas plan 😉 a nezabudni sa nam vratit 😀
tuzim...to sa uz pripravujes ake chutky budes mat 😀 mne tiez pri mojej dcerke velmi chutila kava 🙂
silvi,vratim sa urcite 😀 🙂 a ty dnes co na plane mas?
tak ja som uz oblecena,vyrazam...neviem kedy pridem 😀 ale dnes urcite 😀
tak sa majte pekne...potom sa hned ozvem 🙂
joooj lusi,peknú zábavu a vyberte pekný oblek, nech je malý fešák 😉 🙂

aha.ano megy od rana od pol.8 som mala tel.pri uchu ta kamoska sa uz smiala zo mna,ale nedavala som tomu ziadnu sancu lebo fakt tam nikto nedvihal,striedala som mob.cislo a pevna linka a tak dookola a naraz co som uz nedufala,ozvala sa sestricka az som zabudla co som chcela... 😀 😀 a to bolo cca okolo 11.....tak termin mam 6.4 taze sa tesim 😵 🙂