Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
baby, tak va ešte stále beháte kade-tade 😀
caute baby, uz som tu, bola som troska na navsteve... ako sa mi mate? megynka, ale je nadherne pocasie, ze? idem si spravit kaficko, mnaaaaam 😀
ahoj maryah, vonku krása a ja sedím v práci, dnes do 18:00 ☹ to je hrozné, ale ma teší, že zejtra nemusím do práce, ideme na ten pohovor 🙂
drzim ti palce nech to dopadne podla tvojich predstav... do 18.00 uz nie je daleko, ubehn eto ako voda 😉 . mas tazku pracu? asi uz ide na mna alergia, uz druhy den ma svrbi oko ☹ a tabletky na alergiu teraz moc nechcem brat
ale ani nie, som na sociálnej poisťovni, ale je to o nervy sedieť tu 10 hodín pri počítači ☹ no od 1.4. by nám tú pracovnú dobu mali zmeniť, ale nemáme každý deň takto dlho 😉
10 hodin za pocitacom? musi ta aj chbat boliet... zmenia vam pracovnu dobu na 8 hodin?
to ešte nikto nevie, ako nám to zmenia, ale hovorí sa že budeme mať pevnú pracovnú dobu od 8:00 do 15:00 ale ešte ráno a potom bude nejaká pohyblivá, aby nám to vychádzalo na 7,5 hod. denne, noneviem, je v tom chaos lebo aj tak budeme mať určite dva dni dlhé 😉 už nech si robia čo chcú, ja chcem ísť na materskú 🙂 a čo kávička bola dobrá? 🙂 ja zbužňujem chodiť na kafčo v lete keď je krásne niekde sadnúť si na terasu,joj už sa teším 🙂 potom môžeme niekedy aj spolu ísť 😉
Ahojte,hlasim sa som doma,ale dobita ako peeeees 😝 strasne ma bolia nohy,dnes asi zalahnem predcasne 😀
zase ma boli hlava,ale to od slnka a malo som pila,sakra 😝 to je moj vecny problem....
megy, to budete mat dobre tych 7,5, drzim palce...
kavicko bolo super, mnaaaaaaaaaam... aj ja mam rada ked si vypijem salku caju alebo kavy niekde vonku na slniecku, je to super relax 😵 . jasne, niekedy sa mozme stretnut. ozaj, ja chodim do PB do nemocnice ku gynekologovi, ku Kardosovi...
lusi, co pekneho si si kupila ty? no a ta voda je problem, musis vela pit
ahoj lusi, pitný režim je aj môj obravský problém, ja skoro vôbec nepijem, sama sa na seba za to hnevám, ale keď ja nikdy necítim smäd a keď cítim tak už je neskoro 😒
maryah, to je sranda, ja zasa chodím do zdravia do PU, mám tam aj obvodnú aj gynekologičku - Jancovú 🙂
super megy, troska sme si to vymenili 😀
inac aj ja mam problem s tym pitnym rezimom, tiez na to zabudam... po OPU som sa musela donutit, tam je ten pitny rezim nutny, ale inac na to kaslem... stale si hovorim, ze uz zacnem, ale ledva vypijem 1 liter denne a to je velmi malo 😅
megy presne to iste je u mna nepocitujem smäd tak nepijem,ke duz odpadavam je neskoro.... 😒 preto ma potom boli hlava a teraz by som mala aj tak pit jooooj 😒
tak si baby nalejme pohár čistej vody 😀
a silvi ty si sa nám na tej oslave akosi zabudla 😉 🙂
jasne hocici je dobre pit,len nech pijeme 😀
no a silvi pisala,aby som dnes prisla a pozri kde je ona.... 😀
aby to na tej oslave neprehnala s tým "pitným režimom" 😀 veď uvidíme či sa ešte dnes ukáže 😀
😀 baby 😀 uz som tu 😉 nemozem teraz alkohol,,beriem tabletky 😉 este som na ulicnejako sa schladilo 😠 i klabosila so susedkami 😀
ty kokso dobre som to domotala 😀 to z toho ze som trochu vymrzla 😀
alebo z toho ze som si nic nedala 😀
no silvi ako bolo? ale asi dobre 🙂 ja mám z toho 10-hodinového sedenia v práci tak opuchnuté nohy, lusi ty nebudeš mať tak opuchnuté nohy ani v 9 mesiaci 😀
no silvi alebo si si veľa dala 😀
to skor som sa prejedla 😀
takže hostina dobrá 😀 no ja budem jesť veľkou lyžicou v sobotu na tej maminej 60-tke 😀 sa teším celý víkend nemusím variť a nás nabalí asi aj na týždeň 🙂
baby ja si idem lahnut do postele,teraz som sa tak zlakla som bola na wc a trosku bolo take na papieri,joooooooooooooooooj mam nervy co to je....asi som to dnes prehnala...idem do postele,potom sa ozvem 😒
bola dobra 😉 a nieze nam tam priberies 😀 ide jar musime byt fit 😉
lusi nestras nas 😲 co sa stalo,,,mas nejake bolesti ☹
lusi bože, ľahni si a už sa ani nehýb, oddychuj pekne 😔
mala som dnes bolesti,tak preto som si aj kupila magnesium lebo bab ypisali ze je to dobre ked pobolieva brusko,vzala som to asi pred hodinkou,trosku som lezala a idem na wc a toto....joooooj idem si lahnut
silvi ak priberiem tak s megynou vybehám 😀 ale ja mám fakt s kilečkami na viac problém, ak sa na mňa nejaký ten gram nalapí tak nie a nie sa ho striasť 😠
lusi a tie bolesti bokli take ake si mavala ...alebo to bolo teraz ine...mam o teba strach,,,dufam ze bude vsetko ok,, 😉
lusi opatruj sa , dúfam že to nič nie je, hádam si to len trochu dnes prehnala, musíš viac oddychovať

tak baby odchadzam aj ja 😉 idem si poklebetit 😀
megy ty len tvrdo makaj 😀 zajtra je tvoj den 😉