Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
tak to máš pravdu 😀 idem sa pripraviť na zajtra, napísať si nejaký ten konceptíček 😀
pekny vecer babulky ako sa mate citam zeč lusi trosku bolelo brusko len si pekne polezkaj a bude vsetko ok 😉
inak megy silvy marti ahojte 😉 😉 😉
dobré ránko, všetkým 😉
lusi dúfam, že si ok 😉
kiari ahoj , tak ty sa vždy ozveš až keď my už spíme 😀 asi veľa práce 😉
marti ty si tu už dávno nebola 😉
silvi, pekný deň a zajtrajšok sa blíži 🙂
maryah, daj si dobrú kávičku aj dnes 😉
a zdravím aj všetky ostatné, idem do Martina, som trošku nervózna, ako keby som išla prvý krát 🙂
dobre ranko babulky 🙂
LUSI dufam ze ste ok 😉 myslela som na vas 😉
megy jaaaaaj ja som na tom tak isto 😉 aj mna chyta panika 😀 mam vymlet v hlave,,,tak urcite zabudnem sa aj nieco opytat 😀
kiari ahooooooj 🙂 ako sa nam mas? 🙂
fuuuuha nide nikoho 😨 varim gulas,,taka som uz hladna,,,a nie sa dovarit 😠
lusi je vsetko v poriadku 😉
megy a ty co si nam zabudla zliezt z tej kozy 😀
ahojte,ja len na rychlo sa vam hlasim som doma,ale mala som ist do nemocnice ale odmietla som...mam to spinenie este stale,predpial mi nejake lieky a to je zevraj mam nejaku zrazeninku ....ale z coho je to neviem,v sobotu idem za tym mojim znamym dr.tak uvidim co on nato povie....ale ked si pomyslim na nemocnici tak mi je az zle ☹
taze davam pauzu od konika,proste musim lezat doma a nic nerobit akokeby som v nemoc.bola...lebo hrozi potrat ☹
tak sa majte pekne
lusi tak nic uz neskus robit...vykasli sa na varenie..upratovanie,,nakupy...len lez v posteli a pozeraj tv 😉 myslim na teba a tvojich drobcekov 😉 drzim vam vsetky prsty co mam aby ste boli v poriadku 🙂 zatial papa lusi a posielam vam vela pusiniek 🙂
ahojte,
hrozne, hrozne moc držím palce aby ste boli v poriadku,len oddychuj ani sa nehýb 😉
tak už som konečne doma, môj celkový dojem je vynikajúci, naše prognózy už ale nie také dobré,ale budeme dúfať, lekár výborný takže sme sa rozhodli že na ten pohovor do Heliosu už ani nepôjdeme, lebo tam by nám nemohli ponúknuť viac ako v ISCARE
už sme spísali aj žiadosť na poisťovňu,ale manželov spermiogram predbežne taký aký bol, pohyblivosť 50%,množstvo 50% a bude problém aj asi v tvare, to ale ešte nebolo vyhodnotené a keďže sa nám embryjká v predcgádzajúcich IVF veľmi zle vyvíjali, predpoklad je že bude problém v genetike spermií alebo vajíčok, takže manželovi budú ešte robiť nejaké genetické testy spermií, na vajíčkach to nie je možné robiť, tak ak sa nám vyvinú nejaké embryá pri tomto pokuse, budú ich tiež geneticky testovať a je veľká pravdepodobnosť že nakoniec budeme musieť zvážiť darcovské spermie alebo vajíčka, alebo sa zmieriť už len s tou adopciou
čo ma ale teraz hrozne bolí, je to že sme sa dozvedeli že pri prvom IVF nám transferovali v Heliose celkom peknú blastocystu a ja som už možno mohla teraz mať mimčo, keby transfer neprebiehal tak ako prebiehal,totiž nemohli mi ho zaviesť a skúšali to cca 30 min a potom keď som od bolesti omdlela tak ma uspali, lekár nám teraz povedal, že tak dlho tá blastocysta nemohla byť vonku, takže je veľmi pravdepodobné že to vtedy zbabrali, ale to sa už nedozvieme
megy toho 1 ivf je mi hrozne luto ☹ jak to je mozne,ze vedia ty dr co maju robit ale aj tak to poseru 😠
drzim ti moc palce aby sa vam to podarilo 😉 nadej je vzdy 😉 no mna to caka zajtra...ale najskor sa musim dat doporiadku,,,ten chrbat zacal znovu boliet ☹ rano najskor skocime mojmu obvodnemu..nech mi da papier na neurologiu...tam mi odporucali aj z pohotovosti,,na magneticku rezonanciu,,lebo ze mozem mat nieco s platnickou...tak uz teraz sa bojim aby to nebolo nieco vazne ☹ tak asi sa ivf posunie,,,co narobim..musim sa dat do poriadku 😉
tak silvi, dúfam že sa zajtra dozviete samé pozitívne informácie 😉 a pozor na ten chrbát, to fakt nie je sranda,no ale to bude dobré, ale k tomu lekárovi samozrejme radšej choď, môj otec to zanedbal a skoro ochrnul, našťastie ho operovali ešte včas, mal prasknutú platničku a tlačilo mu to na nerv
boze megy si ma vystrasila 😲 ja by som sa strasne bala,,ale myslim si ze keby to bolo nieco vaznejsie tak by som ani chodit nemohla ...ze mozem mat vyskocenu platnicku alebo to mam prechladnute,,neviem uvidim ake budu vysledky 😉
silvi neboj, môj otec tak chodil krývajúci dva mesiace a nakoniec tú nohu už len vláčil za sebou, ty to určite nebudeš mať také, a ani on by nemal keby to tak nezanedbal, jeho dostať k lekárovi je obrovský problém 😉
megy ved mne to prislo odrazu mna to v zivote nikdy nebolelo...to ma boli dole pod ladvinami,,,jedine co som mala problem tak to som mavala pri lopatke,,,tam ma vzdy bolelo,,,ale toto nie,,,takze tento rok asi kaslem aj na zahradu,,,nic nebudem sadit 😉 ked narastie zelina tak to pokosime a hotovo 😀
tak silvi, to máš múdro 😉 veď aj tak budeš tehotná a budeš sa musieť šetriť a nie drieť na záhrade 😉 🙂 tento rok to bez záhradky musíš vydržať 🙂
ahojte čo to tu čítam ? 😒 lusi lež a nič nerob bude dobre neboj 🙂 ja teraz nemám velmy čas konikovat iba vas rýchlo pozriem skontrolujem že ako sa máte 😀
😀 megy 😀 len ako sa ja poznam tak mi ta zahrada neda pokoj 😀 ako tie stromceky 😀 bolo mi lepsie a uz sa bola v nich a asi som sa ponatahovala a vratilo sa mi to 😠
ahoj, marti,tak aspoň že nás kontroluješ 😉 🙂 veď keď porobíš tak potom pokoníkuješ 🙂
silvi, už nechcem počuť že lozíš po stromčekoch 😠 😀 to nechaj teraz na drahého, chrbát musí byť trošku v kľude 😉
😀 keby som to nechala na neho tak nemame ziadnu urodu 😀 on len travicka a kosacka 😀
no vidíš, a jeho potom chrbát nebolí 😀 ho to nauč a si to vymeníte 😀
ahojte babule tak som tu zase 😉
megy mas pravdu vy väcsinou uz spite ked som tu ja ale ja som furt v praci a potom musim aj doma nieco vsak chapes?,Inak chcela som sa ta spytat na ten helios co ti pobabrali ak mozes napis mi to do ip?,velmi ma to zaujma lebo aj ja tam chodim a mam uz posledny pokus tak mam strach 😒
lisi ty sa opatruj a drzkame ti palceky len ticho lez a pozeraj telku 🙂
silvy a ty nic nezanedbavaj pekne sa daj do hromady nech ideme spolu do ivf 😉
ahojte, tak dnes tu nikto ešte nebol 😉 🙂 vonku je krásne 🙂
jej silvi ja som zabudla, že ty máš dnes pohovor, teším sa čo večer napíšeš 🙂
lusi myslím na teba a dúfam že ste v poriadku 😉
ahojte babulky 😉 ,tak my sme uz doma..pocit vynikajuci..prostredie prijemne,,hlavne dr a personal 😉 urobil mi sono...mam prave ovulaciu a povedal ze mam pekne a velke folikuly 😉 to som sa divila lebo v GF mi povedali ze sa mi malo tvoria 😉 este sa ma hned spytal ze ci beriem nejake tabletky ked mam take folikuly 🙂 neberiem nic 🙂 priatel ma zacinajucu asthenoteratozoospermiu 😒 hadam som to dobre napisala,,,musim prestudovat co toje...este si musim dat urobit HP,,uz nerobia 3 ale od marca staci 1...chlamydiea zrazanlivost krvi 😉 ked budu vysledky mam poslat faxom ony vypisu ziadost do poistovne a potom mi zavolaju,ked bude schvalena a sup ho na ivf 🙂 verim ze to bude nase USPESNE 😉 a zelam to z celeho srdca aj tebe megy,,,kiari,,,a ostatnym babam 😉
kiari veru teraz nesmiem nic zanedbat 😉 len ako si sa vsetko na mna v poslednom case lepi,,,pripada mi to ako keby mi niekto neprial 😒
LUSINKA moja dufam ze ste v poriadku 😉 posielam vam vela vela vela vela pusiniek 🙂
silvi, ahoj 😉 tak si super dopadla,teším sa a možno do toho pôjdeme aj spolu a spolu sa nám to podarí 🙂 a berieme všetky ostatné so sebou 😉 🙂
no my sme sa rozhodli už aj pre adopciu a 31.3. ideme zaniesť papiere do Trenčína 😉 či budeme alebo nebudeme mať vlastné mimčo, aspoň jedno si adoptujeme a urobíme aspoň jednu vec v našom živote ktorá bude naozaj stáť za to 😉 🙂
ahojte,len tak na rychlo som vas prisla pozdravit.... 😉 je mi uz lepsie,sem-tam len poboli brusko,spinenie vymizlo tak dufam,ze sa uz neobjavi.... 😉 zajtra idme na utz tak som zvedava co povie dr.dufam ze bude dobre 😉
pootm sa vam ozvem...krasny den vam prajem 😉
ahooooj lusi tak to som rada ze ste v poriadku 😉 supeeeeeeeer 🙂 tak nech ti to dobre dopadne 😉
megy ano musiiii sa nam to podarit 😉 uz sa tesim 😉 bola som aj u svojho obvodneho este mi dal injekcie na chrbat 😉 dufam ze bude lepsie ale na tu neurologiu sa aj tak vypytam preistotu 😉
ahoj lusi, teším sa že sa máte lepšie 🙂
silvi, no presne na ten tvoj chrbát som sa zabudla spýtať 🙂 tak hádam injekcie zaberú 😉
megy ten nas dr je asi dobre prihoreny 😀 ved uz 3 krat som mu doniesla papiere z pohotovostia tam ma oporucili na vysetrenie a on ma nikam nechce poslat,,,zakazdym mi da len lieky a injekcie 😒 aj ked si pytam papier na neurologiu tak ma len odbije...ale teraz sa uz nenecham 😉 ked mi neda papier chytim ho pod krk 😀
megy a este som ti zabudla napisat ze som rada ze taky velky skutok idete urobit 🙂 jedno male neviniatko bude mat super rodicov 😉
silvi no tak to dúfam, že budeme dobrí rodičia, teda budeme sa veľmi snažiť 😉 ja mám takú dobrú obvodnú, že keď poviem že chcem ísť tam a tam nemám žiadny problém, napíše papier a hotovo, na šťastie nemusím chodiť často po lekároch 🙂
zase som vas prisla trosku kuk...nemozem len lezat... 😒 zajtra sa vam ozvem,ak pridem od dr.co povie on na utz,ale verim ze bude dobre 🙂

megy je lepsie vediet z coho priberieme ako keby sme nevedeli z coho chudneme 😀