Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
😀 baby vy co mate s tymi fotkami 😀
lusi ta mizne 😀
megy ty co kazdu hodinu nove foto 😀
ooooo mame novy nazov 😉
silvi ja neviem, aj mne tú fotku vymazali, ma serú 😠 ja ich už kašlem 😠 no názov som si už všimla ale nič moc, veď ty už dcéru máš, lusi bude mať dve deti, kiara má dcéru.....ten názov sa im nevydaril 😀
ano aj ja som si vsimla movy nazov...o nic lepsi
megy presne tak....mas pravdu 😒 sikovny su
ahojteeee ako sa máte? ja som stale v robote mali sme zabyjačku a k tomu som robyla aj velké upratovanie tak som sa tu nemala čas ukázat. žiadost ešte stale nič neviem čo je stím už 😕 🙂 🙂 🙂 lusi neboj špinenie prejde 😉
ahoj marti, koľko už čakáš na schválenie žiadosti? nám lekár minulý týždeň povedal že tak 4-5 týždňov, tak jeden už máme za sebou, ale nám to nesúri, my chceme ísť na IVF až tak v júli - auguste
megy 4 tyždne j 🙂 ja by som chcela koncom aprila začat z pich,pich 😅
megy ja som myslela najprv ze to si ty menis,,,a to robia ony 😒 a mas pravdu s tym nazvom,,,lebo viacere tu mame deti a urcite by sa im nepacilo aby ich niekto nazval neplodne 😒 ale co narobime nevysiel im prvy nazov a ani tento 😉
ahoooj marti 😉 tak ty uz mas vsetko porobene sikulka jedna 😉 no ja nemam nic,,lebo som mala problemy s chrbtom,,a teraz vegetim 😉
no mám som šikulka 😀
co to tu citam marti uz zacnes s pich,pich tak velmi drzim prsty posielam tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
samozrejme aj vam ostatnym tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 😉
veru lusi teraz mi skončil menzes a ten další by som mala začat stimulku 😅 dufam aspon 😉
posielaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj potrebujemmmmmmmmmmmmmmmmmm 😀
marti,tak to každú chvíľu tá žiadosť bude schválená 😉 🙂
silvi oni mi tú fotku vymazali a tak som dala druhú, možno sa im táto bude páčiť viac 😀
ja dufam že po sviatkoch mi zavolaju že je už schvalená 🙂
baby už sa mi to skracuje o mesiac sa to celé začne odznova dufam že tentokrát uspešne lebo ma už drbne 😅
marti určite, to si píš, to budeš mať taký veľkonočný darček a mimčo bude novoročný darček 😵
tak este raz TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
budem ti drzat prsty aby to bolo uspesne...a mnazel spermie uz ma ok...???
až po velkej noci ide na kontrolu takže ešte nas čaká prekvapko 😅 dufam že mu tam nejaké zatulané nájdu 😝
megy bodaj by si mala pravdu 😀
aha,tak to som zvedava aj ja.....
dobre baby lucim sa s vami...idem k telke... 🙂
zajtra sa ozvem idem do poradne 🙂
ak nahodov nebudu tak to poriešime inak 😉 ahoj lusi 🙂
ahojte baby už ide panelák idem kukat 🙂
silvia545 dakujem za odpoved. Teda, to si ma sokovala, ze fostimon je jedna z najslabsich stimuliek. Bola som v Gynfive, tam mi robili aj laparku. Hned pri prvej kontrole mi dr povedala, ze mam "lenivu" reakciu a ze folikov je velmi malo - hovorila o cca 5-6 na jednej strane a len o 1 na druhej strane. Nakolko ale krvne testy boli OK, tak ma nestopli.
Je mi to cele velmi divne, pretoze moj gynekolog ma stimuloval Clostilom a mala som pocas stimulky 3 krasne foliky. Takze z tejto svojej "nereakcie" som bola velmi zaskocena. Ak mam byt uprimna, pocitala som skor s hyperstimulakom ako s tymto...
Ja len dufam, ze sa s tym bude dat nieco robit, a ze mi nepovedia, ze musime ist na darcovske vajicko, alebo podobne... 😔
Dobré ránko 😉
tak dnes volám do centra pre výsledky,som nervózna, zavolám okolo obeda a už teraz na to myslím 😀 nakoniec na to zabudnem 😀
lalia možno aj my nakoniec budeme musieť uvažovať nad darcovským vajíčkom alebo spermiami ale myslím že to nie až také zlé riešenie, začínam si na tú myšlienku celkom zvykať, sú tu v téme o darcovských vajíčkach kočky, ktoré nemohli otehotnieť a s darcovským vajíčkom to bolo na prvý šup 😉 🙂
dobre ranko kocky 🙂
megy tak drzim vsetky palce aby vysledky boli len tie naj naj 🙂 mna este cakaju vysetrenia,,,no neviem kedy si dam urobit HP,lebo MS mi vychadza na druhy tyzden v utorok a dr sa stahuje do novej ordinacie tak nebude ordinovat tak sa mi to o mesiac zas posunie 😉
lalia ahoj 🙂 aj ja som bola na 1 ivf v GF aj laparku mi tam robili..a to je nahoda ze aj tebe povedali to iste ze slabo reagujes,,mne odobrali len z laveho vajecnika a z praveho nic povedala ze sa mi tam nic netvori ☹ tak to ma velmi prekvapila lebo dr mi vzdy vravel ze na pravom vajecniku mam najvacsiu ovulaciu ze su krasne velke folikuli a zrazu v GF pri stimulke som nemala nic,,,tak to je mi velmi divne 😒 26.3.,som bola na vstupnom pohovore v druhom centre kde ma vysetrildr a povedal mi ze mam krasne velke folikuli 3 na pravom vajecniku a este 2 mensie a dalsie sa mi este tvorili,,tak som bola v soku..tak mi to aj ukazal aby som verila a naozaj boli velke 😉 vtedy som mu povedala co mi povedali v GF a len sa pozrel na mna a trosku sa pousmial no a z jeho reakcie ako sa potom zatvaril a povedal jednu poznamku som si domyslela ze v GF ma riadne oklamali 😠 este sa ma spytal ze ci beriem nejake lieky ked mam take velke folikuly...ale ja neberiem nic 😉 takze ja uz vobec neviem co si mam mysliet o GF 😒 na 2 ivf ides znovu do GF?
LALIA a este chcem dodat ze vobec ma v GF neinformovali ze embryjka co som si dala zmrazit sa prestali vyvijat,,,mne povedali pri ET ze ich dali zmrazit a ked ivf bolo neuspesne tak sestricka sa ma pytala ci mam zmrazene embryjka povedala som ze ano 😉 ale nieco mi vravelo aby som tam zavolala a v labaku mi povedali ze sa prestali vyvijat ☹ tak ako je to mozne ze kazdy tam vravi nieco ine 😠 nechcem ta odradzat ako sa hovori 100 tvari 100chuti ale ja som sa v GF len sklamala ☹ ako to je mozne ze taketo ako hovoria uspesne centro a nevedia pacientky ani informovat o takychto veciach...viem ze tam maju vela prace ale ani to ich neospravedlnuje aby nieco take dolezite zabudli pacientku informovat 😒 ked sa nespytame my tak ony nic nepovedia 😒
silvuš, tak mi oznámili výsledky, moje stery - vraj nejaký bacil a posielajú mi domov recept, mám sa preliečiť a objednať na kontrolu a výsledky fragnemtácie DNA spermií ešte nie sú, tak žiadna sláva 😒
Zdravim vas zienky 🙂
tak sme doma,vsetko je ok....hematom je uz uplne dole,taze preto este trosku spinim ale uz sa to pekne vyplavuje ine krvacanie nic nevidel taze som velmi rada....drobci su zlatí krasne podrastli zase maju uz po 6 cm 🙂 pekne sa hybu... 🙂
uzasny pocit 😵 taze nadalej setrenie,ale ja uz som na nic nerobenie zvykla 😀
teraz som dostala chut na kavicku idem si urobit a odych,dnes som sa ma doma az do pol.22 taze bude riadna nuda 😒
ahoj lusi som rada že je všetko v poriadku 😉 vidíš len takéto dobré správičky náms em dávaj 🙂 a len sa šetri a nič nerob, veď keď sa narodia si to vynahradíš 😀

aj ja som rozčúlená, ako keby nebolo jedno či si tu dám maličkú fotku celej postavy alebo s manželom,alebo detail celej hlavy, veď si tu môžem dať foto kámošky a nikto nepríde na to či som to ja alebo niekto iný, tak je to asi jedno či mám foto s manželom, so psom, alebo na lyžiarskom vleku 😀 😀 😀