icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
1. apr 2010

megy presne tak 😀 ale uz som si zvykla ze nic nerobim,uz ma nestve ked nieco vidim na zemi...manzel poprata na druhy tyzden nemozem chciet od neho aby casto pratal,to by sa mu nepacilo 😉 😀

megynka
1. apr 2010

veru tak na chlapov len opatrne pekne pomaličky,radšej nech uprace sem tam ako by vôbec 😀

lusinkaj
autor
1. apr 2010

presne tak 😀 predtym ked som ja stale pratala tak ak mui nieco spadlo tak som poevdaal ze nech dava pozor,ja pratam a vcera mne nieco spadlo a on davaj pozor ja pratam 😀 no chapete tomu,ti muzi.... 😀 😀

megynka
1. apr 2010

aha tak už prišiel na to čo to je upratovať 😀 ako si to teraz váži, tú svoju námahu 😀 tak mu tam moc nerozhadzuj 😀 😀

lusinkaj
autor
1. apr 2010

jasne snazim sa davat pozor...ale pootm mu to zase ja pripomeniem ak nabehnem zase do upratovania 😀
ale neviem ci nie az po porode..... 😉

megynka
1. apr 2010

jasné, až po pôrode...ale ak potom vôbec budeš mať na niečo čas 😀 aspoň raz nám potom musíš napísať aký to je frmol mať dvojičky 😀 no potom už koníkovať nebudeš 😉

ozaj máme novú pracovnú dobu od 7:00 do 15:00, trochu lepšie, len dokedy?!? 😀

silvia545
1. apr 2010

ahojte 😉 lusi tak super sprava 🙂 som rada ze ste v poriadku a drobci nam pekne rastu 😉

megya nevraveli aky bacil,,,no a to z coho ☹ nezufaj preliecis sa lieky vyuzijes a budete aj s muzickom ok 😉 velmi ti to prajem uz ste sa natrapili dost 😉 este si musim dat zobrat krv na zrazanlivost..nato som uplne zabudla,,tak pojdem k mojmu obvodnemu nech mi to urobi,,,myslim si ze so stimulkou budeme zacinat spolu 😉 uz sa velmi tesiiiim 😵

lusinkaj
autor
1. apr 2010

jasne hadam raz za cas kuknem na vas ako pekne tehulkujete 🙂
asi to tak bude,uz ma nebude zaujimat ci je bordel ci nie.... 😀
ale nebojte sa vy si to tiez vyskusate,predsa nebudem sama z tejto temy co bude mat dvojky,aj vy budete mat... 😀 🙂

megynka
1. apr 2010

silvi, mi volali potom druhý krát, že mi posielajú recept na antibiotiká aj pre manžela aj pre mňa a len toľko mi povedala sestrička, že vraj tam bolo niečo čo tam nemalo byť, ja len dúfam, že sa pozreli na moje výsledky, keď najskôr povedala že len pre mňa recept 😀 ale, tak sa preliečime, aj mi hovorila názov,už si nespomeniem ale sú to také obyčajné antibiotiká 😉
tak silvi to budeme mať rovnako staré deti, keď spolu začneme 😅 ja musím ísť ešte 2-3 dc na hormonálny profil a teda dúfam že po tých liekoch už budú výsledky dobré lebo ma porazí, sa predsa nebudem napchávať stále antibiotikami, pred mesiacom som jedny doužívala čo som mala zápal močových ciest a manžel tiež, ten mal chrípku a teraz aby sme to zasa pchali do seba 😒

megynka
1. apr 2010

😀 lusi sa nám vyhrážaš tými dvojičkami 😀 😀 😀 to aby si v tom nebola sama, čo?! 😀 ježiši tak keby som tak mala dvojičky a k tomu jedno adoptované 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
1. apr 2010

megy jaaaaaaaaaj az tak nie....tri su uz velaaaaaaaaaaa 😀 rovno slucka 😀 aj dve vela,ale co uz ked nam tak doprial 😉

lalia123
1. apr 2010

Silvia, ak to nie je tajne, kam ides na 2. IVF?
No som prudko zvedava, co mi dr povie na tej konzultacii. Mne dopredu vravela, ze mam hranicny 1 z hormonov /tusim to bol FSH/ a predpoklada, ze citujem - vajecniky melu z posledneho 😕 , ale 3 vajicka pri Clostyle mi tiez nedavaju logiku. Ak stratim doveru, porozmyslam o Ferticente...

silvia545
1. apr 2010

tak som tu ,,mala som navstevu 😉 zajtra pride dalsia 🙂

lusííííí ty si jaka prajnaaaa 😉 ze dve 😉 no megy by som dopriala aj tri po tolkych neuspechoch 🙂 aby uz bola konecne stastnaaaa 😉

megy tak ak nic do toho nepride tak zacneme spolu 😉 dvom sa pojde lepsie 😀 a veriiiim ze to dotiahneme do uspesneho konca 🙂

lalia,,,tak nad tymto ani nerozmyslaj,,,ja som tiez vahala ci ist na 2 ivf do GF,,,ale po precitani jednej temy som sa rozhodla zmenit...teraz som prestupila do ferticentu a ako som ti napisala tak som bola riadne prekvapena z vysetrenia ale bola som velmi milo prekvapena 😉 mne tiez povedala ze lavy vajecnik mam lenivy ze nic nedal a zrazu vo FC a bez liekov mam taky pekny vykon...sam dr mi povedal ze mam krasne velke folikuly 😉 ja som uz potom do gf ani nesla objednala som sa vo fc a mam z neho velmi dobry dojem 😉 nechcem ta odradzat,,lebo su aj take co su v gf spokojne ale vela bab prestupilo do fc..skus si precitat temu ale od zaciatku GF,FC ALEBO ISCAR,,, a este temu FC,,,potom sa rozhodni...ak sa mozem spytat kolko mas rokov,,,ked ti toto povedala ze melu z posledneho 😉

lusinkaj
autor
1. apr 2010

silvi ale ale....aj tebe prajem aby ste mali dve 🙂 😀 preco nie? 🙂
ako ma byt tak bude mi tomu nezabranime....len nech bude vsak? 🙂

silvia545
1. apr 2010

lusinka moja tak je 😉 co ma byt sa stane 😉 ja by som prijala aj dve len aby sato podarilo a boli by sme vsetci v poriadku 🙂 bola by som veeeelmi stastna 😵 ale to kazda z nas 🙂

lusinkaj
autor
1. apr 2010

presne tak silvi moja rec....uz po tom co sme si museli prejst,vytrpiet tak budeme vdacne za dve...aj ke dto bude narocne 😵

tak lucim sa s vami idem k telke,pozerat panelak...zajtra som tu zase,kedze som zase sama doma 🙂
dobru nocku,pekne snicky 😔 🙂

megynka
1. apr 2010

silvi 😀 ty mi tiež dopraješ 😀 začneme teda spolu a budeme mať dvojičky a potom prídeme k lusi na návštevu aj s dvojičkami 😀 sa teším 😀 😀 😀

pekný večer babenky a dobrú noc 😉

silvia545
1. apr 2010

lusi veru iba my sa vieme pochopit 😉 uz kolkym sme presli a este nas caka dlha cesta ku splneniu sna 😉 ale verim ze bude stat zato 😉

megyyyyy megyyyyy aty kde si sa mi zatulala 😵 ked si tu ty tak mna neni a zas naopak 😀 musime si dohodnut cas 😀

tak aj ja sa lucim a pekny vecer a sladke snicky 😔

silvia545
1. apr 2010

megy hahaaa ja som ta chytila 😀

megynka
1. apr 2010

aj ja som ťa chytila 😀 haha 😀 😀 😀

silvia545
1. apr 2010

megy 😀 to by bolo 6 deti pokope,,,lusi by nam skolabovala 😀 to by nam urcite tie dvere neotvorila,,,alebo by sa odstahovala na druhu stranu zemegule 😀

silvia545
1. apr 2010

😀 megy 😀

megynka
1. apr 2010

silvi ale veď nám to praje tak tie dvere potom musí otvoriť 😀 a jej drahý po nás poupratuje, keď si to teraz nacvičuje 😀

a ty nekukáš telku?

lalia123
2. apr 2010

Silvia545, ja mam 30. Babatko riesime len necele 2 roky. Ja som po roku snazenia isla na laparku a nasli mi zvlastne zratene organy - /maternica prilepena k zadnej strane brucha, 1 vajcovod s crevami - takze ten mi sice nechali ale prirodzene je nepouzitelny, vedia z neho vydolovat vajicka len punkciou. Druhy je sice priechodny, ale len pod tlakom. A to na vysetreniach vyzeralo vsetko ok 😔 , dokanca ma ja v GF od laparky odhovarali, chceli spravit len RTG maternice/ Moja doki v GF niekedy pouzije vyraz - /ako s tymi vajecnikmi, ze melu z posledneho/ - a potom sa na dalsom stretnuti tvari, ze ved to nie je az take zle...Takze tak.. Deticky nemame ziadne. A aj ja som rozmyslala nad tym FC...no uvidime.

Tak pozdravujem vsetky, prajem pekne sviatky. 🙂

silvia545
2. apr 2010

ahojte kocky,,prajem vam krasny sviatocny den 😉
od rana sa mi nejako nic nechce 😒 je zamracene a prsalo 😀 to budu sviatky 😒

megy 😀 ked zvladne lusinkyn muzik 2 tak o 4 deti naviac hadam nebude problem,,,este co nato lusi 😀

lalia aj tebe krasne sviatky 😉

lusinkaj
autor
2. apr 2010

Aj ja prajem krasne velkonocne sviatky prezite v kruhu najblizsich 🙂
u na sje pekne,slniecko vykuklo....tak dufam,ze sa tak bude drzat aj cely vikend aj ked hlasia prsanie 😉

lusinkaj
autor
2. apr 2010

Baby co to vy mi tu prajete 4 ci 6 deti???jeminenky len to nieeeeeee....rovno slucka 😀 otvorila by som vam ale odisla prec a byvili by ste sa.... 😉

martineluska
2. apr 2010

ahojte baby krásne sviatky 🙂

lusinkaj
autor
2. apr 2010

marti ahooooj,aj tebe peknu velku noc... 🙂 volno mas?

martineluska
2. apr 2010

ano mam konečne volno až v utorok idem do roboty 😀