icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
2. apr 2010

teraz v klude varím obedík 😉 manžel je v robote príde až o tretej tak mám relax

lusinkaj
autor
2. apr 2010

no tak teraz len odychuj...idete niekam na sviatky?

megynka
2. apr 2010

ahojte, krásny sviatočný deň prajem 😉
u nám je otras počasie 😝 najskôr začalo pršať a potom posnežilo, normálne padali snehové gule 😀

silvia545
2. apr 2010

lusi 😀 sme dohodnuteee,,mi prideme ty odides,,a muzicka nam tam nechas aby nas obskakoval 😀

megy a ty coooo,,,uzivas si volna 😀 alebo varis,,pecies dobroty 😉

silvia545
2. apr 2010

KIARI prajem ti krasne prezitie velkonocnych sviatkov 😉 tak pekne si ich uzi lebo na druhy rok budeme sviatkovat v porodnici 😀

martineluska
2. apr 2010

iba v pondelok ideme k rodičom inak doma 🙂 ahojte baby 😎

megynka
2. apr 2010

baby, ja mám veget, nevarím a nepečiem,mám od rodičov ešte koláče a drahý čosi navaril,on rád varí a ja ho nechám nech sa realizuje 😀 a teraz ideme von do toho nečasu so psom 😉

lusinkaj
autor
2. apr 2010

silvi no toto manzela by ste mi chceli... 😒 😀 😀 porozmyslam 😀
tak aj som sa teraz napraskala....ale este si dam 😀
ja tiez nepeciem,zajtra ideme k nasim mama mi navari tie veci a prideme domov... 🙂

martineluska
2. apr 2010

ja tiež nepečiem lebo diétujem a manžel povinne so mnov tiež 😀

lusinkaj
autor
2. apr 2010

tak a teraz som sa uz prezrala... 😝 😀 idem na gauc odychovat a citat casopis....
neskor pridem 🙂

martineluska
2. apr 2010

😀 lusi ja som ešte dnes nejedla a ti si už prežratá 😀 chod odfukovat ja idem urobyt mesko lebo som už fakt hladná aj ja 😅

kiara15
2. apr 2010

veselu velku noc babulky vam zelam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lusi a ty sa pekne opatruj nech drobcekovia sa maju dobre 😉

megynka
2. apr 2010

kiara aj tebe veselú a veľa vody a šibačov 🙂 ja som hlavne rada že nemusím do práce 🙂

lusinkaj
autor
2. apr 2010

tak sme si fajne pospali na gauci len dost je taky tvrdy....ale dobre padlo... 🙂
teraz idem dat uvarit cviklu.....aby sme mali domacu a zajtra muzik ju pripravi 😉

kiari aj tebe krasne sviatky 😵

silvia545
2. apr 2010

tak sa hlasim,,,boli sme v kauflande na taky mensi nakup 😉 strasne vela ludi,,,ja neviem co sa blaznia,,,plne kose,,ako keby mal ist koniec sveta a pritom ide len velka noc 😀 a ze je kriza 😀 este som vysmazila rybu k veceri a zajtra neviem co varit,,,asi nic,,bude troska dieta 😀

lusi to len tak aby nas obsluhoval a po detoch pratal 🙂 zacina s vycvikom tak mu to pojde uz lahko 😀

megy takze budes mat rozcvicku 😀

lusinkaj
autor
2. apr 2010

tak silvi aj mi sme rano boli ale len na taky malinky nakup,pecivo,zeleninku a tiez bolo velmiiiiiiii vela ludi...presne ako hovoris,ze kriza a keby neviem co islo...sa blaznia...
ja nic nebudem vypekat,to co stale a s mierou.... 🙂

silvia545
2. apr 2010

lusi ani my nebudeme vypekat,,,dnes sme kupili zakusky a urobim este suhajdy a to bude vsetko 😉 inokedy sme vypekali ale tento rok sa mi nejako nechce 😒 par zakuskov pre nas a polievacou bude stacit 😉 a ako zvycajne chlebicky nejaku oblozenu misu 😉

megynka
2. apr 2010

baby ja som sa rozhodla, že od zajtra držím dietu 😠 som sa na seba naštvala, takých 5 kilečiek musí ísť dole, ale ako,keď ja schudnem len keď som v strese,a ja keď som hladná a nenajem sa tak mi je zasa zle 😒

lusinkaj
autor
2. apr 2010

silvi presne tak ja som kupila take susene,jedne dobosove rezy mame radi a to je sjo....navstevu necakam taze nam to staci...nebudeme sa prejedat,ved budu ine jedla,klobasy,sunky,salatik 😀 🙂

silvia545
2. apr 2010

lusi aj ja som kupila dobosove tiez ich lubim,,,potom puncove rezy,,take zmiesane a dobosky tie mam najradsej,,a susene 😉

megy my tu dietu budeme mat len zajtra 😉 ja ked sa najem aj nenajem zle mi je stale 😀

lusinkaj
autor
2. apr 2010

tak nejaky esxtra vyber tam nemali kde sme boli tak len toto...staci nam to...nie?nebudeme sa prejedat... 🙂
ja som sa zase najedla... 😀 sakra tak ja kolko priberiem...to bude fuska v lete s takym brusiskom.... 😀 a mi byvame na 3 pos.bez vytahu tak to bude.... 😝

silvia545
2. apr 2010

😀 lusi ved teraz jes za 3 😉 to musi byt pekna davka 😀 nooo na 3 to ti riadne zabrat hlavne na nohy ☹

lusinkaj
autor
2. apr 2010

ale ja nejem vela vobec nejem za troch....aj dr.mi povedal ze to je hlupot teraz zacat jest za troch.... 😉
tak to hej teraz sa da este v pohode ale potom...no budem chodit len v surnych pripadoch... 😝

megynka
2. apr 2010

baby, som jeden deň doma a už neviem čo robiť, ja sa normálne nudím 🙄

lusinkaj
autor
2. apr 2010

Tak megy co mam ja povedat uz som doma jaaaaaaaaaj dlhoooo a teraz ked nemozem nic take robit,je to na zblaznenie... 😀

lusinkaj
autor
2. apr 2010

Prajem vam dobru nocku,pekny zvysok vecera... 🙂
idem ja k telke a do postele,cakat manzela...do pol.22 😒
zajtra tu nebudem ideme k nasim...tak krasnu bielu sobotu vam prajem 😉

megynka
2. apr 2010

lusi jaj, veď keď musím do práce, je zle, keď môžem byť doma,je zle ani sama neviem asi čo by mi vyhovovalo 😒 no som aj akási spuchnutá, už týždeň ma neskutočne bolia prsia a som nervózna, za týždeň má prísť ms,tak som taká nijaká 😖
tak pekný večer, dobrú noc a zajtra pekný dník 😉

kiara15
2. apr 2010

pekny vecer ja som mala dnes plny dom este sme oslavovali takze si viete predstavit ako to u nas vyzeralo ale uz je pokoj a klud rano idem do prace 😒

silvia545
3. apr 2010

dobre ranko kocky 🙂
prajem vam krasnu sobotu 😉 dnes mam na plane toho vela 😒 uz periem...asi este 2 krat nalozim 😉 teraz smer obchod,,,dufam ze chleba este budu mat,,lebo teraz ludia robia jak vysinuty 😀

kiari tak si sa nam zabavila 😉 super 😉 horsie je to potom s upratovanim 😀

megynka
3. apr 2010

ahojte, silvi ja som práve prišla z tesca,tým ľuďom šibe,plné koše a vozíky vláčia 😀