icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
4. apr 2010

lusi hadam si si už aj zvykla no nie? 😀 😀 ja ešte možem mesiac potom aj mne na chvýlu odzvonilo z tutu-mutu 😅 😀

lusinkaj
autor
4. apr 2010

zvykla som si hlavne ked som spinila nemala som nato chut...ale uz by aj ale je tam co ak zase zacnem spinit...a to nechcem

martineluska
4. apr 2010

lusi babetka su teraz najdoležitejšie tutu-mutu bude potom 😉 ak vam nato zostane čas a hlavne energia pri dvoch nezbedníkoch krpatých 😅 😀

lusinkaj
autor
4. apr 2010

😀 no presne tak...ale hadam neksor aspon trosku sa nude dat...a potom uz ak budu tu tak tiez si najdeme aspon raz za meisac... 😅

megynka
4. apr 2010

silvi, asi si už odpadla od únavy 😀

baby ja som normálne pospala,som nemožná,ale asi to bude aj tým že má prísť budúci týždeň ms a ja bývam taká stráááááášne unavená 🙄

marti,príjemné tutu-mutu želám

lusi,ani ja akosi nemám chuť na tutu-mutu,ale drahý sa mi smial že zajtra ma on vyšibe,a tak divne sa na mňa pozrel 😀 😀 😀

asi už zaľahnem,všetkým pekný večer a na ráno sa pripravte 😉 🙂

lusinkaj
autor
4. apr 2010

megy tak bude tutu mutu 🙂 sibacka s niecim inym a nie korbacom 😀 😀
a vy uz mozte???

megynka
4. apr 2010

lusi ja som aj zabudla napísať,my sme sa na to vyprdli 😀 kvapky sme využívali,mne dala dobré ale manželovi sa určite pomýlila,lebo sme to hľadali na internete a skús si tipnúť na čo tie jeho kvapky boli, že na žalúdok 😀 😀 😀 😀 😀 nič o plodnosti tam nebolo,tak sa smial že aspoň odvtedy čo ich užíval nemal žalúdočnú kyselinu 😀 ach veď mesiac v kuse by som nemohla a on tiež nie 😀

lusinkaj
autor
4. apr 2010

to nemyslia vazne???ta to co je za trulo....by som jej dala.. 😒
no ved jasne mesiac je dlha doba.....ale neboj pride teho.tak budu aj 9 mes.bez 😀 😅

megynka
4. apr 2010

lusi ja skôr asi vydržím bez ako nejaký sexmaratón, no a keď budem tehu tak možno ani nebudem mať chuť,horšie to bude asi pre drahého 😀

martineluska
4. apr 2010

tak čafte a nech vas velmy nepooblievaju aby ste nemali chríííííííííípku 😉 🙂

lusinkaj
autor
4. apr 2010

megy tak u chlapov je tazsie...ale moj to ani nechce lebo tiez sa boji aby som nespinila a potom aj len placem ked je zle a to on nechce....ale vies no raz za cas strucne-rucne 😀 🙂

tak aj aj idem do postele...manzel odisiel do prace 🙂
dobru nocku 😔
zajtra pridem 🙂

krasnu olievacku 🙂

lusinkaj
autor
5. apr 2010

Prajem vam krasne pondelkove ranko 🙂
krasnu olievacku,ale u nas prsi brrrrrr tak je velmi zly cas nato... 🙂

megynka
5. apr 2010

krásne ránko a pekný dník 😉 u nás tiež škaredo,zima a prší ☹ ale aj tak prajem peknú oblievačku a šibačku 🙂

silvi,už to máš za sebou? 😀

lusinkaj
autor
5. apr 2010

megy a ty uz si oliata bola??? 🙂

megynka
5. apr 2010

nie, dávam si pozor,drahý nemal ešte príležitosť,hneď som vypadla so psom von,ale už to hádam príde 😀

lusinkaj
autor
5. apr 2010

jasne neminie ta to 😀 a cakate este niekoho?

silvia545
5. apr 2010

ahojte kocky 😉
tak nam od rana vkuse prsíííí 😒 ale polievacov to neodradilo 😠 este cakame dalsich,,,uz by som si aj oddychla 😉

megy vcera som zalahla jak mrtvola,,,ani neviem ako som zaspala 😉 dnes ma akosi prehana,,to je hrozneee 😠
megy tak dnes asi budes vysibana s niecim inyyyym 😀 tutu mutu to istííí 😀

megynka
5. apr 2010

ahoj silvi,tak si daj liečik,malý štamprlíček nech vypáli bacila 😀

lusi nečakáme nikoho a v tomto počasí aj u susedov je podozrivý kľud 😀 nikomu sa nechce chodiť, my sme radi,len ležíme a spíme 😀 super sviatky 😉

lusinkaj
autor
5. apr 2010

tak mi sme boli u svokry cca 2,5hod.ale uz stacilo nedobre sa mi dlho sedi,tak sme pokecali a teraz sme doma zase papame 😀 strasne su tie sviatky..... 🙂 trosku nech mi stravi a daco sladke by som si dala.... 😝

megynka
5. apr 2010

my klasika,vonku so psom a teraz som uvarila puding,tak sme si zamaškrtili 😀

lusinkaj
autor
5. apr 2010

ja som vybrala take suche kolaciky....manzel uz drieme na gauci a ja som tiez taka vselijaka 😀

megynka
5. apr 2010

baby,asi dnes zhnijem za živa,som totálne lenivá, nič sa mi nechce,musím zdvihnúť prdel za sedačky 😀

silvia545
6. apr 2010

dobre ranko 😉
tak konecne je potom 😉 dnes nic nebudem robit,,,iba vegetit 😀 namakala som sa za tieto dni az az 😒
lusi tak ty si mala pohodicku 😉

megy aka bola sibacka od muzicka 😀

kiari ty si sa nam ani neukazala,,,este sa susíííís 😀

megynka
6. apr 2010

dobré ránko 😉

silvi 😀 😀 😀 noooo šibačka bola 😀

baby jak som videla dnes ráno budovu v ktorej pracujem, som dostala normálne rannú nevoľnosť 😀

babulka555
6. apr 2010

ahojte,

tak po minulom tyzdni som aj ja rozsirila statistiky neuspesnych prvych IVF. po kratkom protokole som mala 11 vajicok,
5 islo rovno do mrazaku, 6 na predl. kultivaciu (1 sa prestalo vyvijat) a dve vkladali. Po dvoch testoch som mala HCG 640 a potom prislo krvacanie a 3 test s poklesom. Asi vam nemusim opisovat to sklamanie 😢

len sa chcem opytat aku dlhu prestavku ste si dali pred KET

dakujem a pekny den 😅

silvia545
6. apr 2010

😀 megy to musela byt riadna 😀 😀 😀 to uz mas predcasne tehu priznaky 😀

ahoj babulka,,tak to mi straaasne luto ☹ sklamanie je naozaj velke,,to ti verim ☹ ale teraz sa musis dat do poriadku,,nemysli nato,,aj ked viem ze to sa hned neda,,,nejaky cas to potrva 😉 ja som KET nemala,,ale myslim si 2 alebo 3 mesiace si daj pauzu,,uvidis co povie dr 😉 drzim ti palce aby sa ti to podarilo 😉

megynka
6. apr 2010

ahoj babulka,mne je to tiež ľúto, ja som tiež nikdy KET nemala ale medzi ivf som mala tak 7 mesiacov až rok a to aj preto že som na ďalšie nemala chuť a nebola som hlavne psychicky pripravená, takže uvidíš čo povie lekár,ja osobne si myslím že tak2- 3 mesiace,ale podstatné je kedy budeš v pohode a na to pripravená 😉 držím palce 😉 🙂

megynka
6. apr 2010

silvi,nebolo to až také hrozné, tade tá šibačka 😀 normál, veď už máme svoje roky 😀 😀 😀 silvi ja by som sa tak tešila na tie nevoľnosti, len nech som už tehotná 🙂 budem kľudne grckať aj pol dňa, ale tu v práci by som aj celý deň 😝

lusinkaj
autor
6. apr 2010

ahojte zienky...tak ja od rana uz makam,bola som na urade p.manzel povysaval ale dnes sa mu vobec nechcelo.... 😝 a ja vravim,mne sa vela krat nechce ale musim nikto to za mna neurobi jaaaaaaaj tí muzi 😀
ja som len tak trosku pretiahla metlou s handrou...pracka doprala vyvesam mam este jednu varku a odych.... 🙂

megynka
6. apr 2010

lusi ahoj 🙂 na dnes už stačilo, daj si pauzu 😉