Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
zvykla som si hlavne ked som spinila nemala som nato chut...ale uz by aj ale je tam co ak zase zacnem spinit...a to nechcem
lusi babetka su teraz najdoležitejšie tutu-mutu bude potom 😉 ak vam nato zostane čas a hlavne energia pri dvoch nezbedníkoch krpatých 😅 😀
😀 no presne tak...ale hadam neksor aspon trosku sa nude dat...a potom uz ak budu tu tak tiez si najdeme aspon raz za meisac... 😅
silvi, asi si už odpadla od únavy 😀
baby ja som normálne pospala,som nemožná,ale asi to bude aj tým že má prísť budúci týždeň ms a ja bývam taká stráááááášne unavená 🙄
marti,príjemné tutu-mutu želám
lusi,ani ja akosi nemám chuť na tutu-mutu,ale drahý sa mi smial že zajtra ma on vyšibe,a tak divne sa na mňa pozrel 😀 😀 😀
asi už zaľahnem,všetkým pekný večer a na ráno sa pripravte 😉 🙂
megy tak bude tutu mutu 🙂 sibacka s niecim inym a nie korbacom 😀 😀
a vy uz mozte???
lusi ja som aj zabudla napísať,my sme sa na to vyprdli 😀 kvapky sme využívali,mne dala dobré ale manželovi sa určite pomýlila,lebo sme to hľadali na internete a skús si tipnúť na čo tie jeho kvapky boli, že na žalúdok 😀 😀 😀 😀 😀 nič o plodnosti tam nebolo,tak sa smial že aspoň odvtedy čo ich užíval nemal žalúdočnú kyselinu 😀 ach veď mesiac v kuse by som nemohla a on tiež nie 😀
to nemyslia vazne???ta to co je za trulo....by som jej dala.. 😒
no ved jasne mesiac je dlha doba.....ale neboj pride teho.tak budu aj 9 mes.bez 😀 😅
lusi ja skôr asi vydržím bez ako nejaký sexmaratón, no a keď budem tehu tak možno ani nebudem mať chuť,horšie to bude asi pre drahého 😀
tak čafte a nech vas velmy nepooblievaju aby ste nemali chríííííííííípku 😉 🙂
megy tak u chlapov je tazsie...ale moj to ani nechce lebo tiez sa boji aby som nespinila a potom aj len placem ked je zle a to on nechce....ale vies no raz za cas strucne-rucne 😀 🙂
tak aj aj idem do postele...manzel odisiel do prace 🙂
dobru nocku 😔
zajtra pridem 🙂
krasnu olievacku 🙂
Prajem vam krasne pondelkove ranko 🙂
krasnu olievacku,ale u nas prsi brrrrrr tak je velmi zly cas nato... 🙂
krásne ránko a pekný dník 😉 u nás tiež škaredo,zima a prší ☹ ale aj tak prajem peknú oblievačku a šibačku 🙂
silvi,už to máš za sebou? 😀
megy a ty uz si oliata bola??? 🙂
nie, dávam si pozor,drahý nemal ešte príležitosť,hneď som vypadla so psom von,ale už to hádam príde 😀
jasne neminie ta to 😀 a cakate este niekoho?
ahojte kocky 😉
tak nam od rana vkuse prsíííí 😒 ale polievacov to neodradilo 😠 este cakame dalsich,,,uz by som si aj oddychla 😉
megy vcera som zalahla jak mrtvola,,,ani neviem ako som zaspala 😉 dnes ma akosi prehana,,to je hrozneee 😠
megy tak dnes asi budes vysibana s niecim inyyyym 😀 tutu mutu to istííí 😀
ahoj silvi,tak si daj liečik,malý štamprlíček nech vypáli bacila 😀
lusi nečakáme nikoho a v tomto počasí aj u susedov je podozrivý kľud 😀 nikomu sa nechce chodiť, my sme radi,len ležíme a spíme 😀 super sviatky 😉
tak mi sme boli u svokry cca 2,5hod.ale uz stacilo nedobre sa mi dlho sedi,tak sme pokecali a teraz sme doma zase papame 😀 strasne su tie sviatky..... 🙂 trosku nech mi stravi a daco sladke by som si dala.... 😝
my klasika,vonku so psom a teraz som uvarila puding,tak sme si zamaškrtili 😀
ja som vybrala take suche kolaciky....manzel uz drieme na gauci a ja som tiez taka vselijaka 😀
baby,asi dnes zhnijem za živa,som totálne lenivá, nič sa mi nechce,musím zdvihnúť prdel za sedačky 😀
dobre ranko 😉
tak konecne je potom 😉 dnes nic nebudem robit,,,iba vegetit 😀 namakala som sa za tieto dni az az 😒
lusi tak ty si mala pohodicku 😉
megy aka bola sibacka od muzicka 😀
kiari ty si sa nam ani neukazala,,,este sa susíííís 😀
dobré ránko 😉
silvi 😀 😀 😀 noooo šibačka bola 😀
baby jak som videla dnes ráno budovu v ktorej pracujem, som dostala normálne rannú nevoľnosť 😀
ahojte,
tak po minulom tyzdni som aj ja rozsirila statistiky neuspesnych prvych IVF. po kratkom protokole som mala 11 vajicok,
5 islo rovno do mrazaku, 6 na predl. kultivaciu (1 sa prestalo vyvijat) a dve vkladali. Po dvoch testoch som mala HCG 640 a potom prislo krvacanie a 3 test s poklesom. Asi vam nemusim opisovat to sklamanie 😢
len sa chcem opytat aku dlhu prestavku ste si dali pred KET
dakujem a pekny den 😅
😀 megy to musela byt riadna 😀 😀 😀 to uz mas predcasne tehu priznaky 😀
ahoj babulka,,tak to mi straaasne luto ☹ sklamanie je naozaj velke,,to ti verim ☹ ale teraz sa musis dat do poriadku,,nemysli nato,,aj ked viem ze to sa hned neda,,,nejaky cas to potrva 😉 ja som KET nemala,,ale myslim si 2 alebo 3 mesiace si daj pauzu,,uvidis co povie dr 😉 drzim ti palce aby sa ti to podarilo 😉
ahoj babulka,mne je to tiež ľúto, ja som tiež nikdy KET nemala ale medzi ivf som mala tak 7 mesiacov až rok a to aj preto že som na ďalšie nemala chuť a nebola som hlavne psychicky pripravená, takže uvidíš čo povie lekár,ja osobne si myslím že tak2- 3 mesiace,ale podstatné je kedy budeš v pohode a na to pripravená 😉 držím palce 😉 🙂
silvi,nebolo to až také hrozné, tade tá šibačka 😀 normál, veď už máme svoje roky 😀 😀 😀 silvi ja by som sa tak tešila na tie nevoľnosti, len nech som už tehotná 🙂 budem kľudne grckať aj pol dňa, ale tu v práci by som aj celý deň 😝
ahojte zienky...tak ja od rana uz makam,bola som na urade p.manzel povysaval ale dnes sa mu vobec nechcelo.... 😝 a ja vravim,mne sa vela krat nechce ale musim nikto to za mna neurobi jaaaaaaaj tí muzi 😀
ja som len tak trosku pretiahla metlou s handrou...pracka doprala vyvesam mam este jednu varku a odych.... 🙂
lusi ahoj 🙂 na dnes už stačilo, daj si pauzu 😉

lusi hadam si si už aj zvykla no nie? 😀 😀 ja ešte možem mesiac potom aj mne na chvýlu odzvonilo z tutu-mutu 😅 😀