Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
dobré ránko 😉
silvi búrka bola u nás vonku za oknami 😀 manžel sa včera smial že u nás v posteli sa už dlho neblýskalo 😀 😀 😀
baby som doma od dr 😉 mam crevnu chripku 😠 dr bol nasrany na toho dr z pohotovosti,,ze co mi to dal smectu 😠 a este mi kazal probio joguty jest,,ked mam hnacku 😒 ze ako mi to moze potom prejst ked ma potom od tych jogurtov prehana 😖 dal mi ENDIEX a PROBIOFIX 😉 dieta pokracuje dalej 😢
megy 😀 ani u nas sa uz dlho neblyskalo 😀
silvi no ja neviem, tie pohotovosti môžu aj zrušiť 😠 veď normálnemu doktorovi sa tam nechce sedieť a vždy tam posadia nejakého debila, len aby tam niekto bol 😠 😠 😠 smectu ti mohol dať aj vrátnik 😠
ahojte,baby u nas sa neblyskalo nepamätaaaaaaaaaaam 😀 🙂
dnes u nas vyzera krasne,tak dufam ze to tak aj vydrzi a bude pekny den ideme na navstevu...len manzel este spi je po nocnej
som si kupila dnes dve tricka take volne,jedno je uplne perfektne ale rozmyslam ze to druhe mohlo byt väcsie ale nevadi boli na to smiesne ceny dve za 10e.taze upne super... 🙂
lusi no nekú to za takú cenu 🙂 to si aj ja vždy poviem 😀
teda nekúp, chýbajú mi asi písmenká 😀 alebo to po tom včerajšiom víne 😀
presne megy jendo stalo 4e a druhe 6e ved to jak zadarmo... 😀 gatky som si kupila lebo uz tie moje M su male motrejem L-XL 😀
to nič lusi, ešte budeš potrebovať aj XXL 😀 no ja možno aj XXXL keď mám teraz tak M/L 😀
ale keď sa narodia tak pôjdeš razom aj na S 😀 😉
jeeeeej az tak hadam nie..... 🙂 no ci ja budem zase nosit S-M ako doteraz to pochybujem 😀 😝
chcem uz ist prec a moj este lezi,sakra..... 😀
megy mas uplne pravdu 😉 ten dr na pohotovosti bol po zaruke 😀 nikto im tam robit nechce tak tam davaju takychto lekarov 😠
lusi neboj ked porodis,,tak u vas budu hromy,,blesky aj tyzden trvat 😀
baby a vy kde ste zmizli 😲 co sa u vas blyyyyyyyska 😀
ahoj kiari,,marti,,pekny vecer prajem 😉
ahojte 🙂
dobre ranko baby 😉
od rana nam svieti slniecko 😉 dnes sa chystam do zahrady,,posadit trosku mrkvy,,petrzlen a cibulku 😉 mama neda pokoj,,tak aspon nieco tam nasadim 😒 len som zvedava,,ked pojdem na ivf a verim ze sa to podari,,tak kto to bude potom okopavat 😠 zaraste to zelinou a hotovo 😒 ona uz nemoze ,,ma svoje roky,,ale ona je tak naucena od mlada robit a robit po zahrade,,lebo co povedia susedia 😠 mne je jedno,,nech si vravia co chcuuu 😉
ahojte 😉
silvi mňa by nedonútila, keby som ja nechcela 😀 kašli na to 😉 ja musím doma presadiť dva kvety a akosi nemám kedy, včera som do večera prerábala akvárko lebo sa mi nepáčilo a dnes možno príde rada aj na kvety 😀 😉 mali sme dnes ráno v práci školenie o ochrane údajov a keď som tam videla všetky kolegyne, a to nemám dobré kolegyne, len pár je normálnych, tak som si vypočítala, že ešte tri mesiace do práce a potom na ivf a na pn, tak to už tri mesiace vydržím 😉 🙂 a potom to tu už nechcem vidieť a budem len nakupovať malinké vecičky a tešiť sa na bábo 😵
krásny dník 😉
😀 megy musela by si ,,ci chces alebo nie 😉 keby si ju mala pocuvat stale o zahrade,,a co susedia povedia,,tak by si sadila aj o pol noci 😀 uz to musis nejako vydrzat s kolegynami 😵 a potom si budeme uzívat tehu,,nakupovat vybavicku,,vyberat postielku,,kocik a vsetko co ktomu patrííííí 🙂 uz sa velmi tesíííííím 😵
a už si posadila?u nám svieti slniečko ale je zima 😠 silvi ja si už niekedy myslím že to v tej práci nevydržím ☹
este som tam nebola 😀 ale mama uz trosku pinda,,tak pojdem aspon cibulku a hrasok 😉 mrkvu a petrzlen nemozeme lebo fuka vietor,,odfukol by vsetky semienka 😀 mohol by aspon mesiac fukat 😀 neboj,,potom si od nich oddychnes 🙂
idem si pre balíky na poštu, prišli perfémy a jedna sukňa, no som zvedavá 😀 sa mi zasa drahý bude smiať že čo som to objednala 😀
ake parfumy si si objednala 😉 aj drahemu si mala nieco,,aby si sa mu mohla potom smiat aj ty 😀
parfémy že z Dubaja, ale sú dobré a aj sukňa je dobrá len musím schudnúť lebo mám v nej sádelnaté kolená 😀 😀 😀
😀 no neviem kolko ju budes nosit,,lebo ked budes tehu,,tak si ju neuzijes 😉 ja som zasadila hrach a kukuricku na varenie 😉 zajtra cibulu a mrkvu ak nebude vietor 😉 ale uz citim zas ten chrbat 😠 to sadenie mi fakt nerobi dobre ☹
silvi si usilovná, manžel zasa opravuje omietku v kuchyni, megyna sa činila 😠 😠 😠 už som to čakala lebo dlhšiu dobu bolo dobre, mňa z nej asi porazí už 😠 dostala vynadané, vieš jak ona dobre vie že som nasraná 😠 no neviem, fakt som si neuvedomila, že ju ani nestihnem ponosiť, no potom teda zasa predám na koníkovi v bazáre 😀
Pekny vecer 🙂 prisla som vas len pozdravit.....manzel ma 4 dni volno tak si uzivame,vybavujeme co nam treba a chodime po nasvtevach.... 🙂
lusi tak si to užívaj, veď ty to potom na koníkovi dobehneš 😉 🙂
kiara, marti ahojte a pekný večer všetkým 🙂
silvi drahý nech ti dá masáž na ten boľavý chrbátik 🙂
lusi len si uzivaj pokial mas casu 🙂 lebo ked pride ten vytuzeny den,,budes sa obracat na plne obratky 😉
megy 😀 ta megynka nema chybu 😵 potom si ju poziciam ked budeme menit elektrinu 😀 drahy ma uz vymasíííroval 🙂 ale musela som zakrocit,,lebo isiel aj tam kde ma neboli 😀 😀 😀
kiari,,marti pekny vecer a dobru noc vam zelam 😉 😔
ahojte baby tak zajtra držte palce idem si po inekcie a manžel na spermio kontrolu ,dufam že nejake dobre spermijky budú 😒potom vas pridem informovat 🙂dobru noc baby 😉
ahojte babulky no ja tu nebudem teraz zo4dni idem za manzelom do rakuska idem si urobit mensi vylet 😉 😉
marti neboj budeme na teba myslet a pekne pozitivne mysli 😉
megy silvy lusi vam uz prajem pekne ranko 😉 😉 😉
krasne ranko prajem 🙂
kiari tak si uzi vylet a hlavne manzelika 😵
marti drzim palce nech je vsetko ok 🙂

dobre ranko kocky 😉
tak u nas vcera bola riadna burka 😠 prsalo este aj v noci 😒 dnes idem k obvodnemu,,nech ma vysetri,,dufam ze to nebude nic vazne 😉
megy ako citam tak aj u vas bola burka,,ale kde prebiehala 😀 😀 😀
lusi uz mas aj ty chut na taku poriadnu burku 😀
kiari oooo ake foto 😵
marti bud rada ze si chytila aspon chripku 😵 a ni cosi ine 😀