icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
26. apr 2010

megy anoooooo,to su spravne slova do bitky...samozrejme treba preto urobit vsetko!!!! 🙂

ja mam pozehlene 😀 😀 len este musim odlozit do skrine....nechce sa mi byt doma aj by som niekam isla ale kam? 😀

kiara15
26. apr 2010

No ahojte moje babulky ako sa mi mate ??ja som si to uzila ako som len mohla urobila so mensi nakup a este som si kupila pekne botasky adidi 😉 bola som tam na feste mala som vsetko co mi oci racili uz aj nevladala joj baby keby ste vedeli ako mi to trochu pomohlo po psychickej stranke 😉

megynka
26. apr 2010

ahoj kiara,tak to je super 😉 človek to potrebuje občas si vyraziť a dobre sa baviť 🙂 , ty si sa mala fajn, ja víkend na houby, ale už je dobre 🙂

lusi tak prádla sme sa zbavili a čo teraz 😀

silvia545
26. apr 2010

lusi ty si ale sikulka 😉 ved teraz mas o dve sily naviac,,tak ti to ide od ruky 😵

megy ak budes carovat,,tak vycaruj aj pre mna babo 😵 prosííííííííím 😉

kiari ahoooj,,ty vyletnicka 🙂tak bolo super 😉aj mne by asi taky vylet neuskodil 😉ale kam 😉

megy co tak vyrazit za lusi 😀pochytkat jej brusko,,hovori sa ze ked chytis tehulku za brusko tak do roka otehotnies 😉no neviem ci je to pravda,,asi nie,,ja som ich uz pochytkala dost a stale nic ☹

lusinkaj
autor
26. apr 2010

Jooj babiky moje,som si fajne pospala...len to chodenie na wc....ale 1,5h.mi dobre padla 😀
megy no....trebalo by tie veci pretriedit v skrini lebo mam tam male tricka co mi su nad brucho a take uz urcite neobleciem ani sa mi to nepaci...tak neviem ci dnes alebo zajtra sa do toho pustim 🙂
silvi ano mam dve sily ale tie nepomahaju tie ma nicia 😀 😀

lusinkaj
autor
26. apr 2010

az teraz som docitala...kludne pridete na vylet ku mne..pochytat si ma.... 😀 🙂

silvia545
26. apr 2010

lusi ty spachtoska 😉 co budes v noci robit,,pocitat hviezdicky 😀 ale chapem ta,,potrebujes spanok,,len sa teraz pekne vyspinkaj pokial mozes,,lebo potom pri dvoch drobcoch budes len driemat 😵 beriem ta za slovo 😉 prideme si ta pochytkat 😀

lusinkaj
autor
26. apr 2010

silvi to vies co z tej nudy ma taha na spanie,uz sa idem zblaznit co som sama od obedu doma...neznasam to...
a ked niekde som tak na spanok poobede nemyslim....a este zajtra jooooooooj....
porad co zajtra varis???

megynka
26. apr 2010

baby už mi neuveríte, dnes nová diera v stene, ja vám to už nevládzem ani písať, si idem uliať fernet, akurát sme prišli od našich vyumývali auto a teraz začalo pršať, ja neviem či sa mám smiať alebo plakať 😀 😢 😀 😢 už nevládzem, manžel teraz opravuje stenu a ideme tam dočasne namontovať nejaké dosky, takto to už nejde

silvi vyčarujem aj tebe, ale nechcem počuť ani slovko pochybnosti, že by nám to nevyšlo 😉 🙂

lusi len si pospinkaj, joj keby si nebola tak ďaleko aj by sme veru prišli 🙂 no veď možno raz 😉

silvia545
26. apr 2010

lusi nemam ani sajnu co varit 😖 ako sa tak poznam este v posteli budem rozmyslat co varit a po ceste do obchodu 😀 ale dlho sme nemali prekladane zemiaky,,tak asi to ,,az nevymyslim nieco ine 😀 ani ja nemam rada ked som sama doma 😒 vtedy len chodim hore dole,,programy prepinam ako vzdy nic ma tam nezaujme,,taka unudena si z toho 😉

lusinkaj
autor
26. apr 2010

megy tak to ta uz lutujem...ja by som ju vyhodila proste ona sa nehodi do bytu taky pes potrebuje vybeh,dvor....nerozmyslate nad tym ze do bytu nieje dobre ju mat???

lusinkaj
autor
26. apr 2010

prekladane zemiaky co to je???

lusinkaj
autor
26. apr 2010

pozerate spravy na jojke....narodili sa trojicky traja chlapci 🙂

megynka
26. apr 2010

lusi tu má veľa ľudí labradorov ale už majú tak 2 roky a viac a už t onerobia, tá naša musí z toho vyrásť, jej je smutno keď je dlho doma a nudí sa ale keď prídeme tak j tak vybeháme že už len spí a nič sa jej nechce, veď keby som už bola na materskej ona by to nerobila 😀 ale je to o nervy, lenže už ju mám tak rada a aj manžel že by sme ju nemohli dať preč, už sa to nedá a ona nás má tiež hrozne rada, keby si ju videla ako strašne sa teší vždy keď prídeme domov a to aj keď sme preč len hodinku, ide sa zblázniť od radosti že sme zasa doma, tak takto ma majú radi asi len rodičia 😵 musíme to asi vydržať 😔 naši majú vlčiaka na chalupe, keď som bývala doma ani sa odo mňa nepohol, tiež mame všeličo povystrájal v záhradke, ale teraz už má chudáčik 14 rokov a dnes som už videla, že chúďa ledva chodí, už nevládze na nohy, sa mu normálne podlamujú, tak som si aj poplakala 😢

lusinkaj
autor
26. apr 2010

tak jasne ja chapem ak si clovek oblubi zviera napr.psa tak je tazko ho neodhodit to jasne ale zeby ja som kazdy den prisla domov a nieco stale vyviedla tak to by ma porazilo....fakt lebo moj krstny mju labradorku tiez len 9 mes.ale je v dome na dvore a teraz sa zacala harat tak vsade krv....tak to je dost no take na prd....... 😒

baby ja neviem co to je...ci to robia moje creva segedinsky 😀 alebo zacina take mrvenie,zeby zacali o chvilu pohyby?a to len od vcera nie stale..... 🙂

megynka
26. apr 2010

lusi to máš ako s deťmi aj tie ťa naštvú, budú vyvádzať a počkaj v puberte, bože keď si spomeniem na seba 😀 ďakujem mojej mame že to so mnou vydržala a aj ocinovi samozrejme, a tiež ich budeš mať rada a že sa hára, to je normálne, veď za to nemôže a pre tento prípad sme pripravení, kúpime jej háracie nohavičky a zo začiatku budeme s ňou doma aby si zvykla, ja neviem keď mám niekoho rada tak urobím pre neho všetko aj keď je to zviera, tie sú niekedy lepšie ako ľudia 🙂

lusinkaj
autor
26. apr 2010

megy jasne...v poriadku 🙂 😵
no hej deti no to bude...tesim sa nato....pozerali ste tie spravy trojicky sa narodili?a taka mlada mamina.... 🙂

silvia545
26. apr 2010

lusi prekladane zemiaky su ,,na pekac nakrajane na kolieska zemiaky,,na to pokrajany sunkovy salam na kocky,,uvarene vajcia na koliecka nakrajane,,na to das usmazenu cibulku,,posypes vegetou,,na to zas zemiaky na koliecka nakrajane,,potom to zas posypes vegetou a nakoniec to polejes pocutkovou smotanou zmiesanou so surovymi vajcami,,a das to pomaly piect ☹ ja davam aj 3 az 4 smotany a 5 vajec,,robim to na velky pekac lebo mi to lubime,,mozes si tam dat aj klobasku,,papriku,,medzi tie zemiaky,,co chces 😉

silvia545
26. apr 2010

lusi zabudla som este tam das aj olej 😉

lusinkaj
autor
26. apr 2010

aha,skoro ako francuzske ale trosku inak sa robia...super,musim vyskusat pocula som uz o nich ved uz neviem co varit...segedinsky uz nechcem taze musim zase varit...baby na nervy to je nemam specialne chute alebo nejake zvalstne ale nemozem dlho jest to iste predtym mi to nerobilo problem som bola rada ze mam navarene na 3 dni a teraz....mas 2 a to je uz vela 😀 😀 😝

silvia545
26. apr 2010

aj u nas to volaju francuzske a niektory zas prekladane 😉

lusinkaj
autor
26. apr 2010

aha jasne...taze to je to iste 🙂

lusinkaj
autor
26. apr 2010

Tak idem do sprchy a lahnut uz ma nebavi ani pc ani telka.... 😉

lusinkaj
autor
27. apr 2010

Ahojte,co to tu je...nikto nikde? 😉
idem do mesta nieco vybavit tak poobede pridem.... 🙂 co vy dnes mate na plane zienky?

silvia545
27. apr 2010

ahojte baby 😉
lusi uz som tu,,bola som v dedine,,stretla som kamosku,,tak sme sa zakecali 😀 nezabudni si nieco pekne kupit na seba 😵

megy dakujeeeem 😵 len caruj 😵 a neboj ziadne pochybnosti nebudu 😉 verííím ti 😉 ja som si tiez povedala,,ze slovko,,neda sa ,,navyjde to,,mam strach,,uz nechcem od seba pocut 😉 teraz sa to podaríííí a basta 😉 pri 1 ivf som mala pochybnosti,,stale som na to myslela ☹ nevedela som prestat 😠 ale teraz nie 😵 ideme do toho a podariii sa nam to megy 🙂

lusinkaj
autor
27. apr 2010

Tak som doma ...ale unavena ako keby som kopala zemiaky na poli 😀 uz take prechadzky po meste nie su pre mna,max.ist na zmrzlinku a nic ine ziadne behacky po obchodoch ako kedysi 😀 uz sa minule tie casy..... 😀
silvi,nic som si nekupila....nechcem zbytocne kupovat lebo aj tak nikam nechodim tak zbytocne....
ale rada by som uz zacala vecicky... 😉 este pockam....manzel zahlasil ze potrebuje nove svetla na auto...potom chce nove okuliare lebo uz ma strasne doskrabane sklicka a tam bude palka... 😒 😉

kiara15
27. apr 2010

pekny den zelam 🙂 🙂
S tym brusko neuviem neviem lebo by som uz musela mat krdel deti za sebou co som sa ja nachytala bruisiek 😉 😉 😉

silvia545
27. apr 2010

tak baby,,bola som dnes u dr na tie chlamydie 😉 nic sa nekonalo,,lebo ked ma vysetril tak povedal ze mam mykozu,,ja som si aj myslela ze to asi budem mat,,lebo vcera som citila take svrbenie 😖 tak musim pockat kym vyberiem lieky a az potom mi urobi vysetrenie 😉 to snad uz neni mozne,,vsetko sa namna lepi 😠 uz sa citim ako pokusny kralik 😀 zas sa mi to o nieco posunie 😠 na druhy tyzden idem na HP,,tak dufam ze aspon ten sa mi konecne podari urobit 😉

lusi pockaj ked budes v 8 mesiaci,,tak to sa ti nebude chciet ani postavit 😀 ja asi tiez budem kupovat vecicky na poslednu chvilku 😉 nechcela by som dopredu,,ak by sa nieco stalo,,potom by to velmi bolelo 😢

ahoj kiari,,tak to mas pravdu,,ja som sa ich tiez dost nachytala a staaaaale nic ☹ alebo sme malo chytkali 😀

lusinkaj
autor
27. apr 2010

silvi tak ty budes ako ja...namna sa nelepilo vsetko pred tehu ale teraz.... 😀 ale dufam,ze uz nic sa namna zle nenalepi...
ved to ze som este len 4mes. a uz problemy a co potom,len doma budem a v nevyhnutnych pripadoch pojdem von.... 😀
no ved clovek by uz aj zacal kupovat vecicky postupne lebo treba toho dost ale co potom ....ale predsa ja uz ten 5-6 mes.mozem kludne zacat 😉

martineluska
27. apr 2010

ahojte baby 🙂 ja ešte stale čakam na menzes 🙄 zas si dava na čas 😅