icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
27. apr 2010

lusi tak sme natom rovnako 😉 dufam ze aj rovnako zostaneme,,este keby sa namna nalepilo aj to tvoje tehu 😉 to by bol krasny koniec vsetkeho lepenia 😵

marti jak napotvoru,,co 😀 ked ju potrebujes tak vtedy nepride 😠

martineluska
27. apr 2010

🙂 už som si zvykla 😅

silvia545
28. apr 2010

ahojte kocky 😉
co to tu vidíííím 😲 kam ste sa podeli 😅
lusi sa nam urcite niekde flaka 😉
megy a ty kam si zmizla 😉alebo ta megynka zjedla 😀
marti tak uz len cakat aby prisla posledny krat a potom nech sa neukaze celych 9 mesiacov 😵

megynka
28. apr 2010

ahojte 😉

ja musím ísť buď na pn, alebo dám výpoveď lebo mi tu asi drbne, ide to tu všetko dele vodou a mňa tu ide trafiť 😠 pomery v práci to hrôza 😝
silvi ty čo dnes robkáš? ja už aby som bola doma, ma tu utrhne, hnusná robota 😝 😝 😝 som tak znechutená 😝 tfuj 😝

silvia545
28. apr 2010

ahoooj megy,,vypoved este nedavaj,,peniasky potrebujes 😉 ak sa inak neda,,chod ale na tyzden na pn,,oddychnes si a nebudes vidiet aspon urcitych lidi 😉 aj ten tyzden pomoze,,musis nejako vydrzat,,potom ich nebudes vidiet najmenej 5 rokov ak si predlzis matersku 😀 ja sa dnes nudííím ako pes 😝

megynka
28. apr 2010

silvi ja ke´d raz odtiaľto odkráčam už sa nevrátim, ak pôjdem na materskú, tak chcem byť na materskej až do dôchodku 😀 mne už by takýto kolektív nechýbal a ani tie nervy v práci, dnes ráno ma megyna skoro fakt zožrala 😀 skákala po mne jak besná asi jej zašibalo 😀 vyzerá to tak že nám ide do puberty a to vraj asi prestane aj trošku poslúchať, och musíme to vydržať 😉 no ale veď sme nejakí rodičia, no nie?! 😀 😀 😀

silvia545
28. apr 2010

megy ked chces byt na materskej do dochodku,,tak to musis rodit kazdy rok ako jablon 😀 megynka je tvoja rozcvicka 😉 aby si bola pripravena nato ked pridu vlastne deticky 😵

megynka
28. apr 2010

silvi tak to teda áno 😀

lusinkaj
autor
28. apr 2010

ako baby?co robite?nie dnes sa neflakam,nemozem kazdy den... 😀 manzel ide dnes na nocnu tak sme boli na rychly nakup a teraz som varila...zel.polievku a palacinky...ale uz ich nebudem piect aspon mesiac 😀 😉 hodinu som stala pri sporaku... 😝

silvia545
28. apr 2010

ahoj lusi,,tak palacinky 😉 dala by som si 😵 ja som dnes robila kapustne fliacky 😉 len je nejaka divna kapustna 😒 tak dlho som ju dusila a ona nie a nie zmaknut 😠 minuly tyzden som tak tiez robila kapustnu polievku a kapusta bola taka ista 😒 aj suseda vravela ze mala taku kapustu a len ju dusila a dusila a nic 😉 az ju zadusila 😀 idem umyt branu,,lebo je zaspliechana od blata,,ako chodia nakladne auta a ked je naprsane tak vzdy mame potom branu spinavu a j suseda oproti sa hneva tiez,,ze nic ine nerobi len umyva 😠 ja ju uz umyvam tyzden a akosi ju nemuzem umyt 😀

lusinkaj
autor
28. apr 2010

silvi poslem ti aspon jednu palacinku,lebo nejak sa uz minaju 😝 sakra s tym varenim,nemam uz nervy nato... 😀

martineluska
28. apr 2010

ahojte takže ja sa mam zatial tak isto 😉 nič nove.akurát dnes som mala kontrolu zo socialky a to som na pn len od štvrtka 🙄 poponahlaly sa to aby som sa bala aj do obchodu zbehnut 😠

martineluska
28. apr 2010

kdeeeeeee steeeeeeeeeeeeee halooooooooooooooo 😀

lusinkaj
autor
28. apr 2010

marti tu som.....kontrola so socialky?tak skoro nezdaju sa .....
ty si na pn preco???

martineluska
28. apr 2010

lebo som mala chripku a chcela som sa pred ivf dobre preliečit čo sa mi aj podarilo 😉 a teraz už nezruším pn až po ivf nebudem 2 krat behat k dr 😝

martineluska
28. apr 2010

ale mam vychadzky 🙂

megynka
28. apr 2010

baby tak to vám musím napísať, jedna kočka tu do jednej témy napísala, že má 5 detí a už asi rok sa snaží otehotnieť a nedarí sa...som hotová

megynka
28. apr 2010

marti tak hádam ti už kontrola nepríde 😉

martineluska
28. apr 2010

chuderka 😅 možno chce desat nie? 😅

martineluska
28. apr 2010

megy neviem ako často chodia 🙂

megynka
28. apr 2010

marti a ešte to napísala do témy, kde sa baby snažia sú bezdetné....asi chcela podráždiť 😀 neviem no možno ich chce mať 10 ale v dnešnej dobe?! mne by stačilo 1 a keď budem mať veeeeeeľké šťastíčko tak budem mať dve

megynka
28. apr 2010

marti niekomu neprídu ani po mesiaci, neviem podľa čoho chodia na kontroly 😠

martineluska
28. apr 2010

megy ja mam aj dobrovolné tak asi preto 😎 budu chodit častejšie 😒 aj ja chcem jedno a po porode budem skakat od radosti meter od zeme 😀

lusinkaj
autor
28. apr 2010

co?co to tu citam....jedno???ziadne jedno dvojicky 🙂 😉 😀 kazda budete mat.... 🙂

megynka
28. apr 2010

baby tak tá kočka má 2x dvojičky a ešte jednu = 5 dcér!!!!!! ona si fakt asi robí srandu z ostatných

lusi dobre, veď my budeme rady keď budú dvojičky

megynka
28. apr 2010

marti ja si tiež platím dobrovoľné ale ak prídu tak to bude schválnosť lebo ja robím na sociálke 😀 😠

martineluska
28. apr 2010

😀 megy a ktora tema to je chcem pozriet 😎 tak k tebe nepridu 😉

martineluska
28. apr 2010

lusi 😀 radšej dve ako ani jedno 😅

megynka
28. apr 2010

marti téma snažilky rok a více, ale fakt si myslím že si robí srandu, má na cz aj fotoblog a jedna kočka tam písala že si robí prdel, že už si kedysi niečo vymýšľala, tak ak je to tak možno jej to snaženie už nerobí dobre a mala by sa liečiť

martineluska
28. apr 2010

určite si roby srandu ale ja lubim take čitat 😀 😀 nech sa teší kočka