Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi presne ako u teba včera, prišla bez akéhokoľvek varovania, vždy ma pred tým bolí brucho aj tri dni a teraz ...ja nemám slov
ahojte baby 😉
megy ja uz tiez nemam slov 🤐 ja neviem co sa to robííííí 😖 vsetko sa namna serie,,jedno odide,,druhe pride 😠 teraz zas mesiac cakat 😠 ja uz tiez mam vsetkeho dost 😒 potom sa len nervacis a este si tym aj skodis ☹
baby volali mi z centra 😉 ziadost mam schvalenu 😵 😵 😵 len vysetrenia este nemam 😉 sestricka bola mila,,ked budem mat vysetrenia mam zavolat a potomsa dohodneme ako dalej 😉 tak aspon jedna dobra sprava po dlhsom case 😵 chvalabohu 😵
silvi gratulujem 🙂 aj ja mám jednu dobrú správu, včera nám sociálna pracovníčka nechala odkaz že nás hľadala doma a my sme ho našli v schránke až dnes 😀 tak jej máme zavolať asi chcela prísť na tú návštevu a my sme neboli doma, ja sa tak teším že sa to pohlo zasa kúsoček dopredu 😵 😵 😵 bože ďakujem 😵
megy supeeeer,,tesim sa s tebou 😵 tak dufam ze sa nam zacne pomaly darit 🙂 aj ked to ide krokom,,ale lepsie ako nic 🙂 lebo tych zlych sprav je namna uz akosi privela ☹ ale ako si napisala pohyna sa to dopredu 😵 huraaaaaa 🙂
silvi máš pravdu, nám stači aj malé krôčiky, len aby boli smerom dopredu 🙂 a zlých správ už naozaj bolo dosť, tak hádam ešte dnes martulik napíše že dorazila ms a už bude všetko zasa tak ako má byť 😵
megy 😀 marti caka na ms,,a my sme ju dostali namiesto nej 😵 niekto chce naraz vsetko a nam staci aj to malo,,vieme sa aj z toho radovat 😉
nedorazilaaaaaaaaaa 🙄 nevadí však ona dojde ked bude chciet 😝 baby dnes som bola na predoperačnom tak už mam všedko okrem ms 😅
marti dnes som sa v práci nepýtala na tie kontroly lebo mi bolo hrozne zle, bolí brucho ☹ tak v pondelok a musím ísť len za jednou kočkou, tá je taká normálna a ona mi všetko povie
dobre megy v pohode 😉
krasnu sobotu prajem 😉
co to tu vidííííím 😲 nikde nikoho 😀 uzivate si slniecka 🙂 tak vam prajem prijemne prezity dnik 😉
marti nebooooj,,,ona dorazíííí 🙂 mrcha jedna 😀
krásny víkend baby 😉 🙂
tak dnes máme doma dvoch labradorov, manželov kamarát išiel na akúsi oslavu a nemal kde do večera nechať psa tak môj manžel mu sľúbil že sa postará 😀 si pekne posral sobotu ten môj drahý 😀 celý byt bude musieť vyupratovať a teraz stráži toho druhého psa v kuchyni a ja s našou megynou si lebedíme v obyvačke 😀 tak mu treba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mu to doprajem, ja som si naliala fernetík a zapla net a mám pohodu a do večera ešte aj budem mať a on blbec bude venčiť dvoch psov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 včera som ho varovala, že mu s tým nepomôžem lebo s takým nápadom som nesúhlasila ale on si asi myslel že ma to prejde, sa prepočítal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 megy 😀 ty si sním ale vybabrala 😀 no nezavidíííím mu 😀 konecne sa zabavííís,,aj ked na ukor svojho manzela 😀 vidím ze mas radost 😵 tak to som rada 😵 zabavila si aj mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
silvi fakt si to užívam 😀 😀 😀 a susedia asi tiež raz ho vidia s jedným psom vonku o 10 minút beží s druhým 😀 no keď si to tak zariadil nech sa stará 😀
ahojte 🙂
boli sme vcera u nasich dnes sme sa vratili bolo super,opekali sme... 🙂 fajne teplucko....
len vcera som prezila mensi infarkt isla som na wc a bol moc s krvou ale prve co ma napadlo ze je to z posvy ze som potratila...tak som isla hned k gyn.nastastie este tam bol lebo bolo 12:30 ale po gyn.stranke vsetko v poriadku drobci su tam.....hybu sa 🙂
tak musim ist v pondelok na urologiu 😒
taze baby hlavu hore netrapte sa tym ze ms vam meska,ze prisla skor....potom budete prezivat stersy,soky ked budete tehu....a prezijete to co ja len za 4mes.
😀 megy tak teda soooou je to riadna 😵 susedia urcite nechapu 😀 😀 😀
ahoooj lusi,,ty vyletnicka 🙂tak bolo super 😵 lusi uz nech je to cim skor to tehu 😉
krásnu nedeľu prajem 😉 u nás prší, ale to asi všade tak je zamračené, nevadí, bude oddychovka doma 🙂
silvi včera si to manžel vyžral až do dna, o pol deviatej mu kámoš volal že prídu tak za hodinku tak môj drahý sa o deviatej zobral so psom von že sa s ním prejde a počká už vonku na kámoša, ale chudák chodil so psom vonku do 23:00 😀 ja som sa mu už zakázala s ním vrátiť naspäť do bytu a oni prišli z oslavy až tak neskoro 😀 povedal že prvý a posledný krát to urobil 😀 som zvedavá či sa fakt poučil 😀 😀 😀
Krasnu nedelu vam prajem 🙂
dnes nic nevarim,sme sa pozvali na obed k svokre 😀 ale rozmyslam co zajtra varit... 😒
u nas je nadherne teplucko,akurat periem,jedna varka je vyvesana tak mi to pekne vyschne 😉
ahojte baby,,krasnu nedelu prajem 😉
megy 😀 tak tvoj muzik ale dopadol 😀 hadam sa poucil 😉
lusi tak dnes mas menej starosti 😉 prijemny a chutny obedik ti zelam 😉 u nas je zamracene 😒 hlasia prsat 😠
silvi dakujeme 🙂
aj ja vam prajem dobru chut k obediku...co dnes mate?
ja som sa teraz zobudila, tak ma bolelo brucho, že som sa asi predávkovala ibalginom a algifenovými kvapkami a zaspala som 🙄 nevládzem tento mesiac ma ms riadne ničí 🙄
marti a ty si na tom ako? už dorazila?
lusi tak to aj mám rada keď sa takto pozveme a nemusím variť 😀 raz za čas je to fajn 😉
silvi a ty dnes čo plánuješ? mne drahý išiel na cvičák tak mám teraz trošku kľud 🙂
tak sme doma,obed bol fajny 🙂 teraz manzel si rozmyslel ze nech uvarim zel.polievku a bude aj na zajtra,a potom zajtra dorobim karfiol a zemiaky zapekane 🙂
teraz idem vyvesat poslednu varku pradla a moze sa susit a potom zehlittttt jaaaaaj boze 😀 🙂
ahojte meby nedorazila 😠 mrcha jedna. ale mne to vždy pred ivf robý naschvál 😅
megy malo byt 😀
lusi ja som dnes varila zemiakove pyre,,kuracie prsia,,ja uz fakt neviem co varit 😖 vsetky napady mi dochadzaju 😒 a vy co ste fajne papali 🙂 svokra dobre navarila,,mohla by aj castejsie 😀
megy uz sa spamatal z toho vcerajska 😀 nemal nocne mory 😀 😀 😀
marti este stale nic,,no ale uz ma stve 😀
😀 silvi ja nemam slov všedko nachystané a už mam nervy, toto je moj osud stále na niečo čakat 😅
dnes som už37dc 😠
😀 marti ja stale cakam,,ked mi bude lepsie,,ked uz sa zda ze je,,tak zas sa nieco ine na mna nalepi 😀 ja uz tiez nemam slov 🤐 hlavne je ze mam ziadost schvalenu,,ale vysetrenia stale nedohladne 😀
silvi veru mohla by castejsie...musime castejsie sa prihlasit ze ideme na obed 😀
polievocka bola hovädzia,a fajne mäkke mäsko take bravcove na super omacke a zem.kasa 🙂 fajne to bolo...a salatik uhorkovy 🙂
ja uz tiez neviem co varit,zajtra urobim karfiol a zap.zemiaky,salatik som kupila hlav.salat tak to urobim 🙂
uz aj ty ma schvalenu ziadost silvi?tak to je super... 😉
posielam vam ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂 😵 minimalne dvojicky 😉 🙂

ahojte 😉
silvi mi fakt neuveríš, dnes ráno som dostala ms 😠 o týždeň skôr!!!!!!!!!!!! 😠 toto už fakt nie je normálne 😠 ja už nevládzem