Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte ako sa mate? ja dnes zle strasne ma bolela hlava 🙄 tak som musela aj skor dojst domov z roboty a lahnut si ani tabletka nepomohla. aeste som dostala aj menzes konečne na 39 den 😠
ja som si spravila horuce jablčko 🙂
marti dnes som aj ja mala blby den tiez mam mrchu ale zase dost silnu tak tiez mi nebolo vsetko jedno 😒
antoaneta vitaj medzi nami neboj vsetkym sa nam to podari musime tomu verit ale ty sa neobvinuj robime vsetko co sa da 😉
kiara mas ip
ahoj lusi zajtra ti maju volat kedy ideš po babetka? 🙂
marti 😉 😉
lusi tak piatok mas velky den 🙂 🙂 🙂 ???
babulky, děkuji moc za přivítání a dodání optimismu. V té chvíli, když se něco zlého stane, tak si člověk přijde tak sám, takový největší chudáček na světě a říká si, jaká je to nespravedlnost. Ale pak se trochu otřepe, otevře oči a vidí kolem sebe i ty jiný, který potkalo třeba i něco horšího. A to pak vidí vše trochu jinak. To prozření mi dává sílu. I Vám moc děkuji za dodání optimismu a chuti pokračovat. Přece jen to byl první pokus. Horší by bylo, kdybych už to miminko měla v bříšku a cítila ho.
Silvia: to muselo být hrozné. Dát naději a pak ji zase hned vzít.....
Ještě jednou holky moc děkuji!!! Už tomu zase věřím víc, - nám se to určitě povede! Ten další už bude určitě úspěšnej!!!!
antoaneta treba si verit 🙂 niekomu sa ivf podarí na 1krát ale druhe ivfka su štatisticky ovela uspešnejšie 😉 tak držim palce. aj mi ideme v maji bojovat dalej bude to už naše 3 ivf a verime že ho už dotiahneme do konca. 🙂
antoaneta tak tomu ver ze to je hrozne ked uz ho mas v brusku a nakoniec sa ti roprasknu vsetky sny viem o com hovorim bolo to strasne ☹ Ale sme tu jedna pre druhu a to mi dost pomohlo tak ked sa budes chciet vykecat napis 😉
ahojte babulienky,
LUSI,tak dnes cakas na spravicku a zajtra je tvoj velky DEN,babetka su uz pripravene a sup snimi do bruska, 😵
MARTI ahoooj,veru tak je to obrovske stastie komu sa to podari na 1 krat,ale mi to stastie budeme prezivat pri dalsom ivf a to uz pri poslednom,tak dufam,ze sa tam v maji stretnneme 🙂
KIARI verim tomu,ze nase sny sa uz nerozprsknu a stanu sa skutocnostou a konecne sa na nas usmeje stastie 🙂 😵 🙂
ANTOANETKA aj ja som sa vtedy citila velmi osamela,aj ked som mala pri sebe najblizsich,teraz musime vsetko brat pozitivne a nemysliet na najhorsie 🙂
ahojte,jooj baby uz sa neviem dockat kedy zavolam dr.a co povie...akurat som sa naranajkovala,idem varit obed,trosku popratat aby som potom nic nerobila... 😉
silvi,ahoooj ty si doma nepracujes?
lusi momentalne som nezamestnana,v aprili bude 2 roky co mi zomrel otec,brala som opatrovatelske,minuly rok bol trochu narocnejsi,2 krat laparka,potom ivf,minuly rok som od aprila skoro kazdy tyzden chodila do centra,tak neviem keby som bola zamestnana ci by mi to tolerovali,teraz poberam vdovske a sirotske,byvam s mamou a s priatelom,tak sa to da zatial zvladnut ty kde pracujes?
aha,jasne ak beries vdovske,sirotske tak to je v pohode ako keby si dostavala vyplatu...tak ja nepracujem nikde,som nezamestnana tak 3 mes.ale kedze budem tehu tak teraz nehladam..ak by nahodou aj stym treba ratat,tak vtedy zacnem nieco hladat intenzivne 🙂
co robis?ja uz pozehlene,varim polievku neskor rie placky zacnem robit...
no jasne lusi,ziadnu pracu si nehladaj,budes tehu,takze o najblizsie 4 roky mas o pracu postarane,ja tiez pomaly upratujem,sem tam nakuknem,dcera je v skole,tak to vyuzijem,pojdem sneh odpratat,konecne prestalo snezit a este chcem v skrini veci pretriedit,lebo tam mam take co uz nenosim,dala by som to aj susedam co byvaju oproti,ale ked ich vidim ako stale si chodia kupovat alkohol a denno denne su naliate v alkohole,tak to pojde do smeti,v dedine mame smetisko,ktore stale navstevuju a odtial si nosia veci,katastrofa,na ine nemaju ale na vino to maju stale,nelutujem ich nic im nedam a basta... 😀
silvi 😀 😀 ty si hrozna daj im... 😀 tak manzel uz nacistil zemiaky na placky,ja este chcem pozmyvat podlahu...a tak sa do nich pustim... 🙂
tak zajtra na 12 do centra idem si pre babätka 😵
LUSI tesim sa s tebou a drzim ti moooooooooc a mooooooooooooooooc vsetky prsty co mam,
lusi dala som im viac krat,co mi ich bolo luto ale som sa od nich nedockala ani slovicka dakujem,pomohli im aj druhy a este ich zato poohovarali,ze ci si myslia,ze nemaju na nic... 😖
Ahoj holky, můžu k vám? Taky věřím ( nebo ne úplně věřím, jsem pesimista, ale moc bych si to přála ), že si nás miminko letos už najde... Máme za sebou nepovedené a nedokončené 1.IVF v prosinci, embryjka se nevyvíjela, takže k ET ani nedošlo ☹ na další pokus bysme měli jít v březnu..
silvi dakujem...ja este stale peciem placky,ale uz som tam postavila muza lebo mi to lezie na nervy 😝 ma bolia nohy a krize...este zmyvat a veget... 😉
jennyii,vitaj medzi nami...
lusi dneska len pcham do seba co sa da,bola som krsna pozriet,dovarila som puding s ceresnami a slahackou,uz aj ten je vo mne,vecer urcite navstivim zachodovu misu,nevladzem ani sedet 😀
jennyii aj ja ta vitam,tak tento rok ale pribudne tehuliek,pojdeme jedna po druhej 🙂
silvi take poznam,mam ich casto 😝 by som jedla vsetko rad radom... 😀
lusi,ked teraz pchame do seba co sa len da,tak som zvedava co budeme robit,ked budeme tehule... 😀 😀 😀
silvi ni ved to...ja som uz teraz pribrala az az pocas tej stimulky... 😝
lusi super zajtra sa tesim stebou budem vam drzkat palcek nech je vsetko ako ma byt 🙂 🙂 🙂
ja som mala dnes vysledky tak vsetko bolo negativne babo bolo zdrave chapes to??tak povec co sa stalo???ani doky mi nevie odpovedat ☹
jennyi vitaj medzi nami a isto druhy pokus budes mat uspesnejsi tomu ver
😉
ahojte baby,tak som domka...chcela som si dat 2 emb.bola som presvedcena na 100% ale dr.povedal ze len jedno dame lebo maternica je dobra a emb.su tiez dobre...tak som mu dala plnu doveru a mam v brusku len 1 emb.tak nech sa tam drzi 9 mes. 😵 😵
ahoj lusi super teraz už len dufat že to dobre dopadne 😉 a kolko mate este embriok?
ahoj lusi
tesim sa s tebou,to je jasne ze sa tam bude drzat 9 mesiacov, nikam ho nepusti, len vtedy,ked uz bude musiet prist... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ako sa citis,mas to uz za sebou teraz uz len cakat,kolko ti ostalo mrazacikov? 😵
ahooooj marti,co noveho? 🙂

silvi veru dala som si tepli cajik 😉
lusi nerob chutky nesmiem jest 😀