icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
5. máj 2010

wodanka, nám to už pri 4ivf odporučili, už to neriskneme a robia to asi embryológovia - neviem naisto, ale už to neriskneme, je to náš posledný pokus tak urobíme všetko

megynka
5. máj 2010

dievčatá idem sa vyspať, potrebujem zaľahnúť a nerozmýšľať, dobrú noc a sladké sny a silvi nech je zajtra už lepšie 😉

wodanka
5. máj 2010

megynka dobru noc...a dufam, ze zajtra sa zobudis do krajsieho dna, ako bol ten dnesny 😉

lusinkaj
autor
5. máj 2010

silvi tak to mi je luto pane boze taka mlada slecna a take problemy...a z coho je ta cysta dal jej nieco nato alebo nic?

kiara15
5. máj 2010

doru noc dievcata idem aj ja uz buvat majte sa a prajem vam krajsie prebudenie ako bolo dneska 😉 😉 😉

megynka
6. máj 2010

ahojte 😉
už je lepšie, stres a smútok som včera vyplakala a rozhodla som sa že do ivf idem hneď ako príde schválená žiadosť a to bude už čochvíľa, takže budúci mesiac asi začnem stimulku, riešim to takto kvôli práci, je to tu o nervy a tak ak sa podarí ivf idem na pn a ak nie hneď dávam výpoveď a vraciam sa na školu kde osm učila

silvi ako sa máš dnes? už je lepšie? posielam objatie tebe aj dcérke 😉

lusinkaj
autor
6. máj 2010

ahojte,megy super toto sa mi paci ze smutok presiel aj mne to tak pomaha vyplacem sa,vyspim sa a je lepsie 😉
ty si ucila?kde a co???

megynka
6. máj 2010

ahoj lusi, ja som učila na stavebnom učňáku stavbárinu, teraz je to združená stredná škola, predtým tam boli len chalani teraz aj nejaké dievčatá, aj keď ja osobne si myslím že tie puberťáčky sú horšie ako chalani

lusinkaj
autor
6. máj 2010

aha,tak to je super...prceo si vlastne odisla a zmenila profesiu uplne o inom?
a vezmu ta naspät ak by si chcela prist?

megynka
6. máj 2010

lusi ja som vtedy potrebovala zmenu a teraz asi tiež 😀 mňa tam už riaditeľka volala asi 5x a teraz zasa mi volala či nechcem učiť, stále odtiaľ niekto odchádza a povedala, že jej mám dať vedieť do polovice augusta, ešte vraj budú voľné ďalšie miesta, tam to tiež nie je asi med lízať, ja tie pomery tam poznám ale zasa potrebujem zmenu a budem mať aj vyšší plat a tiež prázdniny nie sú na zahodenie 😵

lusinkaj
autor
6. máj 2010

tak to ano,ak ta volaju a plat je vyssi ja by som nevahala a isla.... 😉 kedze sa ti v tej praci nepaci kde si....

megynka
6. máj 2010

ale najskôr musím počkať ako dopadne ivf, lebo ak dobre tak budem na pn a nebudem riešiť prácu

silvia545
6. máj 2010

ahojte baby 😉
celu noc som nespala,,stale som sa budila a chodilo mi kde co po rozume ☹ dve hodinky som si teraz pospala,,lebo som nevladala pozerat,,zaspavala som po stojacky 😖

megy dakujem za objatia 😉 vyskusam tu bylinkarku,,mas na nu t.c.lebo neviem ci to cislo co mam je dobre a zabudla som odkial je 😉

lusi nic jej nedal,,aj som mu hovorila ci jej nieco da a povedal ze nie,,uvidime o dva mesiace,,neviem teda preco jej nic nedal,,ja ked som mala cystu tak mne dr dal vzdy lieky na vysusenie,,pomaly uz nebudem verit nikomu ☹

megynka
6. máj 2010

silvi niekde to číslo asi budem mať, nájdem a napíšem 😉

silvia545
6. máj 2010

megy dakujem 😉 a zabudla som vam este napisat,,ze dr mi zobral krv na HP,,hovoril ze to nemusi byt na 2 a 3 den cyklu,,ze sa moze krv brat az do 10 dna,,a v utorok mam prist na chlamydie,,ked vysledky budu za tyzden,,tak potom volam do centra ze mam vysledky a pojdem si pre recept 😉 ale nejako teraz nemam vobec chut pustat sa do toho ☹ tak neviem co mam robit ☹

lusinkaj
autor
6. máj 2010

silvi co HP sa da robit do 10 dna?to aka hlupost ved mne to tolkokrat opakovali aj v centre ze najlepsie je do 2-3 dna.... 😝
ale silvi,neboj hlavu hore dcera sa da do poriadku na teba caka babo/babätka 🙂 😉

silvia545
6. máj 2010

lusi ved ani mne to neslo do hlavy,,hovorila som mu ze kazali na 2 a 3 den,,ved mi to robili viac krat,,teda viem aj sama kedy sa to ma robit 😉 asi je mudrejsi ako dr v centre,,neviem ale v poslednom case je nejaky iny ,,doslovene rozprava pacientkam,,ze ako dopadnu zomru na rakovinu,,nic im nepomoze,,vcera aj taketo reci mal ked sme tam boli,,doslova menoval,,dve dievcence jedna ma 20,,druha 24 a na jednu z nich povedal,,ze za pol roka je kaput,,a ta druha ze po nej bude do roka 😠 tak si viete predstavit co som tam zazila ked vam zacne rozpravat o mojej dcere ze aj ju to caka,,nezmohla som sa na nic len na plac,,a to som sa dopocula ze to rozprava viacerym taketo veci o smrti inych pacientkach ☹ tak nic ine mi teraz nebeha v hlave len to aby sa mojej dcerke nic taketo nestalo ☹ ja neviem ci si ten dr neuvedomuje ako tym ublizuje,,ked to bude takto pokracovat,,bude mat nejake hlasky o smrti alebo nieco podobne,,normalne ho zazalujem,,s tymto dr som skoncila,,pockam na vysledky a uvidim co dalej 😉

kiara15
6. máj 2010

ahojte babbulky som rada ze vam je uz lepsie hlavne tebe megy 😉

silvy keby mal moj doky taketo reci uz som tam neni ani 5minut neviem co tam este aj chodis?ved aj dcera moze mat z neho nervy??nemas moznost ist niekomu inemu??

lusinkaj
autor
6. máj 2010

silvi tak toto by som si nedala okamzite by som od neho odisla... 😒 on ako moze takto roz.pacienktke o smrti...atd
to tak jak moj on tiez raz zacal ked som mala zvysene tie pec.testy ze to ohrozuje moj zivot,plody...ze uz mal jednu kamaratku co len tak tak vysla hrobarovi z lopaty....a toto ma roz.teho.zene 😒

viete ako sa blyska u nas,hrmi,prsi strasne a taka ciernava je ze az....neznasam take pocasie 😒 ☹

lusinkaj
autor
6. máj 2010

kiari cau 😉 ako?

kiara15
6. máj 2010

lusi ahoj ale ujde to trochu perem varim na zajtra dcere ked som mala dnes rannu lebo zajtra som v praci zase do vecera 😒

ale dnes som konecne podala ziadost 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
6. máj 2010

super....uz od teraz drzim prsty 🙂 🙂
a co fajne varis?

kiara15
6. máj 2010

ale zarobila som cinu a teraz robim ryzu este nechcelo sa mi nic ine 😀 diky dufam ze uz bude potom dobre 😉

lusinkaj
autor
6. máj 2010

no ja som este cinu nikdy nerobila...ale kazdy ju chvali...ak sa ti bude chciet niekedy hod do ip recept 😉

kiara15
6. máj 2010

lusi jasne ale mi musis este pripomenut ale ja som taky kuchar co doma najdem to tam dam 😀

lusinkaj
autor
6. máj 2010

jasne take recepty mam rada,nemam rada tie z netu tam vsetko tak pisu,robia tutumutu.... 😀

kiara15
6. máj 2010

lusi presne aj kolace taka rada pecem 😉 sialka toho a lebo toho a je hotovo 😀

megynka
6. máj 2010

silvi číslo na Kopáčovú je 0903037131 🙂 a silvi od toho lekára utekaj preč čím skôr, veď on nie je normálny a myslím že s tvojou dcérou to nakoniec vôbec nemusí byť také zlé a on môže mať len také strašné reči 😠 to čo je za blbca a ten HP si daj urobiť u nejakého normálneho lekára a nie u neho

ahoj kiari 😉

dnes sme prišli z práce bola riadna búrka tak sme ľahli a zaspali a hádajte čo sa stalo, zvoní zvonček a prišla sociálna pracovníčka 🙂 najlepšie je fakt nechať veci nech sa pomaly sami vyvíjajú a nenervovať sa len keby sme to vždy tak vydržali, bola hrozne milá, vyplnila s nami dotazník, pár otázok a išla, stále sa smiala, taká vyškerená, hrozne milá, konečne mi odľahlo 🙂

silvia545
6. máj 2010

megy diky za cislo 😉 cez vikend jej zavolam ,,,mam volne minuty 😉

baby ved ked este raz bude mat taketo reci,,tak uz sa nezdrzííím 😠 vystresoval nielen mna ale hlavne moju dcerku ☹ tak ako sa teraz mozme citit 😉 je to vysloveny k...t 😉 k nemu som prestupila,,lebo zacal u nas ordinovat a na zaciatku si ho vsetci chvalily,,bola to vyhoda nemuselasom cestovat,,neviem ku komu by sme prestupili,,lebo v Nitre nie su velmi dobry lekari ☹ a najst naozaj dobreho ,,to je problem 😉

kiari taku chut si mi urobila na tu cííínu,,ze uz mi sliny tecuuuu 😀

silvia545
6. máj 2010

megy som rada ze ti to dobre dopadlo 🙂 o jednu starost menej 😉