Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
babenky aj ja som rada trošku sa mi uľavilo
lusi teraz budeme čakať kedy nám zavolajú aby sme začali psychologickú prípravu a testy, jeden kurz bude začínať teraz o 1 - 2 týždne a ďalší až na jeseň, tak neviem do ktorého nás zaradia
pekný večer prajem všetkým.. 🙂 konečne som sa dnes dostala k pc aj kvôli oddychu a nielen kvôli práci
megynka, tak to sú fajn správy, že pracovníčka konečne dorazila a že sa veci pohnú vpred
pekný večer aj tebe wodanka a hneď aj dobrú noc 😉 🙂 som akási unavená 🙄 tak ty si oddychovala? to je fajn, u nás dnes bola desná búrka a keď sme zaspali tak prišla tá pani, ja som bola taká ospalá, že som ani nevedela čo jej odpovedať, stráááášne dlho mi to zapínalo 😀 ale hlavne že to máme za sebou a už nemusím čakať kedy príde 🙂 no a s manželom sme sa dnes dohodli že do toho ivf pôjdeme asi čím skôr, chceli sme až na jeseň ale asi to nebudeme odkladať
ahojte, kde ste všetky? 😉
idem potešiť lusi ale aj ostatné, moja kámoška má dvojičky chlapcov a budú mať dva roky, otehotnieť sa jej podarilo po treťom ivf v Brne a teraz ani nevie ako, proste normálne, prirodzene otehotnela a to sa pri dvojičkách naozaj nesnažili, ona si hovorila že veď čo sa môže stať, že normálne aj tak neotehotnie a teraz je to tu 😵
ahojte kocky 😉
vcera bola u nas poriadna burka 😠 dnes je vselijake pocasie,,raz svieti slnko,,potom sa zamraci 😖 hodila som prat,,dufam ze nezacne prsat,,nech mi to uschne 😉
megy tak ides do toho skor,,tak ti drzíííím prsteky 😉 ja este tie chlamydie a na druhy tyzden volam do centra ako dalej 😉 tak si myslim ze zacnem v juni,,teraz asi tuto ms co dostanem tak nie,,asi az tu dalsiu 😉 musím zacat mysliet na nieco ine 😉 tiez si myslím,aspon verííím tomu,,ze to hadam s mojou dcerkou nevyzera tak zle ako hovoril dr 😉 urcite by nasadil nejake lieky alebo by poslal na lepsie vysetrenie,,keby to bolo az take zle 😉 co si myslis megy 🙂
lusi ako sa mate 🙂 drobci posluchaju 🙂
marti ty ako uz si zacala so stimulkou 😉 alebo nas chces prekvapit a napises nam az potom ked budes tehu 😵
kiari ahooooooj,,tak si podala ziadost,,tak sa vsetky pohyname dopredu 🙂 nech sme uz cim skor tehulky,,uz si to zasluzime 😵
wodanka ahoooj tak ty nam takto tvrdo pracujes 😉
megy tak to je zazrak 😉 potesila si 😉 no mne sa ten zazrak urcite stat nemoze ☹
ahojte silvi nezačala 😠 menzes ešte nikde ak nepride cez vykend tak v pondelok rukujem k dr.už mi meška 2 tyždne no nenaser sa. inak som v pohode už sa na to len rehocem 😀
silvi tak to začneme spolu lebo mne to tiež vychádza že túto ms nie ale tú ďalšiu by to mohlo byť 😵 budeme spolu kočíkovať 😵 ja si idem ešte kúpiť kyselinu listovú a manžel profertyl a nadopujeme sa predtým aspoň takýmito vitamínmi a odteraz ako hovorí lusi len pohoda a relax a žiadne stresy 😵 aby sme boli fit 😵 silvi teším sa budeme spolu tehule, veď aj ms máme približne rovnako 😀
ahoj marti tak to je smola 😠
ja vas počkam baby 😉
dobre, pôjdeme do toho spolu všetky tri 😵
megy ako ti to vychadza ? kedy začneš? ja som sa tak tešila na toto ifko a už ma to aj prešlo sakra 😅
marti tak teraz v máji budem mať ms cca za tri týždne a potom ten ďalší cyklus asi začneme, ešte neprišla schválená žiadosť ale už čakáme 6 týždňov tak to určite dovtedy príde 😉
megy tak to sa veeeelmi tesíííím 😉 budeme naraz tehu a vymienat si rady 😉 bola som dnes v lekarni a stale som rozmyslala co som si zabudla kupit 😖 a ty si mi to pripomenula,,kyselinu listovuuuuuu 😀
marti ta tvoja ms nejako moc meska 😉 co ked test vysiel zle,,a ty si tehu 😵
tak to už maš pravdepodobne schvalene nie? do 6 tyždnov bola aj moja . a teraz už nestihaš? 3 tyždne su ešte daleko 🙂
silvi ja som sa vrátila z mesta a teraz som prišla na to že som ju zabudla kúpiť, tak ešte zbehnem 😀
megy nejako dlho ti schvaluju ziadost,,ty si si podala skor ako ja,,a mne ju uz schvalili aj bez vysetreníííí 😀
😀 megy ale najlepsie je na tom to,,ze dva krat som bola dnes v dedine aj v lekarni,,,a zabudla som nato aj tak 😀 😀 no co mame v tych hlavach 😀
silvi ja tam mám asi vymetené 😀 totálny reset po tých nervoch 😀
silvi ak nedojdu v pondelok sa dozviem ,ale podla mna nie ,skor som tam mala cistu tak preto mešká, lebo v strede cyklu som jeden den špinila a odtedy nič tak asi vtedy praskla a posunulo mi to menzes, 😠
megy nejdeš už teraz v maji? to stihaš 🙂 🙂
megy tak sma dve resetovaneee 😀 😀 😀
marti aj si brala nieco na cystu,,alebo ti praskla sama 😉 nemala si bolesti 😉
práve že som nemala bolesti len som špinila pekne praskla sama. ked mi dr robyl sono tak tam nebola.
marti lebo aj moja dcera ma cystu,,tiez jej nedal nic,,povedal za dva mesiace prist na kontrolu 😉
inak tvojej dcérka by si mohla v lekarni kupit tie femi kvapky od valoviča su dobre na cysti aj celkovo aj na krče pri menzese ja som ich pila 3 mesiace a dobre boly.
to su len bylinky neuškodia 🙂
ja so predtým nemala nikdy cistu len odkedy chodím na umele 😠 zo stimulky
ahojte 🙂
ani nemam cas vas citat,popisali ste toho az-az....ja som bola hned rano na kave u kamosky co byva nedaleko nas....potom som isla domov po ceste som stretla brata s rodicmi,babka tak uz zasli na kavu k nam....teraz odisli a mi sme sa najedli s manzelom a odych 🙂 😉 ja idem trosku popratat a nic nerobim ine 😉
silvi snad drobci sa maju dobre,uz netrpezlivo ocakam kopanceky dufam ze pridu kazdu chvilu 😉
megy ani mi take nevrav mi nemozme mat tretie dieta neprichadza do uvahy ja budem rada ked vynosim tie dve a dam im co potrebuju tri su velaaaa v dnesnej dobe 😀 😉 budeme sa musiet nejak chranit a ked nie,tak bez sexu 😀
marti v máli ešte nepôjdem, chceme ešte tie vitamíny trošku používať, manžel si kúpil dnes profertil a ten by sa mal brať aspoň tri mesiace
silvi už som kúpila kyselinu listovú, kto nemá v hlave má v nohách 😀

megy super 🙂 tesim sa aj ja...teraz co bude nasledovat v adopcii?