icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
7. máj 2010

no lusi ti poviem, a tá kámoška, akurát robia podkrovie aby mali kde dať aspoň tie dvojičky a teraz tretie, no čo hlavne nech je zdravé a aby to neboli zasa dvojičky 😀

lusinkaj
autor
7. máj 2010

megy tak kys.listovu super,ze beries ta je vyborna aspon 3 mes,pred otehotnenim 🙂
a co s atyka tej kamosky tak len nech nie su dvojicky 😀 lebo rovno slucku by som si hodila..... 😒

megynka
7. máj 2010

no veď lusi to aj ona 😀 no toľko sa snažíme a plačeme že nemôžeme otehotnieť a potom plný dom detí 😀 tak ty si dnes takto kávičkovala 😵 ja som mala dovolenku tak som behala po meste ale len také potrebné veci čo som musela do domácnosti kúpiť a potraviny, klasika 🙂

lusinkaj
autor
7. máj 2010

tak to je...ale väcsinou sa bez problemov otehotnie ked si uz podstupila ivf,neviem preco....vela som take citala

kiara15
7. máj 2010

pekny dnik zelam 🙂
Slvy veru uz som podala ziadost a som spokojna ze sa to aspon trosku pohlo 😉

marti ja som za teba dostala mrchu 😉 ja uz za chvilu budem mat aj po nej 😉

lusi prve kopance budes mat tak 20tt sa mi vidi 😉
megy tak vy vsetky idete do toho v juny a ja pojdem sama 😒 ale neva hadam budem uz len ceresnicka na torte 🙂 🙂

wodanka a vy idete kedy do toho???

lusinkaj
autor
7. máj 2010

kiari ano viem ze tak od 18 tt mozem zacat citit take bublinkovanie a ja to uz pocitujem take je to krasne a verim,ze o chvilu pridu aj kopanceky 😉 😵 to je taky uzasny pocit 😵 😵

megynka
7. máj 2010

ahoj kiari 😉 tak neviem mám ísť do toho s tebou alebo so silvinkou? 🙂 ale necháme to nech sa to nejak vyvinie samo, už budem všetko nechávať tak, vždy sa niečo stane čo naše plány nejakým smerom ovplyvní a tak tomu všetkému nechám voľný priebeh to bude najlepšie 😵 a aký si mala deň kiari a čo plánuješ na víkend?
nám prišla tá vešiaková stena, tak ju zajtra namontujeme a v nedeľu sa asi podľa vzoru lusinky objednáme na obed ku svokrovcom 😀 dúfam, že náš hafan sa do našej novej vešiakovej steny už nepustí aj keď tomu veľmi neverím 😀 😀 😀

kiara15
7. máj 2010

lusi viem o com hovoris 🙂 chcela by som to este aj ja zazit 😉 hadam aj zazijem 🙂 kedy ides uz na to sono ??a bude uz aj foto??

kiara15
7. máj 2010

megy ahoj nechcem ta ovplivnovat ved aj ja tomu nehavam volny priebeh postupene si to budem vybavovat a ked bude vsetko ok tak sup do toho 😉 😉 mna brzdi dovolenka ale aj baby v robote slubila som ze cez dovolenky im este pomozem ale potom idem do toho 😉

lusinkaj
autor
7. máj 2010

kiari fakt je to uzasne 🙂 do poradne idem 18.5 tak urcite si dam uz aj foto a dufam,ze mi uz povie co to je 🙂
musis verit ze teraz to dopadne dobre a budes tehulka 😉

kiara15
7. máj 2010

lusi stale si to hovorim 😉
tesim sa ked ich uvidim a tiez som zvedava co budes mat 🙂 🙂

lusinkaj
autor
7. máj 2010

aj ja sa strasne tesim ak mi povedia co to je 🙂
idem do postele zajtra dobru nocku 🙂

wodanka
7. máj 2010

ahojte všetky, i keď tu už asi nie ste.. ja som sa dostala na konika az teraz... kiara mi chceme ist do toho asi az po lete, ale este nie sme rozhodnuti.. teraz cakame na vysledky z genetiky a 20. maja ideme za Gatovou vypisat ziadost a porozpravat sa co a ako..

lusinkaj
autor
8. máj 2010

Krasnu sobotu prajem... 😉
dnes sme si fajne pospali,do 7 potom som sa najedla a este hodinku som zaspala na gauci 🙂
teraz som umyla riad po ranajkach,pracka doprala,tak som to vyvesala na balkon....manzel spi po nocnej a ja veget.... 🙂
nastastie neprsi ale take vselijake pocasie tak neviem co budem robit....
a vy ako dnes,co mate na plane??

silvia545
8. máj 2010

ahojte,,krasny vikend prajem 😉
boli sme v tescu na nakupy,,dcera si kupila dve jarne bundy za polovicne ceny 😉 takze sme dali 18 eur za dve,,inak jedna pred tym stala 18 😉 teraz lutujem ze aj ja som si mohla kupit ☹ ale to vzdy tak urobim radsej kupim dcere a ja sa uspokojim aj s malickostou 😉

marti dakujem za radu o kapkach 😉 v pondelok ich pojdem hned kupit 😉

lusi naozaj je to uzasny pocit,,ked citis svoje dietatko ako sa hybe 😉 no ty to teraz budes mat dvojnasobneeee 😀

kiari urcite ten pocit este zazijes 😵 my vsetky ho musííííme este raz pocíííítit 😉

lusinkaj
autor
8. máj 2010

silvi no este to nieje ono...ale verim,ze kazdu chvilu pridu kopanceky maju este cas do 20tt cca necele 2tt 🙂
tak to asi bude ak aj mi budeme mat deti skor kupim im,ako sebe.... 🙂

megynka
8. máj 2010

ahojte 😉 tak ja som bola v meste, prestavala som akvárko, lepšie povedané presádzala som v ňom rastliny ako divá a aj tak sa mi to nepáči 😀 , potom som upratala a bola vonku so psom a teraz sedím tu pri kávičke 🙂

lusinkaj
autor
8. máj 2010

megy tak ty si sikula...mi sme sa fajne najedli halusky,mnam....len fucime teraz...ale ked pozriem na ten riad tak az mi je zle 😀 😝

silvia545
8. máj 2010

lusi tak ked prides do kuchyne rychlo zatvor oci 😀

megy a ty akvarko s niecim zakry 😀

lusinkaj
autor
8. máj 2010

silvi no ty to rychle vyriesis 😀
uz som to zmakla.... 😀 idem si dať zmrzlinku 🙂

megynka
8. máj 2010

silvi, ty si šikulka, raz dva hotová so všetkým 😀

megynka
8. máj 2010

tak ideme ešte zmontovať tú vešiakovú stenu

silvia545
8. máj 2010

baby najlepsie je nevidiet a nepocut 😀 bude to rychle a ani sa nenarobite 😀

megy 😀 megynka si urcite na tej vesiakovej stene pochutíííí 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
8. máj 2010

silvi 😀 😀 ty vies cloveka potesit,vsak megy povedz.... 🙂 😀

megynka
9. máj 2010

dobré ránko 😉
zasa prší 😠 ale dnes ideme na obed ku svokrovcom tak som zvedavá silvi v akom stáve nájdeme tú vešiakovú stenu 😒 no dúfam, že sa jej ani nedotkne, včera sme ju dve hodiny montovali

lusi,silvuška si robí srandu 😀 ale ....ja jej toho hafana požičiam 😀

krásnu nedeľu všetkým 😉

baby už teraz mám depku z toho že zajtra musím do práce, normálne ma z toho bolí žalúdok, také pomery tam teraz začínajú, hrozné, ako sa mám teraz ukľudniť pred tým ivf?! ☹

silvia545
9. máj 2010

krasnu nedelu prajem kocky 🙂
u nas je tak vselijak 😖 raz svieti slnko,,potom sa zamracíííí 😒 dnes robim rezne a salat,,polievku nevarim ,,lebo sme mali az do stvrtka od minulej nedele 😉 tak dnes bez polievky,,skoda je ju varit,,ked si dame len na obed a potom sa jej nikto nedotkne 😉
baby sranda musííí byt aj ked chleba nebude 😉 tak sa to hovoríííí 🙂 ale ste ma aj vy zabavili 😀 😀 lepsie je si posrandovat ako mysliet na zle myslienky 😉

lusi co dnes varis fajnoveho 🙂

megy dufam ze svokra dobre navaríííí 😉 a neboj megynka si urcite tiez pochutíííííí 😀 najlepsie je sa hodit na pn,,aby si tie mrchy nevidela a zbytocne ta nerozculovali 😵

martineluska
9. máj 2010

ahojte takže menzes ešte stale nikde. testik negativ.dnes som jeden opiškala 😀 už zas 😉 zbytočne ako vždy 😝 ale nevadí. zajtra idem rano k dr nech ma kukne a da vyvolavačku. bolia ma aj vaječniky aj cecky ale čo stoho ked krami nikde. na zblaznenieeeeeee tooootoooo baby 😀 inak ako sa mate čo nové?

silvia545
9. máj 2010

ahojte,,u nas bola strasna burka 😠 este aj krupy padali 😠 rajciny nam uplne povalalo 😖 takze nam ich uz asi nikto nevzkriesy 😀 budem musiet nasadit nove 😀 este ze sme nenasadili aj papriku,,to sa chystame zajtra 😉

ahoooj marti 😉 nechaj si nejaky testik aj naneskor 😀 ked mudes mat po ET 😵 mozna ze ti to urobila ta cysta,,alebo ti meskaju z toho ze si bola chora 🙂

martineluska
9. máj 2010

silvi už nemam musim kupit 😀

martineluska
9. máj 2010

inak u nas ani nepršalo 😕