Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
marti len si nakup 😀 budes ich potrebovat 😉
megy uz len tu papriku a kaslem na to 😉 ked nam to skosíííí zas uz nic nesadííím 😀 a aky bol obedííík 😉
silvi obedík u svokrovcov výborný, bola kapustnica taká totálne kyslá, to mám rada a potom fašírky a tekvicový prívarok to tiež zbožňujem 😵 a k našim sme išli na večeru 😵 to by bolo takto sa stravovať a ešte sme prišli nabalení domov tak nemusíme variť celý týždeň 😀
ahojte kocky... to sa niekto ma, megynka, ked Ta takto rodicia zasobuju 😀
ahojte 😉
wodanka, no občas nás takto nabalia 😀 a oni sú radi že nám chutí a že berieme všetko čo zabalia a my to máme zasa bez roboty 😀 spokojnosť na obidvoch stranách 😀
v práci to začína byť o nervy a tak chcem ísť čím skôr do toho ivf, už aby bola schválená žiadosť, čakám už siedmi týždeň
ahojte 😉
megy nerozculuj sa 😉 kasli na ne,,ked budes mat ziadost schvalenu chod na pn 😵 budes potrebovat klud 😉
ahoj wodanka,,keby nas niekto takto nabalil 😉 neodmietla by som,,zpbrala by som aj navyse 😀 😀 😀
ahojte
hodila som dnes nove foto do albumu,ak chcete kuknite 🙂 😉
ti kokos lusi jake maš už pekne bruško 😀 ja som bola u doktora dnes, cistu nemam čo je super všedko je ok len menzes ešte nemám.inekciu mi nedal dohodli sme sa že počkame do piatku a ked ešte stale nedojde tak mam príst na inekciu.
lusi krásne bruško 🙂
dakujem baby 🙂 😉
nemaš za čo lusi závidímeeeeeeee tii aj ja ceeeeem 😎 posielajjjjjjjjjjjjj tehu vyrusiky 😵
lusi to je nieco prekráááááásne 😉 náááádherne brusko,,drobci urcite tiez budu k spapaniu 😵
Dakujeeeeeeeeeeeeeeeem este raz...ste zlatucke 🙂 🙂 😵 😵
nebojte,aj vy o chvilu budete mat take..... 🙂
verim,ze drobci su v poriadku a ze zacnu o chvilu kopkat,tak sa nato tesim 🙂
🙂 tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
ahoj marti,,nebooooj aj teba to cakááááá 😉 budes mat tiez takéééé brusko 😵
lusi ak to budu chlapci,,tak budu kopat za prvuuu ligu 😀
silvi je mi to jedno...nech je hlavne vsetko v poriadku 😉 ale ak by bol parik,jaaaaaaaaaaaj super by bolo....
lusi mozna ak si to zelas,,sa ti to splni 😉 bolo by to super mat chlapceka a dievcatko 😵
tak to ano...uvidime co to tam je....uz by som rada chcela vediet a zacat vyberat mena...nevieme sa zhodnut s manzelom
tak sme dve,,lebo ani ja sa tiez s mojim neviem zhodnut 😀
lusi aj ja som zvedava že čo to tam skryvaš 😀 dnes som si urobyla radost kupila som si novu penaženku a stoličky k jedalenskemu stolu. tak sa vytešujem jak malá 😅
silvi tak mi mame vybrate....ale ak budeme vediet co to je tak vtedy rozhodneme .... 😉
marti ake stolicky?setri peniaze na ivf... 😉 😀
ani nehovor potom sa čudujem že kde mam prachy 😀 ani nehovor tieto ifka ma zrujnuju 😅
mužik sa čudoval ked došiel domov. prva otazka bola...dostaly sme stoličky?
povedala som mu že spadly z neba len z učtu nejak ubudlo neviem kam 😅
veru tak ja som taka rada ze nam sa teraz podarilo,lebo u nas v centre tak dvihol dr.ceny ze az 😒
suseda vam priniesla stolicky 😀
ale tešil sa už davno som chcela mala som také staré ešte od mami 🙂 len sa čudoval ako som ich doniesla domov sama. však mi baby si vieme poradit ked chceme 😉 no nie? lusi ifko by malo byt zadarmo cez poistovnu pekne žiadne že 3 pokusy ale kte kolko chce ist. však aj naše deti budu robyt pre štát nie? je to nespravodlivé.
ako marti???ivf zadarmo....to je len oblbovanie ze 3pokusy hradi poistovna-preplaca hlupost ved viem kolko som platila kolko ma tie 2ivf a 1ket vyslo 😀 ☹
teba kolko to vyjde???
lusi 1000 eur doplacame 😒
lusi zle so ti napisala v prvom centre sme doplacaly 1300 euro a druhe ifko v inom centre nas stalo len 400 euro. teraz zas 400 euro. 😅 😅 😅
bože už spolu 2100 eur a neratam benzyn a femibion čo som už pojedla 🙂

silvi tak už nič nesaď 😀 ušetri si robotu 😀 zasa príde búrka a je po úrode 😠
marti ahoj, s tou tvojou ms to je o nervy ale dr. to hádam vyrieši 😉