icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
9. máj 2010

silvi tak už nič nesaď 😀 ušetri si robotu 😀 zasa príde búrka a je po úrode 😠

marti ahoj, s tou tvojou ms to je o nervy ale dr. to hádam vyrieši 😉

silvia545
9. máj 2010

marti len si nakup 😀 budes ich potrebovat 😉

megy uz len tu papriku a kaslem na to 😉 ked nam to skosíííí zas uz nic nesadííím 😀 a aky bol obedííík 😉

megynka
9. máj 2010

silvi obedík u svokrovcov výborný, bola kapustnica taká totálne kyslá, to mám rada a potom fašírky a tekvicový prívarok to tiež zbožňujem 😵 a k našim sme išli na večeru 😵 to by bolo takto sa stravovať a ešte sme prišli nabalení domov tak nemusíme variť celý týždeň 😀

wodanka
9. máj 2010

ahojte kocky... to sa niekto ma, megynka, ked Ta takto rodicia zasobuju 😀

megynka
10. máj 2010

ahojte 😉
wodanka, no občas nás takto nabalia 😀 a oni sú radi že nám chutí a že berieme všetko čo zabalia a my to máme zasa bez roboty 😀 spokojnosť na obidvoch stranách 😀

v práci to začína byť o nervy a tak chcem ísť čím skôr do toho ivf, už aby bola schválená žiadosť, čakám už siedmi týždeň

silvia545
10. máj 2010

ahojte 😉
megy nerozculuj sa 😉 kasli na ne,,ked budes mat ziadost schvalenu chod na pn 😵 budes potrebovat klud 😉

ahoj wodanka,,keby nas niekto takto nabalil 😉 neodmietla by som,,zpbrala by som aj navyse 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
10. máj 2010

ahojte
hodila som dnes nove foto do albumu,ak chcete kuknite 🙂 😉

martineluska
10. máj 2010

ti kokos lusi jake maš už pekne bruško 😀 ja som bola u doktora dnes, cistu nemam čo je super všedko je ok len menzes ešte nemám.inekciu mi nedal dohodli sme sa že počkame do piatku a ked ešte stale nedojde tak mam príst na inekciu.

megynka
10. máj 2010

lusi krásne bruško 🙂

lusinkaj
autor
10. máj 2010

dakujem baby 🙂 😉

martineluska
10. máj 2010

nemaš za čo lusi závidímeeeeeeee tii aj ja ceeeeem 😎 posielajjjjjjjjjjjjj tehu vyrusiky 😵

silvia545
10. máj 2010

lusi to je nieco prekráááááásne 😉 náááádherne brusko,,drobci urcite tiez budu k spapaniu 😵

lusinkaj
autor
10. máj 2010

Dakujeeeeeeeeeeeeeeeem este raz...ste zlatucke 🙂 🙂 😵 😵
nebojte,aj vy o chvilu budete mat take..... 🙂
verim,ze drobci su v poriadku a ze zacnu o chvilu kopkat,tak sa nato tesim 🙂

🙂 tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂

silvia545
10. máj 2010

ahoj marti,,nebooooj aj teba to cakááááá 😉 budes mat tiez takéééé brusko 😵

silvia545
10. máj 2010

lusi ak to budu chlapci,,tak budu kopat za prvuuu ligu 😀

lusinkaj
autor
10. máj 2010

silvi je mi to jedno...nech je hlavne vsetko v poriadku 😉 ale ak by bol parik,jaaaaaaaaaaaj super by bolo....

silvia545
10. máj 2010

lusi mozna ak si to zelas,,sa ti to splni 😉 bolo by to super mat chlapceka a dievcatko 😵

lusinkaj
autor
10. máj 2010

tak to ano...uvidime co to tam je....uz by som rada chcela vediet a zacat vyberat mena...nevieme sa zhodnut s manzelom

silvia545
10. máj 2010

tak sme dve,,lebo ani ja sa tiez s mojim neviem zhodnut 😀

martineluska
10. máj 2010

lusi aj ja som zvedava že čo to tam skryvaš 😀 dnes som si urobyla radost kupila som si novu penaženku a stoličky k jedalenskemu stolu. tak sa vytešujem jak malá 😅

lusinkaj
autor
10. máj 2010

silvi tak mi mame vybrate....ale ak budeme vediet co to je tak vtedy rozhodneme .... 😉
marti ake stolicky?setri peniaze na ivf... 😉 😀

martineluska
10. máj 2010

ani nehovor potom sa čudujem že kde mam prachy 😀 ani nehovor tieto ifka ma zrujnuju 😅

martineluska
10. máj 2010

mužik sa čudoval ked došiel domov. prva otazka bola...dostaly sme stoličky?

martineluska
10. máj 2010

povedala som mu že spadly z neba len z učtu nejak ubudlo neviem kam 😅

lusinkaj
autor
10. máj 2010

veru tak ja som taka rada ze nam sa teraz podarilo,lebo u nas v centre tak dvihol dr.ceny ze az 😒
suseda vam priniesla stolicky 😀

martineluska
10. máj 2010

ale tešil sa už davno som chcela mala som také staré ešte od mami 🙂 len sa čudoval ako som ich doniesla domov sama. však mi baby si vieme poradit ked chceme 😉 no nie? lusi ifko by malo byt zadarmo cez poistovnu pekne žiadne že 3 pokusy ale kte kolko chce ist. však aj naše deti budu robyt pre štát nie? je to nespravodlivé.

lusinkaj
autor
10. máj 2010

ako marti???ivf zadarmo....to je len oblbovanie ze 3pokusy hradi poistovna-preplaca hlupost ved viem kolko som platila kolko ma tie 2ivf a 1ket vyslo 😀 ☹
teba kolko to vyjde???

martineluska
10. máj 2010

lusi 1000 eur doplacame 😒

martineluska
10. máj 2010

lusi zle so ti napisala v prvom centre sme doplacaly 1300 euro a druhe ifko v inom centre nas stalo len 400 euro. teraz zas 400 euro. 😅 😅 😅

martineluska
10. máj 2010

bože už spolu 2100 eur a neratam benzyn a femibion čo som už pojedla 🙂