icon

Po potrate sa snažíme o bábätko

patriciaf45
3. feb 2023

Dobry den minuli rok v juni som potratilo bol to 6tt od vtedy sa nam nedary.Po akom čase ste otehotneli?Po akom case ste to zacali riesit ?Dakujem

zmrzlinka2021
3. feb 2023

@patriciaf45
Mas 18 rokov, nesil to, nestresuj sa. Pravdepodobne si čerstvo vydata,vychutnavaj si spolocny cas s manzelom a netrap sa. Mrzi ma tvoja strata babatka.

patriciaf45
autor
3. feb 2023

@zmrzlinka2021 vydata este niesom a dakujem krasne

rk123
3. feb 2023

otehotnela som 2roky po potrate, zacala som to riesit ked sa nam nedarilo rok

zojeva
3. feb 2023

3 mesiace po potrate som úspešne otehotnela 😊

esmeronka
3. feb 2023

Tam je vela možnosti...zavisi od toho či vieš čo bolo pričinou potratu to mòže byť aj pričinou že sa ti nedari otehotnieť... keď tak zbehni na gyndu nech ťa pošle po vyšetreniach

casillas28
3. feb 2023

@patriciaf45 my sme si dali 2 mesiace pauzu a potom na prvy sup to vyslo a to nam ani len nenapadlo ze by sa zadarilo...treba to vypustit z hlavy..neviem kolko mas rokov ale ak ta netlaci velmi vek tak v klude este pockaj...riesi sa to tak po roku -roku a pol..

svetlonos
3. feb 2023

@patriciaf45
Ahoj, o dva mesiace neskor som znova otehotnela. Prestala som riesit, sustredila sa na pracu a fakt sa naladila tak, ze pokojne aj o tok ci dva to bude uplne v pohode. A to tefa mam uzdaaaaleko viac ako 18 rokov 😁. Tie dva mesiace som ani nevedela, ze som tehotna, brala som to este sko „docistovanie“ Skutocne som bola velmi prekvapena, po prvom tehu to bolo az po 2,5 roku. Ozaj ma nenapadlo, ze to teraz pride tak skoro znova.
Drzim vam palce nech mate coskoro babatko 🙂

yamahka
4. feb 2023

@patriciaf45 taktiež sa snažíme už dva roky o bábo,. Po potrate to je už pol roka. Preto riešime.. som už bola na Repro imunológii a ešte budem chodiť na folikumetriu. Uvidíme

patriciaf45
autor
9. feb 2023

@yamahka a to je čo

gabanna1991
9. feb 2023

@patriciaf45 Žiaľ minuli rok v júli v 8tyzdni som mala spontánny potrat našťastie čistenie nebolo potrebné. Znova som otehotnela cca o 3 mesiace.

patriciaf45
autor
9. feb 2023

@svetlonos dakujeme velmi pekne aj mi dufame

patriciaf45
autor
9. feb 2023

@esmeronka velmi pekne dakujem aj tebe aj ostatnym za rady

patriciaf45
autor
9. feb 2023

@gabanna1991 ja som presne 30.6 potratila lebo sa dieta neudrzalo a od vtedy sa nam nedary