icon

Po sexe som išla na wc. Mohla som všetko vymočiť?

6. okt 2021

Ahojte môj muž sa do mňa spravil , ale po milovaní som cca do troch minút šla na wc myslíte že som mohla vycikať všetko???

Strana
z3
medyna
6. okt 2021

nie, nemyslím

elenka74
6. okt 2021

Necikáš cez pošvu, tak asi nie

irusa
6. okt 2021

áno určite, nakoľko spermie ti určite prerazili močovú rúru a dostali sa až do močového mechúra

mauduska
6. okt 2021

ja fakt dúfam, že toto je len vtip...

autor
6. okt 2021

Neviem či som nechápava tak je možnosť že budeme čakať miminko??? Lebo keď som šla na wc tým pádom som videla že so mňa vyšlo semeno ...

fleur1111
6. okt 2021

Tak… už môžem v pokoji umrieť, už som prečítala všetko 🤦🏽‍♀️

simsalabim
6. okt 2021

Si nechapava. Alebo mozno neinformovana. Mocova rura a posva su dve samostatne jednotky.

sisa_s
6. okt 2021

Keby len nechapava 🙈 ani IQ nebude vysoke...nauc sa biologiu, kde mas vaginu a kde mocovu ruru

zdenka11081983
6. okt 2021

Kolko mas rokov prosím ta??? Biologiu ste uz mali? Ja neviem, ale totok uz hadam, ci?

michu_
6. okt 2021

😂😂😂

nikpa
6. okt 2021

Ty si vydatá dospelá žena?? 🤦 Ja dúfam, že si len volaky pubertiak robí srandu

ajka0207
6. okt 2021

Baby, zas nebuďte úplne zle na ňu. Ona zjavne nevie absurditu svojej otázky. Autorke: áno, môžeš byť tehotná, všetok ejakulat z teba určite nevyšiel a s cikanim to nemá žiadnu súvis.

aylinn
6. okt 2021

Tak ale možno jej to pichol do dierky z ktorej sa ciká🙈🙈😃

petamich
6. okt 2021

@fleur1111 Modry Konik vzdy prekvapi 🙂 nechod predcasne 😂😂

nika82
6. okt 2021

@aylinn chudera cikacia dierka 😂

konikkon
6. okt 2021

Si nechápava a tato otázka je aj pomerne hlúpa. Dietatko môžeš mať, pre blaho spoločnosti dúfajme ze nie 🤦‍♀️

kinderzwillinge
6. okt 2021

😂😂😂😂😂

sticker
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
6. okt 2021

Prepáčte zle som sa vyjadrila ja som myslela že keď cikám tak troška zatisnem a vydela som.ked som zatisla že so mňa vyšlo semeno , a ano viem de je močový mechúr,, viem zle som sa vyjadrila ja myslím to že keď som zatisla tak to semno vyšlo

casavina
6. okt 2021

Nieee cosiii.... Už to máš až žalúdku (irónia) zachvilu už budeš na wcku objímať misu 😂
Naštuduj si najprv ako to funguje ☝️ až potom sexuj...postup bol zrejme opačný 😁

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bluka2
6. okt 2021

Prečo teda myslíš, že existuje antikoncepcia keby stačilo zatlačiť? Že je to niečo ako hobby, tie tabletky, kondomy a pod.?

nyusika
6. okt 2021

poziadaj muza, aby nabuduce triafal do posvy, nie do mocovych ciest.

hipuska
6. okt 2021

Jasne, že môžeš byť tehotná. Stačí jedna spermia ktorá ostane dnu. A určite nikdy z teba všetko nevytecie. Spermie prežijú v tvojom hliene v pošve 5 dní. Takže môžeš otehotnieť aj na piaty deň po styku. Nepomôže žiaden výplach ani nič. Ak túto otázku teda myslis vážne.

haley7897
6. okt 2021

Oranžová šípka ukazuje kadiaľ čúraš, modrá kam sa tvoj partner "spravil". Môžeš tlačiť koľko chceš, takto to fakt nefunguje, čistá gravitácia spôsobila že, teba ČASŤ vyšla. Tusis aspoň kedy máš plodné dni?

zuzikak
6. okt 2021

och joj, zeny nastudujte si biologiu - hlavne ty pisatelka. To co z teba vyslo mohlo byt trocha semena ale len preto, ze si tlakom nieco vytlacila. Ako ked ides cikat a vyjde z teba menstruacna krv. To vsak neznamena, ze je to vsetko co si zo seba dostala. Na oplodnenie staci malicko. Mocova rura je zvlast kanal/diera/vchod - nazvi si to ako chces. A ak si myslis, ze budes mozno cakat babatko tak sa nejas a nerob debiliny. Test ti pozitivitu ukaze az po urcitej dobe a teda pockaj si ci ti bude meskat menzes. Ak ano, vtedy si sprav test (nie ze teraz vykupis lekaren a budes tu jancit na forach a pytat sa ci kto ako vidi ciarku).

simonkasim
Autor odpoveď zmazal
vetva99
6. okt 2021

mozes otehotniet aj ak si rovno po styku isla na wc a mas pocit, ze z teba vytiekol ejakulat. ale v ziadnom pripade sa nestane, ze by to vyslo von vsetko len tym sposobom, ze trocha zatisnes.

matkahelka
6. okt 2021

pomooooc. moja 12 rocna sa toto ucila 2 roky dozadu v skole. prosim ta, ty si v 4.rocniku chybala, ked sa to ucilo? a teda, okrem biologie si zjavne chybala aj na hodinach slovenciny.

stanulienkat
6. okt 2021

Stopercentne tehotná nebudeš, keď vyjde semeno z teba do troch hodín, tak je to v pohode, neotehotnieš.

Strana
z3