Počatie na prvýkrát
Ahojte, s priateľom sme si povedali, že sa pokúsime o bábätko. Sme spolu 3 roky a nikdy som nebrala antikoncepciu ani nič. Vyšlo to niekomu hneď na prvý raz? Veľmi by som sa tešila keďže aj priateľ si nedávno našiel nejaké kŕčové žily a bojí sa, že nebude môcť mať deti. Máte aj s takýmto niečim skúsenosti? Ďakujem 🙏🏼
kvôli krcovym zilam? poznam ludi co maju od mlada krcove zily a maju zdrave deti
inak, vyzera ze nam sa podarilo teraz na 1. pokus tak snad bude vsetko dobre
Dobra blbost.🤭 My mame planovane dieta pocate na prvy sup.
Predpokladám, že sa jedná o kŕčové žily v intímnej oblasti, muži to niekedy majú na semenníkoch. Ale nemyslím si, že by to malo vplyv na plodnosť.
Nám to na prvýkrát nevyšlo, ale poznám také prípady. Držím palce.
Obidve deti na prvu supu😆
@didip tak nech ide na vysetrenie k urologovi
@didip varikokelu treba riesit hned aby nerobila viac skody, pri nej sa semenniky prehrievaju a tym sa znizuje pocet spermii aj ich pohyblivost. Skusajte radsej az po vysetreni, ak doktor potvrdi, ze je vsetko ok. Ale teda k teme - moj muz mal varikokelu uz davno zoperovanu a podarilo sa nam na prvy raz 😀
My sme otehotneli vždy v prvom cykle. Pritom manželka má nepravidelnú menštruáciu, takže ani pán boh nevie, kedy má ovuláciu. Preto sme si mysleli, že budeme mať problém, ale opak bol pravdou. Dokonca dva krát... Trtkali sme každý jeden deň, povinne... zvyšok už zariadila príroda.
@maminkadeticiek aj my mame dieta na prvy sup, ale neplanovane 😅 😉
My máme obidve deti na prvý krát. Môj muž keď si povie že bude tak bude!! 🤣💪
@didip nám to vyslo 3x na prvý šup😁 my sa doma smejeme, že mu stačí hodiť trenky a je to 🤷🏻♀️

@didip a co majú kŕčové žily spolocne s plodnosťou?