icon

Počatie na prvýkrát

didip
31. júl 2022

Ahojte, s priateľom sme si povedali, že sa pokúsime o bábätko. Sme spolu 3 roky a nikdy som nebrala antikoncepciu ani nič. Vyšlo to niekomu hneď na prvý raz? Veľmi by som sa tešila keďže aj priateľ si nedávno našiel nejaké kŕčové žily a bojí sa, že nebude môcť mať deti. Máte aj s takýmto niečim skúsenosti? Ďakujem 🙏🏼

Strana
z2
zuzu1986
31. júl 2022

@didip a co majú kŕčové žily spolocne s plodnosťou?

lucia7933
31. júl 2022

kvôli krcovym zilam? poznam ludi co maju od mlada krcove zily a maju zdrave deti

lucia7933
31. júl 2022

inak, vyzera ze nam sa podarilo teraz na 1. pokus tak snad bude vsetko dobre

maminkadeticiek
31. júl 2022

Dobra blbost.🤭 My mame planovane dieta pocate na prvy sup.

konikkon
31. júl 2022

@didip vyšlo to mnohým na prvýkrát, vyšlo to dokonca aj mnohým, čo sa vôbec nesnažili. Čo majú kŕčové žily spoločne s plodnostou partnera?

h2
31. júl 2022

Predpokladám, že sa jedná o kŕčové žily v intímnej oblasti, muži to niekedy majú na semenníkoch. Ale nemyslím si, že by to malo vplyv na plodnosť.
Nám to na prvýkrát nevyšlo, ale poznám také prípady. Držím palce.

didip
autor
31. júl 2022

@lucia7933 zle som sa vyjadrila, kŕčové žily na ľavom semenníky. Vola sa to varikokela a vraj to niekedy ovplyvňuje aj plodnosť.

didip
autor
31. júl 2022

@h2 presne tak, zle som sa vyjadrila alebo skôr zabudla dopísať že na intímnom mieste. Ďakujeme

mon29
31. júl 2022

Obidve deti na prvu supu😆

melany4
31. júl 2022

@didip áno má to vplyv, spôsobuje to neplodnost.Moj muž to ma a dieťa mať nemôžeme.

didip
autor
31. júl 2022

@melany4 to mi je ľúto ale ďakujem za odpoveď, som zvedavá ako to dopadne

taktotedanie
31. júl 2022

@didip tak nech ide na vysetrenie k urologovi

melany4
31. júl 2022

@didip treba ísť hneď ku urologovi,to musí on diagnostikovať a dá sa to operovať ,muž sa chystá na operáciu.

didip
autor
31. júl 2022

@melany4 jasne ide on si to len nedávno našiel, takze k doktorovi pôjde, zľakli sme sa tak rovno na dovolenke povedal že skúsime 😅

pukina
31. júl 2022

@didip varikokelu treba riesit hned aby nerobila viac skody, pri nej sa semenniky prehrievaju a tym sa znizuje pocet spermii aj ich pohyblivost. Skusajte radsej az po vysetreni, ak doktor potvrdi, ze je vsetko ok. Ale teda k teme - moj muz mal varikokelu uz davno zoperovanu a podarilo sa nam na prvy raz 😀

marseillefan
31. júl 2022

My sme otehotneli vždy v prvom cykle. Pritom manželka má nepravidelnú menštruáciu, takže ani pán boh nevie, kedy má ovuláciu. Preto sme si mysleli, že budeme mať problém, ale opak bol pravdou. Dokonca dva krát... Trtkali sme každý jeden deň, povinne... zvyšok už zariadila príroda.

asfodelka
31. júl 2022

@maminkadeticiek aj my mame dieta na prvy sup, ale neplanovane 😅 😉

didip
autor
31. júl 2022

@pukina jasne on pôjde hneď k doktorovi bude to riešiť, o to sa už aj ja postarám 😀 som zvedava teda či sa podarí alebo nie ale dakujem 😊

melany4
31. júl 2022

@didip ale si písala že sa nechranite tri roky
Normalne idete na plno a nič teda..
Tak potom je to dosť možné že to má

bajka16
31. júl 2022

My máme obidve deti na prvý krát. Môj muž keď si povie že bude tak bude!! 🤣💪

didip
autor
31. júl 2022

@melany4 jedine vždy vytiahol to bola naša antikoncepcia, ale poznám aj páry ktorým sa aj z “kvapiek lásky” podarilo 🙈

melany4
31. júl 2022

@didip ahaa tak nič potom...
aj to môže byť ochrana u niekoho to funguje
Takže to nejdete na plno.
Tak potom ste možno OK teda.

sivana09
31. júl 2022

@didip moj muz ma velmi velke krcove zily po celych nohach. Otehotnela som dvakrat na prvy pokus.

melany4
31. júl 2022

@bajka16 ach buďte radi ste ste nezažili opak..
Neviete si to ani len predstaviť aké je to ťažké,ani ja som predtým nevedela.
Aj ja som si vždy myslela,že budeme mať toľko detí kolko chceme a kedy chceme a potom prišla ťažká rána,veľmi to bolí.😔

didip
autor
31. júl 2022

@melany4 uvidíme, o 2 týždne mám mat menštruáciu tak som zvedava

melany4
31. júl 2022

@sivana09 to nemá nič spoločné s krcovymi žilami na nohách...

melany4
31. júl 2022

@didip bezne trvá aj rok otehotniet, joj máte času ešte, aby ste to zistili
Nestresujte sa zbytočne.😉

sivana09
31. júl 2022

@melany4 nebolo to napísané v uvodnom prispevku a komenty som nečítala

olivieraa
31. júl 2022

@didip ja len ze drzim palce, nech to vyjde 😇

didip
autor
31. júl 2022

@olivieraa dakujeme ❤️

pukanec123
31. júl 2022

@didip nám to vyslo 3x na prvý šup😁 my sa doma smejeme, že mu stačí hodiť trenky a je to 🤷🏻‍♀️

Strana
z2