icon

Počítač a snaženie sa o bábätko

jania023
12. dec 2011

Dobry vecer,uz dlhsiu dobu mam dilemu ci caste pouzivanie pocitaca moze zabranit nidacii embria..Ja mam taky hlupi zlozvyk davat si PC na brucho ked pozeram TV alebo nieco robim..Proste taka pohodicka nohy vylozene a Pc na pupku 😀 Ved to poznate...Mate nejaka nejake informacie o skodlivosti Pc pri snazeni sa??Som 5DPO tak aby som to zase neskazila.Dakujem za kazde info 😉

Strana
z2
jania023
autor
13. dec 2011

Tak mi dajte vediet co ste vystudovali o PC a tom spodnom pradle je to celkom zaujimave

anjelicek26
13. dec 2011

@jania023 - v ikei maju taky vankus pod laptop, je to riesenie, nebude to brucho prehnane teple 😉 Problem vyrieseny.

anjelicek26
13. dec 2011

@jania023 - no ak mas tehu testy pozitivne a potom dojde menstruacia, moze byt fakt vazny problem, napriklad v zrazanlivosti krvi, ja by som zasla na hematologiu moja.

jania023
autor
13. dec 2011

@anjelicek26 mne to teplo nevadi ja len ci tie signali z pc neskodia

anjelicek26
13. dec 2011

@jania023 - to by vadil aj mobil, wlan rooter, telka, no ziarenia je okolo nas viaaac ako dost. Ja mam napriek tomu dve deti 😉

jania023
autor
13. dec 2011

@anjelicek26 😉 asi mas pravdu ja len ze mam take hlupe zvyky si davat telefon na opasok v robote a pc na brucho vecer pri telke 😒

tatinka
30. dec 2011

@jania023 ja som dakde citala ze zena ked je tehotna nema sedie pri pc lebo pc vyzaruje energiu ktora negativne vplýva na cloveka a hlavne na reprodukcne organy, a ani muz by nemal mat blizko semenikov pc, ked chcete byt pri pc .ten by mal byt od vas umiestneny aspom jeden meter, ale hlavne ak mate v brusu mimi alebo sa on snazite celkovo by clovek v danej dobe nemal kvasit pri pc. aspom tak to pisali 🙂 a ja si osobne myslim ze nieco na tom bude,,,

Strana
z2