icon

Podarí sa mi otehotnieť?

4. nov 2024

Dobrý deň áno vy znie to blbo čo teraz napíšem ale chcela by som sa spýtať podarilo sa niekomu otehotnieť aj keď mal priateľ Tekuté spermie a nie take hustejsie ? ano je to blba otazka Ale netreba hneď odcudzovať alebo písať blbe komentáre S priateľom sa snažíme o bábätka ja mám deti z bývalého partnerstva A už by chcel aj svoje 🙂 Bola by som vďačná za každú odpoveď a kľudne aj radu

Strana
z2
natalka13
4. nov 2024

Tak co pises ze niesi slobodna🙈
Slobodna matka troch deti ides do stvrteho ako slobodna? Si fakt trufas.

natalka13
4. nov 2024

Take nepodporujes , ale 4 deti ako slobodna matka to uz je ok.🙃

autor
4. nov 2024

@stanulienkat po 8 rokoch sa ukazal ako hajzel a uz sa to snim nedalo bola to aj moja chyba nechcem to rozoberat

autor
4. nov 2024

@natalka13 pane boze som mam partnera nepotrebujem sa vydavat halooo !!!

autor
4. nov 2024

dievcata takto mala som byvaleho priatela s ktorym mam 3 deti no sme sa rozisli teraz mam noveho priatela uz niaky dlhsi cas a snazime sa o svoje aby sme sa chápali nemam milenca som slobodna nie vydata zatial mam len priatela bezny vztah 🙂

autor
4. nov 2024

@natalka13 trosku citaj lepsie dobre !! potom odcudzuj

sono2
4. nov 2024

A priateľ ta dokáže zabezpečiť? Ja len že štyri deti neni sranda a chceš aspoň jedno, čiže kľudne dve to je už 5 a priateľ nemá ani 30. To aby sa už chalan začal oháňať. Auto, veľký byt. Finančne ani nehovorím.

autor
5. nov 2024

@sono2 da sa to zvladnut to uz je hadam kazdeho vec ja som len chcela poradit ale asi tu uz viac nenajdem 🙂 prajem pekny den

Strana
z2