Podarí sa mi otehotnieť?
Dobrý deň áno vy znie to blbo čo teraz napíšem ale chcela by som sa spýtať podarilo sa niekomu otehotnieť aj keď mal priateľ Tekuté spermie a nie take hustejsie ? ano je to blba otazka Ale netreba hneď odcudzovať alebo písať blbe komentáre S priateľom sa snažíme o bábätka ja mám deti z bývalého partnerstva A už by chcel aj svoje 🙂 Bola by som vďačná za každú odpoveď a kľudne aj radu
Take nepodporujes , ale 4 deti ako slobodna matka to uz je ok.🙃
@stanulienkat po 8 rokoch sa ukazal ako hajzel a uz sa to snim nedalo bola to aj moja chyba nechcem to rozoberat
@natalka13 pane boze som mam partnera nepotrebujem sa vydavat halooo !!!
dievcata takto mala som byvaleho priatela s ktorym mam 3 deti no sme sa rozisli teraz mam noveho priatela uz niaky dlhsi cas a snazime sa o svoje aby sme sa chápali nemam milenca som slobodna nie vydata zatial mam len priatela bezny vztah 🙂
@natalka13 trosku citaj lepsie dobre !! potom odcudzuj
A priateľ ta dokáže zabezpečiť? Ja len že štyri deti neni sranda a chceš aspoň jedno, čiže kľudne dve to je už 5 a priateľ nemá ani 30. To aby sa už chalan začal oháňať. Auto, veľký byt. Finančne ani nehovorím.
@sono2 da sa to zvladnut to uz je hadam kazdeho vec ja som len chcela poradit ale asi tu uz viac nenajdem 🙂 prajem pekny den

Tak co pises ze niesi slobodna🙈
Slobodna matka troch deti ides do stvrteho ako slobodna? Si fakt trufas.