icon

Podarí sa s obmedzenými vajcovodmi prirodzene otehotnieť?

karpatyovakija
14. apr 2026

Ahoj. Nechce sa mi to tu hľadať v diskusiách tak to otvorím znova. Mala som 19.3. Laparku. Robili mi drilling vaječníkov (mám pco), hysteroskopiu (ktorá bola fajn), aj prefuk. No prefuk nebol moc úspešný. Ta kontrastne latka pretiekla ale veľmi pomaly. V minulosti som vraj musela mať nejaký zápal čo mi spôsobilo rasty na vajcovode. Ale neodobrali keďže chceme bábätko a nie sú odpísanie úplne ale sú obmedzene. Podarilo sa niekomu prirodzene takto počať bábätko?

anjelicek26
14. apr 2026

Ja som otehu tri mesiace po takejto laparke... ja mam zrasty kade tade, jeden vajcovod uplne nepriechodny, dlho sme sa snazili o toho posledneho... u mna je to po prasknutom slepaku v detstve, cela brusna dutina vyzera zle, zrasty odstranovali uz dva krat a urcite budu musiet jedneho dna zasa...

anonym_18a467
14. apr 2026

Ja mam kadetade zrasty, vajcovody pokrutene tahane zrastami
Nemala som laparku chystala som sa ale predtym som prirodzene nejako zazrakom otehotnela

bony76
14. apr 2026

ja som mala, dokonca aj mimomaternicove tehu, potom som otehotnela 2x prirodzene, užívala so pri tom kapsuly novam fertil tie mi veľmi pomohly.

karpatyovakija
autor
16. apr 2026
@anjelicek26

Ja som otehu tri mesiace po takejto laparke... ja mam zrasty kade tade, jeden vajcovod uplne nepriechodny, dlho sme sa snazili o toho posledneho... u mna je to po prasknutom slepaku v detstve, cela brusna dutina vyzera zle, zrasty odstranovali uz dva krat a urcite budu musiet jedneho dna zasa...

@anjelicek26 ja som mala operáciu minulý rok v novembri kvôli akútnemu zápalu slepého čreva,doslova mi zachránili život. Tri dni som s tým bola doma,grcala a hnačku som mala,pripisovala som to viróze. No na tretí deň ráno už som sa nepostavila ani z postele a vyzerala som jak smrtka a manžel ma hneď bral. Okamžite ma brali na operacku. Skôr si myslím že vďaka tomu sa mi urobili tie zrasty. Ale neviem. No mám strašne obavy že nebudem môcť otehotnieť. Tak veľmi túžim po bábätku. 😭😭

karpatyovakija
autor
16. apr 2026
@bony76

ja som mala, dokonca aj mimomaternicove tehu, potom som otehotnela 2x prirodzene, užívala so pri tom kapsuly novam fertil tie mi veľmi pomohly.

@bony76 ja už tri mesiace užívam inofolic a manžel folandrol. Manžel bol aj na spermoške a mal ukážkové výsledky.

anjelicek26
16. apr 2026
@karpatyovakija

@anjelicek26 ja som mala operáciu minulý rok v novembri kvôli akútnemu zápalu slepého čreva,doslova mi zachránili život. Tri dni som s tým bola doma,grcala a hnačku som mala,pripisovala som to viróze. No na tretí deň ráno už som sa nepostavila ani z postele a vyzerala som jak smrtka a manžel ma hneď bral. Okamžite ma brali na operacku. Skôr si myslím že vďaka tomu sa mi urobili tie zrasty. Ale neviem. No mám strašne obavy že nebudem môcť otehotnieť. Tak veľmi túžim po bábätku. 😭😭

@karpatyovakija sance po tomto zakroku su velmi vysoke do pol roka otehotniet a ty si len mesiac po zakroku... pekne sa snazte.

karpatyovakija
autor
16. apr 2026

@karpatyovakija včera som bola dokonca aj u gynekológa lebo piatok sobotu sme mali styk pravdepodobne som mala ovulaciu,nedeľu som trolinku zakrvácala a hneď som mu volala čo sa deje a tak včera som bola a skontroloval ma a povedal pravdepodobne som ovulovala,že nie každá žena zakrvaca. Že test si mám urobiť až za dva týždne. V noci teraz o tretej som vstala na to že sa mi priam grcka vrátila. Sedela som len na posteli bolo mi zle ale nejak som zaspala naspäť.

karpatyovakija
autor
16. apr 2026
@anjelicek26

@karpatyovakija sance po tomto zakroku su velmi vysoke do pol roka otehotniet a ty si len mesiac po zakroku... pekne sa snazte.

@anjelicek26 bojím sa že tie zrasty tomu budú brániť u mňa že ja Zrovná nebudem patriť medzi tie šťastne ktorým sa podarilo aj napriek tomu prirodzene otehotnieť a donosiť zdravé dieťa a bez komplikácií

anjelicek26
16. apr 2026
@karpatyovakija

@anjelicek26 bojím sa že tie zrasty tomu budú brániť u mňa že ja Zrovná nebudem patriť medzi tie šťastne ktorým sa podarilo aj napriek tomu prirodzene otehotnieť a donosiť zdravé dieťa a bez komplikácií

@karpatyovakija my mame 5 deticiek, sance su, treba verit.

karpatyovakija
autor
17. apr 2026
@anjelicek26

@karpatyovakija my mame 5 deticiek, sance su, treba verit.

@anjelicek26 no neviem či to je normálne aby som po ovulácii mala také bolesti. Ovulovala som z ľavého vaječníka,mám pocit že ten vaječník priam tancuje. Ale bolesti také že až mi to s prepáčením ide k zadku a celému bruchu a je to nepríjemne akoby mi nože pichali. 😭 gynekológ tvrdí že to je normálne a že ma to môže bolieť až do menzesu.

karpatyovakija
autor
17. apr 2026
@karpatyovakija

@anjelicek26 no neviem či to je normálne aby som po ovulácii mala také bolesti. Ovulovala som z ľavého vaječníka,mám pocit že ten vaječník priam tancuje. Ale bolesti také že až mi to s prepáčením ide k zadku a celému bruchu a je to nepríjemne akoby mi nože pichali. 😭 gynekológ tvrdí že to je normálne a že ma to môže bolieť až do menzesu.

@karpatyovakija a mám pocit že prsia mi vybuchnú