icon

Podarilo sa vám otehotnieť cez neplodné dni?

28. máj 2023

Dobrý večer, podarilo sa niektorej z Vás otehotnieť aj cez neplodné dní? Alebo keď je stredná šanca otehotnieť? Ďakujem za odpoveďe 🙂

divokykonik
•
28. máj 2023

Ak by som sa mala riadiť menštruačným kalendárom, tak áno, otehotnela som cez neplodné dni 😆. Ale samozrejme som otehotnela cez plodné dni, však tak to príroda zariadila, či?

lvulik
•
28. máj 2023

Tvoja terminológia značí, ze sa riadis menštruačným kalendárom, ktorý netuší, kedy máš ovuláciu, plodné a neplodné dni. Ak chceš v tom mat jasno, zacni si robiť ovulacne testy alebo ideálne merať bazalnu teplotu a budeš mat jasno.

autor
•
28. máj 2023

@lvulik
@divokykonik Áno áno menštruačným kalendárom

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
terry658
•
28. máj 2023

Všetky deti som podľa kalendára počala v neplodné dni. Podľa kalendára by som sa naozaj neriadila. (aj keď som 2 z našich 3 detí plánovala) Meriam si bazálnu teplotu a teraz už presne viem kedy je ovulácia.

sundew
•
28. máj 2023

Ano, podla kalendara boli este neplodné ale mala som skor ovulaciu a aj test silno pozitivny 4 dni pred očakávanou menštruáciou

autor
•
28. máj 2023

@terry658
@sundew čo sa týka týchto vecí som veľmi neskúsená.. s priateľom sa snažíme o dieťa.. Začiatkom mesiaca sme mali pohlavný styk a v strede mesiace som dostala menštruáciu potom deň po menštruácii sme mali styk a aj 4 dni po tom 2x.. asi tu píšem aj čo by som nemala :D nevedela som že sa to meria pomocou testu na ovuláciu.. To proste si spravím test po menštruácii a keď budú 2 paličky tak môžem otehotnieť? Reálne sa teraz cítim ako 15 ročne dievča čo o tom nič nevie asi vám to aj príde smiešne ale nemám sa o tom moc s kým baviť a gynekológ mi len povedal že 12 po menštruácii môžem otehotnieť ale nedarí sa

jabadabadu
•
Odpoveď bola odstránená
•
terry658
•
28. máj 2023

Tak jeden cyklus trvá od začiatku menštruácie po začatie ďalšej. Väčšinou 28 dní. No každá žena to má inak. Približne v polovici je ovulácia. Tú môže mať každá žena tiež inak. Skús si k tomu kuknúť videa na youtube, prečítať nejaké články a podobne. Nech vieš u seba rozpoznať ovuláciu. Aj priznaky ovulácie bývajú rôzne.

autor
•
28. máj 2023

@jabadabadu Áno pozerala som ďakujem. A tam mi vyskočila táto stránka MK teda diskusie žien 🙂 tak preto, nevidím na tom nič zlé že sa pýtam iných žien

sundew
•
28. máj 2023

Najlepsie je skusat kazde dva dni od konca menštruácie 🤷🏻‍♀️

autor
•
28. máj 2023

@sundew Ďakujem

diewcatqoo
•
28. máj 2023

Druhe dieta sa nam dlhsie nedarilo, tak som si zacala robit ovulacne testy, merat teplotu a pod. Dlhsim pozorovanim som uz vedela odhadnut, kedy asi mam plodne dni. A aj tak nam to nevychadzalo. A otehotniet sa mi nakoniec podarilo chvilku po skonceni menzesu - kedy som vobec nepredpokladala, ze by som mala mat plodne dni.

melany444
•
28. máj 2023

Najväčšie šance sú od 12 dňa...najlepšie sa snazit aspoň od 10-11

lovatko
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
28. máj 2023

@lovatko 😅 Super!

sunshine_18
•
28. máj 2023

Kukni profil "zalepsimenstruace" na instagrame vysvetľuje tam všetko pekne

autor
•
28. máj 2023

@sunshine_18 Diky! Idem kuknúť

babulkomale
•
29. máj 2023

Ano, mojej kamaratke lekarke, ma 5 deti 😃

barbora19911
•
29. máj 2023

Zlatíčko prosím ťa neraď sa tým sprostym menštruacnym kalendárom ..začali sme sa o bábätko snažiť v septembri a ten kalendár mi ukazoval úplne mimo 20 dni ...v decembri som bola pri gynde že nám nejde otehotnieť a ona mi povedala ze mám práve teraz ovuláciu a najlepší čas na splodenie bude dnes a zajtra keď som prišla domov mali sme teda sex a o 11 dní mi už svietilo na teste clear blue 1+2 skoro ma vykotilo keď som si robila test ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰 nemohla som tomu uveriť a plakala som od šťastia 🥰 ..teraz som 22 TT 6 mesiac 🥰

tianna
•
29. máj 2023

Menštruačný kalendár ozaj netuší kedy máš ovuláciu 😄 ja o nej presne viem, mám silné bolesti a teda s kalendárom sa tuším netrafila ani raz.. 😆