icon

Pokles bazálnej teploty pred ne/očakávanou menštruáciou

5esicko
17. máj 2021

Ahojte,

chcela by som sa opýtať, či sa niekomu stalo, že mu klesla BT pred /v deň termínu ms a bolo všetko v poriadku a tehotenstvo dopadlo dobre? Testy tmavnú ale BT nejak štrajkuje, akoby mala prísť ms, tiež ma bolí brucho ako na MS (ale to je v tehu zase normálne)... pri predchádzajúcich tehotenstvách sa mi BT držala vyššie, tak neviem či to môže byť niečím ovplyvnené, alebo to skutočne znamená blížiaci sa koniec? Dnes 14dpo, testy sú z 10-14dpo, takže posledný robený dnes...Ďakujem

Pokles bazálnej teploty pred ne/očakávanou menštruáciouPokles bazálnej teploty pred ne/očakávanou menštruáciou
anjelicek26
17. máj 2021

Vela zenam klesne v den terminu MS bazalna teplota, ked mas pozitivne testy, uz nemeraj. Ved ti silneju.

miska992
17. máj 2021

@5esicko nestresuj sa meranim BT 🙂 gratulujem a zelam nech vsetko dobre dopadne

5esicko
autor
17. máj 2021

@miska992 veru rada by som,len keď už má človek skúsenosti s ukončením tehu v rôznych týždňoch takto v začiatkoch,tak je to ťažko...ale ďakujem ☺️

miska992
17. máj 2021

@5esicko ano poznam to. Aj mne sa to stalo 2x. A uz to nechcem zazit. Bude dobre. Chod zajtra na gyndu nech ti napise progestanelle na udrzanie ak si uz mala opakovane potrat.

barus26
17. máj 2021

@5esicko mala som to tak isto. Všetko ok, mám doma 5 mesačnú slečnu

5esicko
autor
17. máj 2021

@barus26 ďakujem ❤ snáď zajtra zase vystúpi a potom už nebudem merať 😀

nevenka
17. máj 2021

@5esicko podla mna Ti neklesla tak nizko. Mne totalne spadla z 36,8 na 36,3 a drzala sa nizko, ked som nebola tehotna a hned na to mi prisla menstruacia. Ked som bola tehotna, taketo vykyvy tam boli, ale stale sa to drzalo v tom hornom intervale. Drzim palce, vyzera to dobre 🙏

5esicko
autor
18. máj 2021

@anjelicek26
@miska992
@barus26
@nevenka

dnes zase stúpla 😇🙏
Ďakujem, odkladám nadobro teplomer 😂

miska992
18. máj 2021

@5esicko tesim sa. Len tak dalej.